tebrik ederim canmKızlar geçen hafta 110.8 bu hafta 108.9 fark 1.9 kilo
en yorucu dönemleri zaten canm haklısın devamlı kosusturma oluyor o dönemlerde daha hızlı veriliyor tabi ama tebrik ederim süper gidiyorsun bel sorununa ragmen sporda yaptn bu hafta çok iyi dikkat ettiğin günler oldu zatn telafi günleri de yaptn emeğinin karşılığını aldın şükürYa canım aslında yakmıyor da özür dilerim bunu söylediğim için ama ben büyük tuvaletime çıkamıyorum. Birde o olsa süper olacaak. Ama şunu söyleyebilirim. Aşırı terliyorum. Çok aşırı hemde. Durduğum yarde bile ter bdşaltıyorum. Lohusa teri hala gitmedi benden. Boynum felan su içinde kalıyor. Birde benim evim büyük. Kızım da bensiz durmuyo. Bütün gün park yatağını bi oraya bi buraya taşıyorum. Kızım kucakta ordn ordaya kan ter içinde kalıyorum. Dün arkdaşım geldi senin hiçbişey yapmana gerek yok. Zaten mutfaktan oturma odasına gidene kadar zayıflarsın antren çok uzun bide sürekli yatağı taşıyosun Asya da kucağında iyi spor yapıyosun sen dedi. Birde çok zayıflamışsın dedi. Aşırı sevindim. Ah o yılbaşı kaçamağı olmasa 2.400 gitmiş olacaktı.
Tşk ederim:)tebrik ederim canm
Amin canım inşallah sen ne durumdasinçok sevindim çok güzel ilerliyorsun maşallah nazar değmesin inşallah
Pişman olma zaten canım beynine o sinyali verme yedim mutluyum mutsuz olduğun anda beynin error veriyo bizimki de can sonuçta sporunu fazlq yaparsin olur biter benimde hayalim sufle yiyecegim inşallah zaman bulayım şöyle akışkan çikolatasıylakızlar ben kaçamak yaptm
kaç gecedir aklımda olan ve tartinin hayali ile kendimi zor tuttugun pizza ve sufle şimdi migdemdepişmanmıyım hayır mutlumuyum hemde çoook çok severek ve lezzet alarak yedim yedigme deydi beni affedin yaklaşık 20 gündür bekliyorum daha fazla bekliyemedim
pizza lahmun kadar ince hazırlandı ve o incelikte 3 dilim yedim üst malzemesi zatn diyete uygun mozeella ve chedar peyniri,pastırma,sucuk,biber,mantar vardı
birde kahve minik bir çikolatalı sufle ama o ufacık sufleyi kızımla iki kişi yedikbol spor yapıcam söz bu arada kahvaltı etmemiştim bu kahvaltım sayılıyor
kızlar ben kaçamak yaptm
kaç gecedir aklımda olan ve tartinin hayali ile kendimi zor tuttugun pizza ve sufle şimdi migdemdepişmanmıyım hayır mutlumuyum hemde çoook çok severek ve lezzet alarak yedim yedigme deydi beni affedin yaklaşık 20 gündür bekliyorum daha fazla bekliyemedim
pizza lahmun kadar ince hazırlandı ve o incelikte 3 dilim yedim üst malzemesi zatn diyete uygun mozeella ve chedar peyniri,pastırma,sucuk,biber,mantar vardı
birde kahve minik bir çikolatalı sufle ama o ufacık sufleyi kızımla iki kişi yedikbol spor yapıcam söz bu arada kahvaltı etmemiştim bu kahvaltım sayılıyor
Canım kaç kiloyum bilmiyorum ki. Şehir dışındayım.KarincaKadin canım bildirim yapmamisssin.
Sabit yazalimmi canim?Canım kaç kiloyum bilmiyorum ki. Şehir dışındayım.
Canım benim geçen hafta 67.3Sevgili arkadaşlarim size zahmet hepiniz kilo bildirimi:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
%
Şeklinde yazabilirmisiniz neden???
Çünkü ben yada kaptanimizda hesaplarken bi hata olabilir.
Hata diğer gruplarida etkiliyebilir.
% hesabı yapmayi bilmeyenlerede detayli bisekilde anlatayim.
Ben ilk geldigimde etiketlemeyi bile bilmiyordum.
ApriL_2007 kaptanım yardimci oluyordu.
Ok???
Canım benim geçen hafta 67.3
Bu hafta 65.6
Fark 1.700 yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
***1. TAKIM 551.ETAP***
bluegreeneyes (59.7///%)
Gunayfur (62.3///%)
Caroline84 (85,6//%)
zms rainbow(69,2//%)
ELF_LR35(94,4//%)
Zehra_mda( 60,6//%)
senasu1 (79//% )
KarincaKadin (75.8//%)
berceste_ (84,4//%)
Mutlumusmutlu (110,8//)
Xeroderma_pig(64,7/%)
magickk(67,3//%)
1. takım ortalamasi: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?