Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Zehra_mda
Kahvaltı okula giderken kızım uyanmasın diye blender çalıştırmadım karışımı yapamadım
Latte+ muz
Ara 2 ceviz 2 hurma
Öğle 150gr döner salata
Ara 2 ceviz 2 hurma rezene çayı
Ara muzlu baharatlı süt blend ettim
kızımdan kalan yarım kiwiyi yedim bu extra oldu
Akşam doyana kadar pırasa yemeği 2 tk yoğurt
Ara 1 portakal rezene çayı

2.5 lt su 45 dk yürüyüş

Yoğurt çorbası ve bulgur pilavı dün de vardı.
2 gün üst üste çok gelmez mi?
Mantarı arttır mesela benim diyetisyen mantara sınır koymuyordu yağı ölçülü olmak şartıyla

Ayyy canım mantar istedi. Eskiden sobanın üzerine dizer tuzlardık. Sulandıkça suyunu içer sonra da yerdik. Hey gidi günler heyyy

Canım dün de dikkatimi çekmişti. Kuruyemiş ve meyve ağırlıklı gidiyorsun.
3 kestanenin 1 dilim ekmek olduğunu hatırlatırım:)
Biliyorum canım kestane kırk yılda bir yiyorum. Kurs günü olduğu icin kuruyemiş ağırlıklı en pratik yiyebilecegim şey aksama da salata yapacaktım ama eve gec dönebildim yemek gec kalmasin diye oyle oldu. Yarin yine meyveli yogurt yiycem sabah. Aksama da salata+çorba falan yaparim

Yoğurt çorbası ve bulgur pilavı dün de vardı.
2 gün üst üste çok gelmez mi?
Mantarı arttır mesela benim diyetisyen mantara sınır koymuyordu yağı ölçülü olmak şartıyla

Yoğurtlu çorbayi hem misafir için hemde cocuklara yaptim daga bitmez bide bugün yoruldum yeni yemek yoktu.
Diyetisyen 1 kase diyor 1 kepçe koydum bulgur pilavıda az yedim.
Karatayin gözünü sevim doyana kadar sanki bu akşam doymadim gibi.
Her an bişeyler yiycek gibiydim ama sabah tartildim sadece 200 gram az gösteriyor.
Cumayada bişey kalmadi.

Zaten diyet yapans birde yemek yapan ister. Ben de çok zorlanıyorum.
Diyetisyenin dediğiyse tamam. Ama gene de mantarı arttır. Bana da fikir oldu bir de ben pişireyim:)

Canim sabah okula erkenmi gidiyosun?
Bide doyana kadar pırasa ne kadar?
Sebze yemeginede 6 kaşık önerdi diyetisten.

Canim sabah okula erkenmi gidiyosun?
Bide doyana kadar pırasa ne kadar?
Sebze yemeginede 6 kaşık önerdi diyetisten.
Canım 07:00 gibi çıkıyorum. 08:00 de ders başlıyor.
Doyana kadar sınırlama yok. Amaa 1 kilo sebze
1yk yağ ile pişecek:) yanında birşey yok ama salatadan başka yoğurt kızımdan kaldı diye yedim

Zaten diyet yapans birde yemek yapan ister. Ben de çok zorlanıyorum.
Diyetisyenin dediğiyse tamam. Ama gene de mantarı arttır. Bana da fikir oldu bir de ben pişireyim:)

Ekmek hiç yok ya canim kaliteli karbonhidrat beni biraksan haşlanmış et suyuyla yaptim 3 4 kaşık yerdim ama böyle daha kötü azcık yiyosun.
Mantarin hertürlüsunu severim ve yerim.
Ama bu mantar biraz kararmis gibiydi beyaz olcak

Merhab kızlar misafir vardı ancak girebildim
Akşam kurufasulye biraz kavurma turşu az çiğ köfte yedim yanında ayran
45 dk leslie yaptım ama hiç yapasım yok su aralar yarın yine hastanedeyim kızı götüreceğim büyük ihtimal spor yapamam heralde bu hafta böyle geçecek napalim gr bile gitse razıyım

kahvaltı: 2 yumurta salçalı zeytinyağında,kızarmış tambugday ekmeği, peynir,2 zeytin,çay

bu hafta kilo verme ihtimalim yok hafta başı da kaçamaklarla başlamıştım zatn hatta biraz geri almış cikiyorum ama cumaya kadar inslh düzelir inslh yaptgm sporun hatrina bari geçen haftaki kiloma donsem tek beklentim aynı çıkabilmek

Canım fazla da çıksan sakın motivesyonunu kaybetme sen harika spor yapıyorsun kilon aynı bile kalsa görünümün değişir kiiii bu spora asla aynı kalmazsın. Bu hafta böyle olsun boşver tartıyı. Belim biraz daha düzelsin bende platese başlıycam zaten eğitimim var evde kendim yapabilirim çünkü çok bıngıldıyorum sinir oluyorum. Diğer sporlar zayıflatır plates sıkılaştırır. Hele bi 65 i görelim belim de iyice düzelsin

Bende aynıyım canım sorma o kaçamak pahalıya mal oldu fazla çıkıyorum

Kızlar kahvaltım iki haşlanmış yumurta klasik karatay kahvaltısı havuç bugün gidecektik hastaneye yarına kaldı sabah tartılayım dedim fazla çıktım off küçücük kaçamak bu kadar mı olur ya adaletsizlik bu yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı azıcık yedikmi fazla çıkıyorum spor yaptım birde yani yapmasam ne olacak bilmiyorum

inslh cnm zatn sana daha önce demiştim hatirliyormusun ben kacamak yaptgm hafta asla kilo veremem diye o yüzden bunu biliyordum bu hafta aynı kalmak beni mutsuz etmiycekti fakat diyete birde sıkı devam etmeynice fazla çıkmaya basladm bende anlamadm tamam kilo vermedim ama bu kadar spora en azından aynı kalmaliydim tek umudum inslh su filan tutmusumdr ve iki güne atarmda bari gecen haftaki kilomda cikarm umudu ama dediğin doğru görüntüde inanılmaz fark var sanki 5 kilo vermiş gibi duruyorum canm özellikle karn bolgem ve basenlerim bisiklet sayesinde çok güzel toparlanp sikilasti arada çeşitli sguat hareketleri ve karın hareketleride yapıyorum genede insan tartidaki rakamlara takiliyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…