Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

senin diyetin gibi denemeyi düşündüm canm ara ogune meyve ekliyim.kahveyi kuruyemisi aralarda tuketiyim bide sabah bir dilim tam buğday ekliyebilirim

Canim kalpten gitme dur.Bizim evdeki sorun hastalık devam ediyor 3 çocuk olunca biri düzeliyor biri yeniden hasta bu sabah 5 te kalkti küçük kızım yatamadi 7 kadar.
Antibiyotik i tam vaktinde ver.Saatleri çok önemli inş bişey olmaz.

Aynı diyetisyen mi yoksa nerde istanbul mu
Yok canım ama diyetisyenlerin geneli bence okuyup inceledikce Karatayin fikirlerini begeniyorlar.
Kahvaltı ve ara öğünn arasi en az 4 saat olmali diyor.
Onceden nasıldı
3 ana 3 ara öğün bide verdigi ara öğün son ara hibiskus veye rezene çayı bunlar zaten leptini bozmuyor.

senin diyetin gibi denemeyi düşündüm canm ara ogune meyve ekliyim.kahveyi kuruyemisi aralarda tuketiyim bide sabah bir dilim tam buğday ekliyebilirim

Karatayda yapamayanlar için yarim öğün öneriyor. Bende iki öğüne bu aralar pek uyamiyorum diyetisyen onerdi bunu 3 tam ceviz 12 badem e denk geliyormus.
Yada 2 3 kaşık yoğurt olabilir 1 meyvenin yaninda.
Bazen yapmiyorum bazende çocuklara meyve dograyinca bende yiyorum.

canım benim sorunum şu hiç açıkmıyorum ama inanılmaz halsiz düşüyorum spor yapmaya enerji zor bulmaya başlamıştım onun için meyve ve 1 dilim tam buğday ekmek düşüncem mesala sabahda 2 yumurtayi çoğu zamn zorliyarak yiyor yada yemiyorm kahveyide 2 saat sonra canim cekmesin diye migdemi zorliyarak iciyorum bunlarn yerine kahvemi kuruyemisimi zirla yemiyim de 2 saat sonra enerjim dusunce yiyim dedim mesala arada bir tane portakal yiyim sporumada bol bol yapiyim dedim bilmiyorum leptin uymayınca nasl olucak bakalm

Çok iyi birşey aslında zamanla diyetisyenler yanlışlarını anladılar araştırıyorlar basmakalıp kitaplarının dışına çıktılar tabi bazıları çoğu diyetisyende aynı devam

Canim bende diyetisyene iki yumurta diye israr ettim oda 1 dilim tam buğday ekemgi 1 yumurta diye israr etti.
Bende dedigin gibi ac degilim ama ara ara yiyesim var.

Canım ekmeğini kızart bir ara öyle yaptım ben üzerine bol tereyağı sür yoksa ekmek seni daha halsiz bırakır bir yerde yanlış yapiyosun mutlaka çünkü karatay enerji verir benimde halsizlik çok oldu başlarda birde başağrısı suyu az tüketmişim ve tahlil yaptırdım d vitamini ile b 12 çok düşük takviye alıyorum su anda bir sürü diyet denedim karatay gibisi yok gerçekten

Canim bende diyetisyene iki yumurta diye israr ettim oda 1 dilim tam buğday ekemgi 1 yumurta diye israr etti.
Bende dedigin gibi ac degilim ama ara ara yiyesim var.
mesala ben bugün bir yumurta bir dilim tambugday yediksen sonra müthiş enerji doldum 30dk dans ettim üstüne bisiklet surdum toplam 1saat oldu ve hala da enerjik hissediyorum karbonhidratsz spor beni zorluyor ve benim için spor çok önemli çünkü ben zayiflamis ama sarkmis bir vucut ile mutlu olamam benim için sıkı,selulit ve sarkma olmayan pürüzsüz bir vücut olması en önemli planda canım

cnm zaten karatay a ekstra eklediğim tek şey bir dilim tambugday okadar gerisi karatay cnm bende kızarmış ekmeğe zeytin yağı sürdüm evt tereyağ sürün diyor ama hakiki tereyağ mıdır ben güvenmiyorum zeytin yağ tercih ediyorum kan değerlerim çok iyi hatta doktora göre d vit normalden daha yüksek çıkmış ama onlarn normalden yükseği karataya göre tam zatn tabiki sebebi kışları 40 günde bir ampulü almam bu tarz şeylere çok dikkat ediyorum

Canim herkesin parmaginin izi farkli iken 1 diyet herkese uycak diye birşey yok.
Herkes kendinin doktoru bence.
Cok guzel düşünüyorsun 1 tane bebegin var cokta catlamamistir vücudun.
Benim ilk hamileligimde cok catlagim olmadi ama ikizlerimde 40 kilo alinca karnim harita gibi oldu bende istedigim kiloyu verince pilates düşünüyorum 1 uzmanla iyice sıkılasmak için.
Şuan yürüyüş bana çok iyi geliyor.
Bide agir yaşamları seyredince uuu 45 dk yuriyeceksem 55 dk yürüyorum.
Misafirler olmasa cumartesi, pazar, pazartesi gitti.
Gece kalkip yuriyim diyorum çok yorgun oluyorum.

Haklisin tereyağına bende güvenemiyorum tabi canim birde boyle dene bende bir ara sadece sabahları senin gibi ekmek yedim bir sıkıntımda olmadı inşallah kilolarımız hepimizin gitsin ne şekil olursa olsun yeterki gitsin

Sende benim gibi nowzaradan cımısın insanı gaza getiriyor di mi bende açıp karşısında leslie yapıyorum tabi kaç gündr kolum kalkmıyo o ayrı ama. Ayrıca dikkat ettin mi o adamda aynı karatayın dediklerini söylüyo. Ben çook dikkat ediyorum ne veriyo diye resmen karatay.

Çok zor ama canim ben ayda 4 k8loya ugrasirken ayda 13 kilo hedef koyuyor.
Bide yaşam tarzlari bi tuhaf disarda gazir onuda arabada yiyorlar.
Bi eve gel elini yika sifraya otur besmele çek oda kilo aldiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…