Ben egerki sıkılırsam buna geçeceğim inanki hiç sıkmıyor ben çok memnun kaldım online olarak yardim aldım ama 5 kilo verdim bu iki haftalık istersen dene canımblonde ambition canım bu diyeti yazın uygulamıştım onuda belirteyim mevsim meyvelerini yerlestirebilirsin
SAĞLIKLI BESLENME PROGRAMI
UYANINCA
1 bardak ılık limonlu su (1 yemek kaşığı organik fermente elma sirkesi)
HAFTA İÇİ (6 GÜN)
KAHVALTI (08.00-09.00)
HAFTANIN 4 GÜNÜ
1 fincan yeşil çay
2 adet haşlanmış yumurta / omlet / menemen (tereyağ / sızma zeytinyağı / Hindistan cevizi yağı)
2 dilim tam yağlı köy peyniri (avuç için büyüklüğünde, kibrit kutusu kadar ince değil)
2 adet çiğ ceviz
5 tane zeytin
5 adet Mürdüm eriği / 1 büyük adet taze incir / 1 adet şeftali / 9 adet siyah üzüm
Dereotu, maydanoz, roka gibi yeşillikler (limon)
Domates, salatalık (sızma zeytinyağ)
HAFTANIN 2 GÜNÜ
1 fincan yeşil çay
1 adet haşlanmış yumurta (karabiber, çörekotu)
Yarım olgun avokado (sızma zeytinyağ, karabiber, kaya tuz, bol limon)
4 kaşık lor peyniri
7 tane çiğ badem
2 parmak kalınlığında 1 dilim ananas
Dereotu, maydanoz, roka gibi yeşillikler (limon)
Domates, salatalık (sızma zeytinyağ)
ÖĞLEN (13.00)
HAFTANIN 2 GÜNÜ
Şekersiz sütsüz kahve
3 adet Medine hurması
5 adet çiğ fındık
HAFTANIN 2 GÜNÜ
4 kaşık ev yoğurdu
1 yemek kaşığı chia tohumu bekletelim 20 dk.
Toz tarçın
7 adet çiğ badem
HAFTANIN 2 GÜNÜ
4 kaşık karabuğday haşlayarak bool yeşillikli zeytinyağlı salata
2 adet çiğ ceviz ilave
4 kaşık lor ilave
AKŞAM (19.00)
Bol yeşillikli bool salata (sızma zeytinyağı, limon)
Haftanın 2 günü; 150 gram ızgara/fırın kırmızı et/köfte/ciğer Haftanın 1 günü; 200 gram ızgara/fırın beyaz et Haftanın 3 günü; 6 kaşık mevsim sebze yemeği (taze fasulye, kabak, semizotu ..) (patatessiz)
Sebze günleri; 1 bardak sade kefir (ev yapımı / kefirdanem) / 5 yemek kaşığı ev yoğurdu (semizotu) + salataya 3 kaşık karabuğday haşlayalım
Et günleri; zeytinyağlı kabak sote, çiğ rende kırmızı pancar salatası (sızma zeytinyağ, limon, organik sirke) , 3 tane fırın kapya biber (2 si ile posa desteği)
PAZAR GÜNÜ
KAHVALTI (11.00)
1 fincan yeşil çay
2 adet tereyağda kısık ateşte çırpılmış mantarlı yumurta
1 büyük kapya biber (kapya sandviç)
5 yemek kaşığı lor peyniri (kekik, çörek otu, nane..)
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağ
1 tane taze incir
3 tane çiğ ceviz
AKŞAM (18.00)
Bol yeşillikli renkli bol salata (sızma zeytinyağı, soğan, sumak)
200 gram ızgara/fırın balık
Zeytinyağlı fırın patates dilimleri (1 orta boy) (mümkünse tatlı patates)
Zeytinyağlı fırın kuşkonmaz / zeytinyağlı kabak salatası (rende, soteleyip)
ARA (20.30)
Açık şekersiz çay
13 adet taze fındık
ARALARDA SERBEST BESİNLER
Açık siyah çay ya da bitki çayları
Sade maden suyu (günde 1-2)
Günde 2 fincan şekersiz ve sütsüz kahve içilebilir. (şekerli kahve ara öğünde leptini bozar.)
SAĞLIK NOTLARI
Günde 2.5-3 litre su içilmeli. (1 litresi limonlu, maydanoz, taze zencefilli)
Organik elma sirkesi düzenli devam edelim.
Günde 2 fincan yeşil çay düzenli demlenmeli.
Günde 1-2 kapsül Ocean plus omega 3, kahvaltıdan sonra tok
tamm canm teşekkür ederimBen egerki sıkılırsam buna geçeceğim inanki hiç sıkmıyor ben çok memnun kaldım online olarak yardim aldım ama 5 kilo verdim bu iki haftalık istersen dene canım
Diyetisyenin listesi nasıl? Uygulayabiliyor musun canım
yok canım kan vermedim hiç diyetisyene en son 2013 de gitmiştim 2 ayda 8 kilo vermiştim aslında iyiydi ama iş yeri değişince uzaklıktan kaldı ee dahiliye ye gidincede insülin direncin var diyip gönderiyorlar
karataydan sıkıldım ya her gün yumurta ve diğer bazı şeyler oofff ya bana bıkkınlık geliyor napmaliyim bilmiyorumacaba başka bir diyetmi denemeliyim farklı bir diyete gecmelimiyim sizce
Günaydın kızlar bugün asyanın doktorunu aradım tm tahlilleri temiz çok şükar ama antibiyotiği ne kadar vericem diye sordum tam doz çünü orta kulak iltuhabına yüksek doz kullanmamız gerekiyor dedi cumartesi gma basit bi iltihap demişti çok moralim bozuldu zaten günlerdim düşüğüm yataktan kalkacak halim yoktu valla yine de bir gayret kalktım kısır yaptım dnu yiyorum yanında yoğurt ve biraz fıstık
Kızlar merhaba bugün hastaneydim kızı görürdüm oraya buraya çok yoruldum kan falan verdik kahvaltımı yaptım omlet normal karatay kahvaltısı ama spor falan yapamam çok yoruldum
Aynen canım sana demiştim ara yap mesela yoğurt yanında fındık badem ne varsa ye ben böyle 1 ayda 5 kilo verdim tabi değişiyordu arada yeşillerim ama leptin saatlerine dikkat ederek üç öğün yaptım arada hurma dahi yedim kahveyle super oluyo dene arasinada fındık badem köy bunları bana diyetisyen verdi kendisi karatayin yolunda gidiyo ama meyve falan veriyodu
Canım cok geçmiş olsun.
Ortakulak iltihabi üşütmedenmi olur?
Büyük kızîm 4. antibiyotigi bitirdi daha yeni duzülmeye başladı.
Canim çarşambaya sonra rahatliyorum inşallah bu ara ugrayamadm zaten uğrayıp yediklerimi yazsam kötü örnek olurum heralde maalesef genelde hazır yedim
Biz de ctesi pazar misafirliğe gittik ekstra bir lokma yemedim. Sütlü kahveyi de azalttım.Canim sanki diyetisyende biraz Karatayci geldi bana en büyük sorun sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ben onu pek yiyemiyorum.
Anca cocuklardan 11 gibi kahvaltı
15 te meyve 3 tam ceviz yada 12 badem
17 gibi sütlü kahve
Akşam da balik, köfte, baklagil
Aralarda yesil çay varda canim icmeye fırsat olmuyor cok farkli bişey söylemedi.
Ama bi ivme kazandırir.
Bide canım çocuklarim bi türlü tam anlamiyla duzelemedi.
Bide ziyarete gelenler oluyor.
Elimden geldigince uymaya çalışıyorum zaten kan sonuçlarima bakinca ve yaşadıklarımi anlatinca çok büyük hedefler vermedi.
Pkos için kilo yapar dedi.
Ilgilendi baya
Ama canım akşam baklava vardı yemedim bu benim için çok önemli tutupra iki dilim yesem hiç bişey bana yardim edemez.
Yavaş yavaş artık.
Sen nasıl oldun? Moralin biraz düzeldi mi?
Aynı diyetisyen mi yoksa nerde istanbul muBenim diyetisyende aynı anlattigin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?