Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cnm tabiki yorulursun zatn çok iyi yuruyorsun yürüyüş bile sarkmani engeller zatn ama vücudu hiç bir şekilde calistirmadan yürüyüş bile yapmadan sadece diyet yapip oturup kilo verilse deri çok gevşek sarkmış oluyor

evt cnm inslh zatn bir iki hafta denerim baktm bana iyi gelmedi gene degistiririm bide vücut belli bir süre sonra duraklamaya giriyor ozamn şaşırtmak gerekiyor mesala duraklamaya girdigimdede bir dilim ekmeği birakp gene tam karataya ceviricem

Akşam: ezogelin çorbası,yoğurtlu kereviz,4 ızgara köfte ve çay ile 8fıstık

kızlar bu arada ben hala 2 ana öğün yapıyorum onuda söylemiş olayım öğlen yemeği yemiycem sadece kahvemi yada bir meyveyi ara öğün e çektim

Çok zor ama canim ben ayda 4 k8loya ugrasirken ayda 13 kilo hedef koyuyor.
Bide yaşam tarzlari bi tuhaf disarda gazir onuda arabada yiyorlar.
Bi eve gel elini yika sifraya otur besmele çek oda kilo aldiriyor.

Canım 13 kilo koyduğu kişiler çoook kilolu ama. Ya birde Allah esirgesin hayat hikayelerini dinliyorum çoğu cinsel taciz çk zor ya Rabbim vermesin. Senin dediğin gibi kültür farkı da var tabi ama onlar hayata küsmüş kişiler. Genel olarak doktoru çk beğeniyorum ben.

Çok iyi birşey aslında zamanla diyetisyenler yanlışlarını anladılar araştırıyorlar basmakalıp kitaplarının dışına çıktılar tabi bazıları çoğu diyetisyende aynı devam
Aynen bundan 10-12 yıl önceyle çok farklı. Ben üni sınav hazırlık döneminde aldığım kilolar için gitmiştim. Şimdi düşünüyorum da ne kadar hatalıymış.
16:00 öğünü hep 3 porsiyon meyve veya 1 kase sütlü tatlı veya 2 sade baklava veya 1 gofret ve 1 meyve idi hiç unutamam
Ve tesadüf mü bilemem benim hipoglisemim o diyetisyenden sonra çıktı

Çok iyi birşey aslında zamanla diyetisyenler yanlışlarını anladılar araştırıyorlar basmakalıp kitaplarının dışına çıktılar tabi bazıları çoğu diyetisyende aynı devam
evet canm bende karataydan şaşmam şimdi bir iki minik değişiklik yaptm okadar gerisi karatay

Slm kızlar
Xeroderma_pig
Kahvaltıya kadar
1 avuç kara ve sarı kuru üzüm
Kahvaltı olarak
1 kase yoğurt içine kuruyemiş ve kuru meyveler koyup yedim
Ara
1 elma 1 yeşil zeytin
1 ufak parça cevizli pestil
Öğle
1 limonlu kurabiye (cevizden daha küçük)
Yarım poğaça(ev yapımı)
1 minik kıymalı pide (boyutu normal bi poğaçadan daha küçüktü)
3 kaşık şalgam suyuyla pişmiş bulgur salatası
Ara
Çeyrek ayva 1 yudum kefir
Akşam
Yarım kase yoğurt
1 kase yoğurt kuruyemiş ve kuru meyveler koyup yedim
1 kaşık fellah köfte

Ara
5 kestane
1 kupa yeşil çay

2 litre su
Spor 17.500 adım 2 saate yakın tempolu yürüyüş
Bugün çok yorgun ve halsizim..

senin kız çok ufak canım sana onun peşinde koşmak bile yeter ben zaten geriden geliyorum ya magickk ve seni anca yakalarm napiyim

Ya bu ara o kadar sık migren atağı geçirdim ki sanki spor yapınca yine başım ağrıycakmış gibi geliyo. Biraz dinlenmeye aldım kendimi. Yakalarsın canım geçersin bile bu sporla.

Evet hep sıkıntılı insanlar Allah korusun bişeyler yiyeyerek bi boşluğu dolduruyorlar.
Ikizler vardi belki seyretmissindur baba eroin satıcısıymis anne sarhoş.
Canim bende bazen zorlaniyorum cocukkar devamli biseyler yiyor içiyor.

Ya bu ara o kadar sık migren atağı geçirdim ki sanki spor yapınca yine başım ağrıycakmış gibi geliyo. Biraz dinlenmeye aldım kendimi. Yakalarsın canım geçersin bile bu sporla.
canm bu aralar spor yapamazsın zaten kızın hem ufak birde üstüne hasta seni çok yorar üstelik sen çok da az yiyorsun canım sen zaten fırsat buldukça dinlen ilerde yine başlarsn

Kurstan dolayimi yorgunsun?

Ay izlemez miyim anneanneleri yardım ediyordu nerdeyse hepsini ezberledim. Hep büyük sorunlar sıkıntılar Allah vermesin. Ben 10 kilo fazlalıkla kafayı yiycek gibiyim. Belim dizlerim ayak bileklerim sırtım kollarım her yerim ağrıyor. Ya onlar ne yapsın. Allah insanı böyle ağır sınavlardan korusun

Canım dün de dikkatimi çekmişti. Kuruyemiş ve meyve ağırlıklı gidiyorsun.
3 kestanenin 1 dilim ekmek olduğunu hatırlatırım:)

Yoğurt çorbası ve bulgur pilavı dün de vardı.
2 gün üst üste çok gelmez mi?
Mantarı arttır mesela benim diyetisyen mantara sınır koymuyordu yağı ölçülü olmak şartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…