Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben listede yokum ama yazayım
Geçen hafta 70.300
Bu hafta 68.900
Fark 1.400
Yüzde 1.99 yüzdeyi yanlış hesaplamamışımdır umarım caroline84
Hayır canım hata yapmamissin cok güzel sadece yazarken 1.99 ikinci sayı 5 in üzerinde ise yuvarliyoruz yani % 2 olur.
Bende elimden geldigince hem ogreniyorum hem yaziyorum.
deadline bazen olmuyor.
Hatalı olmasin diye.
Herkes yavaş yavaş kendi hesabını ogrenip yaparsa hata olunca daha iyi duzeltiriz.

Xeroderma_pig canım hiç kafana takma bi kere pkos ve Hipoglisemin var.
Geçen hafta doyetisyene gittigimizde esim dediki ben aciktim gitti 1 kiyamli pide 2 dilim baklava yedi beni aldu canim waffle istiyi dedi ben sade kahve ictim 3 dilimde muzundan yedim aksamda ben pirasa yedim o pilav nohut cayin yaninda neler neler bu sabah oda tartildi 88.8 di 84.7 olmuş bende 84.6 ciktim.
Nasil oluyor anlamiyorum adaletmi bu????

*** 1. Takım 552.Etap****
Bluegreeneyes: (izne ayrılmak istiyor)
Gunayfur:
caroline84(85.6/84.6/1/% 1.17)
zms rainbow (69.2/68.2/1/% 1.45)
KarıncaKadın (sabit)
Berceste
Mutlumusmutlu (110.8/108.9/1.9/% 1.70)
Xeroderma_pig (64.7/66.1/1.4/%+2)
Senasu1 (sabit)
magicck (67.3/65.6/1.7/% 2.50)
Mirafatos (74.6/73.3/1.3% 1.70)

beni çıkardınız mı listeden

eşimde benle uğraşıyor ben zayıflıyorum sen şişmansın diye yemin ediyorum onun yediği gibi yesem şuan 200 lü rakamlardaydım adam etten başka bişey yemiyor makarna pilav her yemeğin yanına istiyor ve işteyken yediklerini bilmiyorum bile ben 7 yıldır pilav yemiyorum ekmeği bir dilimden fazla yemiyorum ve ölçülerimde küçük ama ben tostoparlak duruyorum hiç kilo veremiyorum

Beni unutmussun

deadline kaptanım ben böyle yaptim bi kontrol edermisin.
Tabiki Kızlar sizde bi bakin bi hata varmi?
Şimdi cocuklar uyuyor ben kaçtım
Mirafatos bu hafta ilk kez mi listeye giriyor ne zaman takıma geldi falan yazmamız lazım yeni üye diye canm aklında olsun ben kontrol edip düzelteceğim de yaparim yine 8 den önce biraz işim var geleceğim 7 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…