Canım 2. Listede de gecen haftaki kilo ve yüzde yanlış olmuşCanim iki kişiyi yazmamisim ekledim.
Cocugu salliyodum ikinci listede varsin.
Zehra_mda @ELF_LR35
@Mirafatos canım senin tam başlangıç tarihin bide kilin neydi onlarida eklememiz gerek.
Şimdide yemek yapiyom
Makarna bide k.m corbasi
Siz ne taptuniz bakim akşama? ??
Ben eve yeni geldimCanim iki kişiyi yazmamisim ekledim.
Cocugu salliyodum ikinci listede varsin.
Zehra_mda @ELF_LR35
@Mirafatos canım senin tam başlangıç tarihin bide kilin neydi onlarida eklememiz gerek.
Şimdide yemek yapiyom
Makarna bide k.m corbasi
Siz ne taptuniz bakim akşama? ??
Yoğurt yemeseydin keşke kuruyemiş daha iyidirAkşam yemeği iki kase yoğurt ve karışık kuruyemiş ama midem bulanıyo keşke kuruyemiş de yemeseydim... yeşil çay ve kahve içmeyi düşünüyorum. Eşimden rica edicem midem yüzünden sanırım hiç halim yok. Ayağa kalkınca daha çok bulanıyo.
Yoğurt yemeseydin keşke kuruyemiş daha iyidir
Yoğurt midemi daha çok bilandirir benim
Geçmiş olsun canimBeni yoğurt yatıştırmıştır hep ama boğazımda kuruyemişin tadı var resmen. Sanki oturdu oraya. Ya aç karna dışarı çıktığım günler hep böyle oluyorum. Bir daha dikkat edicem.
caroline84 listeyi paylaştım canım düzenledim de
Y YesilinBuyusu o kadar samimi yazmışsın bana birisini hatırlattın sanki hep takimdaymissin da ismini değiştirmişsin gibi geldi o yüzden sordum yoksa 2 haftadır neredeyse takımdasin biliyorum
caroline84 listeyi paylaştım canım düzenledim de
Y YesilinBuyusu o kadar samimi yazmışsın bana birisini hatırlattın sanki hep takimdaymissin da ismini değiştirmişsin gibi geldi o yüzden sordum yoksa 2 haftadır neredeyse takımdasin biliyorum
Ben eve yeni geldim
Son kalan 20lik dişlerimi çektirdim
Biraz ağrılı oldu bu seferbenim koca
GeçenXeroderma_pig verdiği corbayi eşim yapiyo su an
Biz çok sevdik bu corbayi
Ben eve yeni geldim
Benim ağzımın yarısına kadar dikiş attılar 1 tanesini çekerken çok fenaydı.Canım geçmiş olsun ya benim üç 20 lik dişimde ameliyatla alındı. Çok sancılıydı. Hamilelik öncesinde hallettim hepsini hamileyken sıkıntı olmasın diye. Bir haftada 2 ameliyat oldum. Ağrısı fena oluyor.
Benim ağzımın yarısına kadar dikiş attılar 1 tanesini çekerken çok fenaydı.
berceste_ Geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun. Umarım gece de rahat geçer.Ben eve yeni geldim
Benimki eksi yüzdedeadline Kaptanim yuzdelerimiz hep 1 in üstünde nasıl takım ortalamasi 0.814 çıkıyor. Gerçi ortalama nasil hesaplaniyor bilmiyorum ama mantıksız göründü gözüme
Canım onu gördüm de yine de okadar düşmez dedim.Benimki eksi yüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?