- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canım kahvaltını geç yapıyorsun nasılsa köfte tavuk kısır bakliyat vs yani normal yemek yemeyi denesen ben her gün yumurta yiyemediğil için öyle yapıyorum. Nacizane bir tavsiye.karataydan sıkıldım ya her gün yumurta ve diğer bazı şeyler oofff ya bana bıkkınlık geliyor napmaliyim bilmiyorumacaba başka bir diyetmi denemeliyim farklı bir diyete gecmelimiyim sizce
afiyet olsun canm doğru belkide tek ihtiyacım bu kahvalti yerine baska seyler yemek haklısın bir süre öyle deniycem canm temiz çıkmasına secindim asya için ve ortk.iltihap içinde çok geçmiş olsn cnm kulak tehlikeli gerçekten ilerlerse zara zarar verebiliyor aman dikkat etGünaydın kızlar bugün asyanın doktorunu aradım tm tahlilleri temiz çok şükar ama antibiyotiği ne kadar vericem diye sordum tam doz çünü orta kulak iltuhabına yüksek doz kullanmamız gerekiyor dedi cumartesi gma basit bi iltihap demişti çok moralim bozuldu zaten günlerdim düşüğüm yataktan kalkacak halim yoktu valla yine de bir gayret kalktım kısır yaptım dnu yiyorum yanında yoğurt ve biraz fıstık
afiyet olsun canm doğru belkide tek ihtiyacım bu kahvalti yerine baska seyler yemek haklısın bir süre öyle deniycem canm temiz çıkmasına secindim asya için ve ortk.iltihap içinde çok geçmiş olsn cnm kulak tehlikeli gerçekten ilerlerse zara zarar verebiliyor aman dikkat et
oyuzden yiyemiyodur evt kulak burun bağoz bağlantili olduğu için yemek yerken rahatsz oluyor canı acıyordur muhtemelen iyilesince iştahı düzelir ama sen kendini hiç sıkma canm sonuçta geçici bir durum kısa sürede bir şeyi kalmaz meraketme hiç Allah beterinden korusunBenim yumurta ile aram hiç iyi olmadığı için nadir yemeye çalışıyorum zaten asla haşlama yiyemem. Yeşil mercimek salatası olabilir nohut salatası olabilir piyaz olabilir bunların yanına peynir ya da yoğurt güzel gider. Kısır köfta tavuk olabilir salata ile birlikte. Çeşitlendirirsen bıkmazsın canım. Ben öyle yapıyorum. Asya için teşekküd ederim. Orta kulak deyince neye uğradığımı şaşırdım zaten cumartesi basit bi kulak iltihabı demişti. Çocuğum belki de bu yüzden yemek yemiyo. Yutkundukça anğ acıyo belkide. Ay zaten kötüyüm yığılıp kalıcam valla artık.
O bıkkınlık bendede oluyor canım malesef kahvaltımı cesitlendireceksin krep falan yap mesela mercimek krebi yapıyorlar ben denemedim kendim unsuz krep yapıyorum birde kurufasulyeyle yapıyorlarmış onu yapicam bir arakarataydan sıkıldım ya her gün yumurta ve diğer bazı şeyler oofff ya bana bıkkınlık geliyor napmaliyim bilmiyorumacaba başka bir diyetmi denemeliyim farklı bir diyete gecmelimiyim sizce
geçmiş olsun canmKızlar merhaba bugün hastaneydim kızı görürdüm oraya buraya çok yoruldum kan falan verdik kahvaltımı yaptım omlet normal karatay kahvaltısı ama spor falan yapamam çok yoruldum
geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın bizimkide rahatsız öksürüp duruyorKızlar merhaba bugün hastaneydim kızı görürdüm oraya buraya çok yoruldum kan falan verdik kahvaltımı yaptım omlet normal karatay kahvaltısı ama spor falan yapamam çok yoruldum
Sağol canım aynen onlar hasta olmasında ama mevsimler çok değişik salgın var acayipgeçmiş olsun çocuklar hasta olmasın bizimkide rahatsız öksürüp duruyor
Sağol canımgeçmiş olsun canm
Aynen canım sana demiştim ara yap mesela yoğurt yanında fındık badem ne varsa ye ben böyle 1 ayda 5 kilo verdim tabi değişiyordu arada yeşillerim ama leptin saatlerine dikkat ederek üç öğün yaptım arada hurma dahi yedim kahveyle super oluyo dene arasinada fındık badem köy bunları bana diyetisyen verdi kendisi karatayin yolunda gidiyo ama meyve falan veriyodukızlar ben ara öğün yaptm
1elma,1dilim portakal,ceviz
çok halsiz düşüyorum bu aralar ara öğün filan yapicam yada kahvaltıya meyva ekliycem beni zorlamaya başladı karatay onun yerine karatayimsi olarak devam edeyim biraz
canm diyetisyeninin verdigi bir günlük örnek menü yazabilirmisinAynen canım sana demiştim ara yap mesela yoğurt yanında fındık badem ne varsa ye ben böyle 1 ayda 5 kilo verdim tabi değişiyordu arada yeşillerim ama leptin saatlerine dikkat ederek üç öğün yaptım arada hurma dahi yedim kahveyle super oluyo dene arasinada fındık badem köy bunları bana diyetisyen verdi kendisi karatayin yolunda gidiyo ama meyve falan veriyodu
kızlar ben yarın itibariyle yeni bir diyete basliycam böyle enerjisizim çok düşündüm ve daha klasik bir diyet yapmaya karar verdim meyve ve biraz karbon hidrat ekliycem ara öğün de ekliycem yani klasik diyetisyen diyetleri gibi yapıp spor ve hareketimi arttiricam karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?