- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Allah şifa versin canım inslh bu sefer atlatırlar onlarda sen de yıprandınız gerçekten çok zorAllah bağışlasin canım.
Bizim 4. kutu antibiyotik başladık evin içinden cikmadikca birbirlerine veriyorlar.
evet inşallah listeye girişim güzel olurheyecandan uyku tutmadı yatakda dönüp duruyorum
Allah şifa versin canım inslh bu sefer atlatırlar onlarda sen de yıprandınız gerçekten çok zor
Dediğin gibi yazacaktım canım benim umudum yoktu biliyosun
Hadi inşallah olacak biz tığ gibi olacağız kilonu bekliyorum meraklaKaç kaç kaç kaç kaç yakalıycam seniharikasın canım 65 e düşünce kendime verdiğim sözler var onları yapıcam. Hedefim 22 ocağa kadar 65 olmak
Ooo çok iyi yeni gördüm çok az kalmış canimGünaydın kızlarcaroline84 ben listede yokum 68.900 üm şu an -1.4 kilo yılbaşına rağmen harika bir sonuç benim için
Günaydın canim valla tebrik ediyorumGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar..
Bugün benim için mutlu bir gün oldu tartıda baya baya eksileri gördüm maşallah. inşallah böyle devamı gelir.
Geçen haftaki kilom : 60.6
Bu haftaki kilom :59.4 *** kendime yıldızlı pekiyi verdim
Fark : 1.2
Yüzde : 1.98
deadline caroline84
Yarın ya da pazar 59 u görmenin şerefine kendime ziyafet çekicem
blonde ambition listeye girebiliyorsun canım gecen hafta ve bu haftaki kilonu yazmayi unutma
Y YesilinBuyusu adını mi değiştirdin kimsin sen
Çok tebrik ediyorum arkadaşımGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar..
Bugün benim için mutlu bir gün oldu tartıda baya baya eksileri gördüm maşallah. inşallah böyle devamı gelir.
Geçen haftaki kilom : 60.6
Bu haftaki kilom :59.4 *** kendime yıldızlı pekiyi verdim
Fark : 1.2
Yüzde : 1.98
deadline caroline84
Yarın ya da pazar 59 u görmenin şerefine kendime ziyafet çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?