Canım gayet iyi menü artık anladım açlık orucundan sonra meyveyi çok yiyorsun:)Xeroderma_pig
Bugünkü menüm
2 portakal ve 1 limonla sıkılmış meyve suyu
4 mandalina 1 elma 1 dilim portakal
1 kuru hurma 1 gün kurusu kayısı
12 fıstık 5 badem 1 bardak kefir
Bunları akşama kadar ara ara yedim.
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Yoğurtlu cevizli havuç ve kabak 7-8 kaşık
Ara
10 fıstık 1 gün kurusu 2 kuru üzüm 3 badem 3 kaju
1.5 fincan yeşil çay
2 litreden fazla su
Spor olarak 1 saat 20 dk tempolu yürüyüş + parkta spor aletleriyle spor (30 dk civarı)
11.000 adım
Canım oruç sulandırılmış meyve suyuyla açılıyor sonra sulandırmadan meyve suyu içiliyor. Öğlene kadar da ara ara meyve yeniyor bağırsaklara birden yüklenmemek için. Öğle salata yenebiliyor ama ben kuru kayısı ve hurmayla geçiştirdim akşamüstü de karnım acıkır gibi oldu o zaman da kuruyemiş yedim. Akşama da hafif yemek gerekiyor oyüzden çorba ve salata tercih ettim.Canım gayet iyi menü artık anladım açlık orucundan sonra meyveyi çok yiyorsun:)
sabit ve iki tane artı varya o yüzden bölünce öyle oluyor kilo veren 8 kişi var alan 2 kişi sabir 3 kişi ya mesela çıkan ortalama 13 e bölünüyor ama toplam yüzdeler 10 küsür çıktı ama 13 e böldüm o yüzden 0,814 oluyordeadline Kaptanim yuzdelerimiz hep 1 in üstünde nasıl takım ortalamasi 0.814 çıkıyor. Gerçi ortalama nasil hesaplaniyor bilmiyorum ama mantıksız göründü gözüme
Sanki meyve biraz çok mu olmusXeroderma_pig
Bugünkü menüm
2 portakal ve 1 limonla sıkılmış meyve suyu
4 mandalina 1 elma 1 dilim portakal
1 kuru hurma 1 gün kurusu kayısı
12 fıstık 5 badem 1 bardak kefir
Bunları akşama kadar ara ara yedim.
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Yoğurtlu cevizli havuç ve kabak 7-8 kaşık
Ara
10 fıstık 1 gün kurusu 2 kuru üzüm 3 badem 3 kaju
1.5 fincan yeşil çay
2 litreden fazla su
Spor olarak 1 saat 20 dk tempolu yürüyüş + parkta spor aletleriyle spor (30 dk civarı)
11.000 adım
Canim toplayıp böluyoruz istersen bak bi daha içine sinmediyse.Canım onu gördüm de yine de okadar düşmez dedim.
Sanki meyve biraz çok mu olmus
Sen ilk hafta 2 kiloya yakın vermistin dini üstüne de adet olsun odamın olması çok normal
Sen lahana çorbası yapıp ic sen vücut kendine gelir aslindaeziyet etme kendine
Valla çok zor oldu çekimÇok geçmiş olsun. Umarım gece de rahat geçer.
Afiyet olsun tatlım
eşimde benle uğraşıyor ben zayıflıyorum sen şişmansın diye yemin ediyorum onun yediği gibi yesem şuan 200 lü rakamlardaydım adam etten başka bişey yemiyor makarna pilav her yemeğin yanına istiyor ve işteyken yediklerini bilmiyorum bile ben 7 yıldır pilav yemiyorum ekmeği bir dilimden fazla yemiyorum ve ölçülerimde küçük ama ben tostoparlak duruyorum hiç kilo veremiyorum
2 hafta da bir yap bence vücutta ödem yoksa iyi suyu atar sağlıksız olurLahana çorbasıııııı hmmmm çok iyi fikir annem onunla inanılmaz zayıflamıştı. (35 kilo) Alayım da yapayım bu hafta. Zaten karatay yapıyorum o da lahanayı çok tavsiye ediyor.
2 hafta da bir yap bence vücutta ödem yoksa iyi suyu atar sağlıksız olur
Bende dedim bu bahsedilen benmiyimSanki meyve biraz çok mu olmus
Sen ilk hafta 2 kiloya yakın vermistin dini üstüne de adet olsun odamın olması çok normal
Sen lahana çorbası yapıp ic sen vücut kendine gelir aslindaeziyet etme kendine
Yanlış kisiyi gormusum benXeroderma_pig
Zannettim menüyü yazan
Bugün pek iyi değilim galiba
Lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuzLahana çorbasıııııı hmmmm çok iyi fikir annem onunla inanılmaz zayıflamıştı. (35 kilo) Alayım da yapayım bu hafta. Zaten karatay yapıyorum o da lahanayı çok tavsiye ediyor.
Yok canım kusura kalmaBende dedim bu bahsedilen benmiyim
Kaptanım aslında bluegreeneyes sabit değilmiş bugün kilosunu 59.5 yazmış 200 gram vermiş ama sabit yazmışız listeye ama artık değiştirilmez heralde***1. TAKIM 551.ETAP***
bluegreeneyes (59.7///%)
Gunayfur (62.3///%)
Caroline84 (85,6//%)
zms rainbow(69,2//%)
ELF_LR35(94,4//%)
Zehra_mda( 60,6//%)
senasu1 (79//% )
KarincaKadin (75.8//%)
berceste_ (84,4//%)
Mutlumusmutlu (110,8//)
Xeroderma_pig(64,7/%)
magickk(67,3//%)
1. takım ortalamasi: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?