- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Yoğurt çorbası ve bulgur pilavı dün de vardı.
2 gün üst üste çok gelmez mi?
Mantarı arttır mesela benim diyetisyen mantara sınır koymuyordu yağı ölçülü olmak şartıyla
Biliyorum canım kestane kırk yılda bir yiyorum. Kurs günü olduğu icin kuruyemiş ağırlıklı en pratik yiyebilecegim şey aksama da salata yapacaktım ama eve gec dönebildim yemek gec kalmasin diye oyle oldu. Yarin yine meyveli yogurt yiycem sabah. Aksama da salata+çorba falan yaparimCanım dün de dikkatimi çekmişti. Kuruyemiş ve meyve ağırlıklı gidiyorsun.
3 kestanenin 1 dilim ekmek olduğunu hatırlatırım:)
Mantarı arttır mesela benim diyetisyen mantara sınır koymuyordu yağı ölçülü olmak şartıyla
1 yk çok değil tabiki 2 gün üst üste diye dedimBulgura pek yasak koymuyorlar diye 1 y.k yedim odami cok olur??
Zaten diyet yapans birde yemek yapan ister. Ben de çok zorlanıyorum.Yoğurtlu çorbayi hem misafir için hemde cocuklara yaptim daga bitmez bide bugün yoruldum yeni yemek yoktu.
Diyetisyen 1 kase diyor 1 kepçe koydum bulgur pilavıda az yedim.
Karatayin gözünü sevim doyana kadar sanki bu akşam doymadim gibi.
Her an bişeyler yiycek gibiydim ama sabah tartildim sadece 200 gram az gösteriyor.
Cumayada bişey kalmadi.
Zehra_mda
Kahvaltı okula giderken kızım uyanmasın diye blender çalıştırmadım karışımı yapamadım
Latte+ muz
Ara 2 ceviz 2 hurma
Öğle 150gr döner salata
Ara 2 ceviz 2 hurma rezene çayı
Ara muzlu baharatlı süt blend ettim
kızımdan kalan yarım kiwiyi yedim bu extra oldu
Akşam doyana kadar pırasa yemeği 2 tk yoğurt
Ara 1 portakal rezene çayı
2.5 lt su 45 dk yürüyüş
Canım 07:00 gibi çıkıyorum. 08:00 de ders başlıyor.Canim sabah okula erkenmi gidiyosun?
Bide doyana kadar pırasa ne kadar?
Sebze yemeginede 6 kaşık önerdi diyetisten.
Zaten diyet yapans birde yemek yapan ister. Ben de çok zorlanıyorum.
Diyetisyenin dediğiyse tamam. Ama gene de mantarı arttır. Bana da fikir oldu bir de ben pişireyim:)
1 yk çok değil tabiki 2 gün üst üste diye dedim
kahvaltı: 2 yumurta salçalı zeytinyağında,kızarmış tambugday ekmeği, peynir,2 zeytin,çay
bu hafta kilo verme ihtimalim yok hafta başı da kaçamaklarla başlamıştım zatn hatta biraz geri almış cikiyorum ama cumaya kadar inslh düzelir inslh yaptgm sporun hatrina bari geçen haftaki kiloma donsem tek beklentim aynı çıkabilmek
Bende aynıyım canım sorma o kaçamak pahalıya mal oldu fazla çıkıyorumkahvaltı: 2 yumurta salçalı zeytinyağında,kızarmış tambugday ekmeği, peynir,2 zeytin,çay
bu hafta kilo verme ihtimalim yok hafta başı da kaçamaklarla başlamıştım zatn hatta biraz geri almış cikiyorum ama cumaya kadar inslh düzelir inslh yaptgm sporun hatrina bari geçen haftaki kiloma donsem tek beklentim aynı çıkabilmek
inslh cnm zatn sana daha önce demiştim hatirliyormusun ben kacamak yaptgm hafta asla kilo veremem diye o yüzden bunu biliyordum bu hafta aynı kalmak beni mutsuz etmiycekti fakat diyete birde sıkı devam etmeynice fazla çıkmaya basladm bende anlamadm tamam kilo vermedim ama bu kadar spora en azından aynı kalmaliydimCanım fazla da çıksan sakın motivesyonunu kaybetme sen harika spor yapıyorsun kilon aynı bile kalsa görünümün değişir kiiii bu spora asla aynı kalmazsın. Bu hafta böyle olsun boşver tartıyı. Belim biraz daha düzelsin bende platese başlıycam zaten eğitimim var evde kendim yapabilirim çünkü çok bıngıldıyorum sinir oluyorum. Diğer sporlar zayıflatır plates sıkılaştırır. Hele bi 65 i görelim belim de iyice düzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?