Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Xeroderma_pig
Bugünkü menüm
2 portakal ve 1 limonla sıkılmış meyve suyu
4 mandalina 1 elma 1 dilim portakal
1 kuru hurma 1 gün kurusu kayısı
12 fıstık 5 badem 1 bardak kefir
Bunları akşama kadar ara ara yedim.
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Yoğurtlu cevizli havuç ve kabak 7-8 kaşık

Ara
10 fıstık 1 gün kurusu 2 kuru üzüm 3 badem 3 kaju
1.5 fincan yeşil çay

2 litreden fazla su
Spor olarak 1 saat 20 dk tempolu yürüyüş + parkta spor aletleriyle spor (30 dk civarı)
11.000 adım

Canım gayet iyi menü artık anladım açlık orucundan sonra meyveyi çok yiyorsun:)

Canım gayet iyi menü artık anladım açlık orucundan sonra meyveyi çok yiyorsun:)
Canım oruç sulandırılmış meyve suyuyla açılıyor sonra sulandırmadan meyve suyu içiliyor. Öğlene kadar da ara ara meyve yeniyor bağırsaklara birden yüklenmemek için. Öğle salata yenebiliyor ama ben kuru kayısı ve hurmayla geçiştirdim akşamüstü de karnım acıkır gibi oldu o zaman da kuruyemiş yedim. Akşama da hafif yemek gerekiyor oyüzden çorba ve salata tercih ettim.

deadline Kaptanim yuzdelerimiz hep 1 in üstünde nasıl takım ortalamasi 0.814 çıkıyor. Gerçi ortalama nasil hesaplaniyor bilmiyorum ama mantıksız göründü gözüme
sabit ve iki tane artı varya o yüzden bölünce öyle oluyor kilo veren 8 kişi var alan 2 kişi sabir 3 kişi ya mesela çıkan ortalama 13 e bölünüyor ama toplam yüzdeler 10 küsür çıktı ama 13 e böldüm o yüzden 0,814 oluyor

Sanki meyve biraz çok mu olmus
Sen ilk hafta 2 kiloya yakın vermistin dini üstüne de adet olsun odamın olması çok normal
Sen lahana çorbası yapıp ic sen vücut kendine gelir aslindaeziyet etme kendine
Yanlış kisiyi gormusum ben Xeroderma_pig
Zannettim menüyü yazan
Bugün pek iyi değilim galiba

Sanki meyve biraz çok mu olmus
Sen ilk hafta 2 kiloya yakın vermistin dini üstüne de adet olsun odamın olması çok normal
Sen lahana çorbası yapıp ic sen vücut kendine gelir aslindaeziyet etme kendine

Lahana çorbasıııııı hmmmm çok iyi fikir annem onunla inanılmaz zayıflamıştı. (35 kilo) Alayım da yapayım bu hafta. Zaten karatay yapıyorum o da lahanayı çok tavsiye ediyor.

Çok geçmiş olsun. Umarım gece de rahat geçer.
Afiyet olsun tatlım
Valla çok zor oldu çekim
Daha yeni toparlandimm akşam corbamida 1 saat önce içtim uyuşukluk geçmedi bu sefer
Uyuşmadığı için çok ağrılı çekim oldu
Ama ağrım geçti biraz

Ben sana inanıyorum benim esimde yer hiç affetmez ama bünyesi hızlı çalışıyor.
Canım kan verdinmi bi hormonal sorunun varmi?

Lahana çorbasıııııı hmmmm çok iyi fikir annem onunla inanılmaz zayıflamıştı. (35 kilo) Alayım da yapayım bu hafta. Zaten karatay yapıyorum o da lahanayı çok tavsiye ediyor.
2 hafta da bir yap bence vücutta ödem yoksa iyi suyu atar sağlıksız olur

Kahvalti menemen sucuklu yumurta 3 dilim ekmek zeytin peynir az az.
Ara diyet biskuvi
Aksam kuru fasulye birazda pilav tursu ayran..
Hafta sonu kasmadan kendimi yemeyi dusunuyorum bagısıklıgım düstü galiba ben yine hasta oldum doktora gittim ilac kullaniyorum.
2 litreye yakin su 20 dk yuruyus birazda yattigim yerde basen hareketi yaptim

Bende dedim bu bahsedilen benmiyim

Kaptanım aslında bluegreeneyes sabit değilmiş bugün kilosunu 59.5 yazmış 200 gram vermiş ama sabit yazmışız listeye ama artık değiştirilmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…