Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım sakın bırakma hain tarcıların ihanetine kanma. Sevindirme o tartıları. Ara sıra olur. Bırakmazsan birden gidecek bak inan bana.

bence bu kadar yüklenme kendine hepimizde bazen oluyor ben 92.900 düşmüşken bir haftada gene 94.400 oldum bak şimdi gidiyor yavaş yavaş herşey puan demek değildir birlikte başarırız biz bu işi

Canıımm bırakma sakın sen yaparsın haftaya 64 bile çıkarsın bi sefer daha böyle olmuştu sonra listede 3. Olmuştun yine oyle olur. Bence ödem atıcı kür yap su toplamıştır vucudun. Biraz da spora ağırlık versen hiç bişeycik kalmaz. Yuruyus falan yapamıyorsan bile evde mekik falan çek egzersiz yap inan ki cok faydasını göreceksin. Seninle takım olmak güzel beni bırakma

Günaydın kızlar @caroline84 ben listede yokum 68.900 üm şu an -1.4 kilo yılbaşına rağmen harika bir sonuç benim için
senin bünyen çok hızlı yakıyor şanslısınız mesale ben kaçamak yaptgm hafta kilo vermiyorm bir çok kişide öyle artı çıkıyor gerçi sende 1 kilo artı çıktım diyordun ama sonraki iki günde aldigin +1 ile birlikte 2.400 bir den gitmiş -1.400 e gecmissin demek şok edici tebrikler canım

süper canm muhteşemtebrik ederimye canm ye sen hakettin bunu

Canım bence özeldir ödem artırıcı detox yaparsan gerçek kilonu gororsun bu hafta bende artı dayim

Süper süper ohhh gitsin kilolar az kaldı 6 'yı görmeye canım böyle gidersen 1 aya kalmaz göreceksin sanırım
inslh cnm inslh gormesem yikilirdm ya çok çok uğraştım bu hafta gerçekten en ufak kacamaksz ve yoğun spor ile bir kilodan fazla bekliyorsum çok şükür olsu süperz takım arkadsm şimdi bide listeye giricem

Ya canım aslında yakmıyor da özür dilerim bunu söylediğim için ama ben büyük tuvaletime çıkamıyorum. Birde o olsa süper olacaak. Ama şunu söyleyebilirim. Aşırı terliyorum. Çok aşırı hemde. Durduğum yarde bile ter bdşaltıyorum. Lohusa teri hala gitmedi benden. Boynum felan su içinde kalıyor. Birde benim evim büyük. Kızım da bensiz durmuyo. Bütün gün park yatağını bi oraya bi buraya taşıyorum. Kızım kucakta ordn ordaya kan ter içinde kalıyorum. Dün arkdaşım geldi senin hiçbişey yapmana gerek yok. Zaten mutfaktan oturma odasına gidene kadar zayıflarsın antren çok uzun bide sürekli yatağı taşıyosun Asya da kucağında iyi spor yapıyosun sen dedi. Birde çok zayıflamışsın dedi. Aşırı sevindim. Ah o yılbaşı kaçamağı olmasa 2.400 gitmiş olacaktı.

Canım sakın bırakma hain tarcıların ihanetine kanma. Sevindirme o tartıları. Ara sıra olur. Bırakmazsan birden gidecek bak inan bana.

Bırakmaya niyetim yok grubun motivasyonunu düşürmek istemem.

bence bu kadar yüklenme kendine hepimizde bazen oluyor ben 92.900 düşmüşken bir haftada gene 94.400 oldum bak şimdi gidiyor yavaş yavaş herşey puan demek değildir birlikte başarırız biz bu işi

Çok tebrik ederim tanı koymuşsun bana evet kendime çok yükleniyorum bir tek bunda değil herşeyde biraz rahat ol dimi yok

Ben seninle takım olmaktan çok mutluyum
Yürüyüş ancak pusetle birde okula gidip gelirken özellikle yürüyüşe çıkamıyorum.

Canım bence özeldir ödem artırıcı detox yaparsan gerçek kilonu gororsun bu hafta bende artı dayim

Bir önerin var mı ödem atma için senin ne kadar artı

Benim ödem için bir önerim var harika attırıyor. You tube dilara koçak ödem atan çay diye yazın. Maydanozlu bi tarifi var. Harika ödem attııyor.

Canım ben elma kürü yapıyorum çok işe yarıyor. Hem bağırsaklarımı çalıştırıyor hem ödem attırıyor. 1 tatlı elma ve 1-1.5 tarçın çubuğunu 10 dk kaynatıp 10 dk dinlendirip sonra süzüyorum ve 1 gün içinde bunu içiyorum. Hafif sıcak içersem bağırsaklarımı da çok güzel çalıştırıyor. Tadı da fena değil ben seviyorum. Haftada 1 sefer yapıyorum bunu

Bu haftayı kendine dinlenme mola olarak say ve gelecek hafta devam et neden bırakiyorsunki. Arada izin lazım canımizın cektigini bu kadarcikta yiyemezsek diyet motivasyonu kalmaz zaten pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…