- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
cnm tabiki yorulursun zatn çok iyi yuruyorsun yürüyüş bile sarkmani engeller zatn ama vücudu hiç bir şekilde calistirmadan yürüyüş bile yapmadan sadece diyet yapip oturup kilo verilse deri çok gevşek sarkmış oluyorCanim herkesin parmaginin izi farkli iken 1 diyet herkese uycak diye birşey yok.
Herkes kendinin doktoru bence.
Cok guzel düşünüyorsun 1 tane bebegin var cokta catlamamistir vücudun.
Benim ilk hamileligimde cok catlagim olmadi ama ikizlerimde 40 kilo alinca karnim harita gibi oldu bende istedigim kiloyu verince pilates düşünüyorum 1 uzmanla iyice sıkılasmak için.
Şuan yürüyüş bana çok iyi geliyor.
Bide agir yaşamları seyredince uuu 45 dk yuriyeceksem 55 dk yürüyorum.
Misafirler olmasa cumartesi, pazar, pazartesi gitti.
Gece kalkip yuriyim diyorum çok yorgun oluyorum.
evt cnm inslh zatn bir iki hafta denerim baktm bana iyi gelmedi gene degistiririm bide vücut belli bir süre sonra duraklamaya giriyor ozamn şaşırtmak gerekiyor mesala duraklamaya girdigimdede bir dilim ekmeği birakp gene tam karataya ceviricemHaklisin tereyağına bende güvenemiyorum tabi canim birde boyle dene bende bir ara sadece sabahları senin gibi ekmek yedim bir sıkıntımda olmadı inşallah kilolarımız hepimizin gitsin ne şekil olursa olsun yeterki gitsin
Çok zor ama canim ben ayda 4 k8loya ugrasirken ayda 13 kilo hedef koyuyor.
Bide yaşam tarzlari bi tuhaf disarda gazir onuda arabada yiyorlar.
Bi eve gel elini yika sifraya otur besmele çek oda kilo aldiriyor.
Aynen bundan 10-12 yıl önceyle çok farklı. Ben üni sınav hazırlık döneminde aldığım kilolar için gitmiştim. Şimdi düşünüyorum da ne kadar hatalıymış.Çok iyi birşey aslında zamanla diyetisyenler yanlışlarını anladılar araştırıyorlar basmakalıp kitaplarının dışına çıktılar tabi bazıları çoğu diyetisyende aynı devam
evet canm bende karataydan şaşmam şimdi bir iki minik değişiklik yaptm okadar gerisi karatayÇok iyi birşey aslında zamanla diyetisyenler yanlışlarını anladılar araştırıyorlar basmakalıp kitaplarının dışına çıktılar tabi bazıları çoğu diyetisyende aynı devam
Akşam sporu 1 saat kondisyon bisikleti
senin kız çok ufak canım sana onun peşinde koşmak bile yeterSenin spora yetişmek mümkün değil. Benim son günlerdeki aktivitem yan gelip yatmak
senin kız çok ufak canım sana onun peşinde koşmak bile yeterben zaten geriden geliyorum ya magickk ve seni anca yakalarm napiyim
Canım 13 kilo koyduğu kişiler çoook kilolu ama. Ya birde Allah esirgesin hayat hikayelerini dinliyorum çoğu cinsel taciz çk zor ya Rabbim vermesin. Senin dediğin gibi kültür farkı da var tabi ama onlar hayata küsmüş kişiler. Genel olarak doktoru çk beğeniyorum ben.
canm bu aralar spor yapamazsın zaten kızın hem ufak birde üstüne hasta seni çok yorar üstelik sen çok da az yiyorsun canım sen zaten fırsat buldukça dinlen ilerde yine başlarsnYa bu ara o kadar sık migren atağı geçirdim ki sanki spor yapınca yine başım ağrıycakmış gibi geliyo. Biraz dinlenmeye aldım kendimi. Yakalarsın canım geçersin bile bu sporla.
Slm kızlar
Xeroderma_pig
Kahvaltıya kadar
1 avuç kara ve sarı kuru üzüm
Kahvaltı olarak
1 kase yoğurt içine kuruyemiş ve kuru meyveler koyup yedim
Ara
1 elma 1 yeşil zeytin
1 ufak parça cevizli pestil
Öğle
1 limonlu kurabiye (cevizden daha küçük)
Yarım poğaça(ev yapımı)
1 minik kıymalı pide (boyutu normal bi poğaçadan daha küçüktü)
3 kaşık şalgam suyuyla pişmiş bulgur salatası
Ara
Çeyrek ayva 1 yudum kefir
Akşam
Yarım kase yoğurt
1 kase yoğurt kuruyemiş ve kuru meyveler koyup yedim
1 kaşık fellah köfte
Ara
5 kestane
1 kupa yeşil çay
2 litre su
Spor 17.500 adım 2 saate yakın tempolu yürüyüş
Bugün çok yorgun ve halsizim..
Sabah erken kalktım uykusuzum ve bugün çok koşturdum. Stresli bir gündü sanırım o yüzden yorgun ve bitkin hissediyorum.Kurstan dolayimi yorgunsun?
Evet hep sıkıntılı insanlar Allah korusun bişeyler yiyeyerek bi boşluğu dolduruyorlar.
Ikizler vardi belki seyretmissindur baba eroin satıcısıymis anne sarhoş.
Canim bende bazen zorlaniyorum cocukkar devamli biseyler yiyor içiyor.
Canım dün de dikkatimi çekmişti. Kuruyemiş ve meyve ağırlıklı gidiyorsun.Slm kızlar
Xeroderma_pig
Kahvaltıya kadar
1 avuç kara ve sarı kuru üzüm
Kahvaltı olarak
1 kase yoğurt içine kuruyemiş ve kuru meyveler koyup yedim
Ara
1 elma 1 yeşil zeytin
1 ufak parça cevizli pestil
Öğle
1 limonlu kurabiye (cevizden daha küçük)
Yarım poğaça(ev yapımı)
1 minik kıymalı pide (boyutu normal bi poğaçadan daha küçüktü)
3 kaşık şalgam suyuyla pişmiş bulgur salatası
Ara
Çeyrek ayva 1 yudum kefir
Akşam
Yarım kase yoğurt
1 kase yoğurt kuruyemiş ve kuru meyveler koyup yedim
1 kaşık fellah köfte
Ara
5 kestane
1 kupa yeşil çay
2 litre su
Spor 17.500 adım 2 saate yakın tempolu yürüyüş
Bugün çok yorgun ve halsizim..
Yoğurt çorbası ve bulgur pilavı dün de vardı.Bugün
Kahvaltı: 1.5 Pastırmalı yumurta, 3 zeytin,1 dilim teneke peyniri, 1 ceviz, 3 k.kayisi
Ara:1 kupa sütlü kahve,2 ceviz, 10 tane k.üzüm
Aksam:1 kepçe Yoğurtlu çorba, 3 y.k mantar,1.5 y.k b.pilavi 1.t. çiğ köfte
3 y.k yoğurt
55 dk yürüyüş
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?