Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

en yorucu dönemleri zaten canm haklısın devamlı kosusturma oluyor o dönemlerde daha hızlı veriliyor tabi ama tebrik ederim süper gidiyorsun bel sorununa ragmen sporda yaptn bu hafta çok iyi dikkat ettiğin günler oldu zatn telafi günleri de yaptn emeğinin karşılığını aldın şükür

kızlar ben kaçamak yaptm
kaç gecedir aklımda olan ve tartinin hayali ile kendimi zor tuttugun pizza ve sufle şimdi migdemde pişmanmıyım hayır mutlumuyum hemde çoook çok severek ve lezzet alarak yedim yedigme deydi beni affedin yaklaşık 20 gündür bekliyorum daha fazla bekliyemedim
pizza lahmun kadar ince hazırlandı ve o incelikte 3 dilim yedim üst malzemesi zatn diyete uygun mozeella ve chedar peyniri,pastırma,sucuk,biber,mantar vardı
birde kahve minik bir çikolatalı sufle ama o ufacık sufleyi kızımla iki kişi yedik bol spor yapıcam söz bu arada kahvaltı etmemiştim bu kahvaltım sayılıyor

Pişman olma zaten canım beynine o sinyali verme yedim mutluyum mutsuz olduğun anda beynin error veriyo bizimki de can sonuçta sporunu fazlq yaparsin olur biter benimde hayalim sufle yiyecegim inşallah zaman bulayım şöyle akışkan çikolatasıyla

Canım hep söylüyorum ben aylık kaçamak yapmasam asla devam edemem. O yüzden o kaçamağı yapınca üzüntü duymuyorum. En iyisini yapmışsın bu sana ödül oldu. Sen zaten çk spor yapıyorsun telafi edersin. Afiyet olsun. Şimdi tam gaz devammmm

Kızlar üst üste iki gün misafir ağırlamak biraz ağır geldi sanrım ben sugün çok halsizim. Birde sabah kızımı aşıya götürüp geldim kahvaltı yapmamıştım iyice halsiz düştüm. Yürüyerek gidip geliyorum. Normalde bugün leslie yapacaktım kendime sözm vardı ama yapamıycam o yüzden ceza olarak akşam yemeğinde sadece yoğurt yiycem zaten midem ağzmda sanki o kadar dolu başka bişey yiycek durumum da yok.

Sevgili arkadaşlarim size zahmet hepiniz kilo bildirimi:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
%
Şeklinde yazabilirmisiniz neden???
Çünkü ben yada kaptanimizda hesaplarken bi hata olabilir.
Hata diğer gruplarida etkiliyebilir.
% hesabı yapmayi bilmeyenlerede detayli bisekilde anlatayim.
Ben ilk geldigimde etiketlemeyi bile bilmiyordum.
ApriL_2007 kaptanım yardimci oluyordu.
Ok???

Canım benim geçen hafta 67.3
Bu hafta 65.6
Fark 1.700 yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…