- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
kader arkadaşım benimKızlar kahvaltım iki haşlanmış yumurta klasik karatay kahvaltısı havuç bugün gidecektik hastaneye yarına kaldı sabah tartılayım dedim fazla çıktım offküçücük kaçamak bu kadar mı olur ya adaletsizlik bu yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı azıcık yedikmi fazla çıkıyorum spor yaptım birde yani yapmasam ne olacak bilmiyorum
canm acaba su mu tuttuk ödem atıcı bir şeyler mi yapsak anlamdm yani kalori hesabına göre zatn bu harekete gore bu yemekler yine zayiflamamz gerekiyor onuda geçtim zatn hadi bari aynı kalalim dimi bu nasl bir şeydir anlamadım gittiBende aynıyım canım sorma o kaçamak pahalıya mal oldu fazla çıkıyorum
Aynen canım ya bir yerden duymuştum az bir kaçamak ödeme sebep oluyormuş belkide dediğin gibi ödemdir yeşil çay içelim bolca maydonoz kürü mü yapsak düşün 1 kilo fazlayım offfcanm acaba su mu tuttuk ödem atıcı bir şeyler mi yapsak anlamdm yani kalori hesabına göre zatn bu harekete gore bu yemekler yine zayiflamamz gerekiyor onuda geçtim zatn hadi bari aynı kalalim dimi bu nasl bir şeydir anlamadım gitti
Kızlar kahvaltım iki haşlanmış yumurta klasik karatay kahvaltısı havuç bugün gidecektik hastaneye yarına kaldı sabah tartılayım dedim fazla çıktım offküçücük kaçamak bu kadar mı olur ya adaletsizlik bu yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı azıcık yedikmi fazla çıkıyorum spor yaptım birde yani yapmasam ne olacak bilmiyorum
inslh cnm zatn sana daha önce demiştim hatirliyormusun ben kacamak yaptgm hafta asla kilo veremem diye o yüzden bunu biliyordum bu hafta aynı kalmak beni mutsuz etmiycekti fakat diyete birde sıkı devam etmeynice fazla çıkmaya basladm bende anlamadm tamam kilo vermedim ama bu kadar spora en azından aynı kalmaliydimtek umudum inslh su filan tutmusumdr ve iki güne atarmda bari gecen haftaki kilomda cikarm umudu ama dediğin doğru görüntüde inanılmaz fark var sanki 5 kilo vermiş gibi duruyorum canm özellikle karn bolgem ve basenlerim bisiklet sayesinde çok güzel toparlanp sikilasti arada çeşitli sguat hareketleri ve karın hareketleride yapıyorum genede insan tartidaki rakamlara takiliyor işte
Sıkılasmak çok güzel önemli olan o tartıda fark etmesede bende doğumdan önceki kıyafetlerime giriyorum bu harika çok mutlu oldum canım sormainslh cnm zatn sana daha önce demiştim hatirliyormusun ben kacamak yaptgm hafta asla kilo veremem diye o yüzden bunu biliyordum bu hafta aynı kalmak beni mutsuz etmiycekti fakat diyete birde sıkı devam etmeynice fazla çıkmaya basladm bende anlamadm tamam kilo vermedim ama bu kadar spora en azından aynı kalmaliydimtek umudum inslh su filan tutmusumdr ve iki güne atarmda bari gecen haftaki kilomda cikarm umudu ama dediğin doğru görüntüde inanılmaz fark var sanki 5 kilo vermiş gibi duruyorum canm özellikle karn bolgem ve basenlerim bisiklet sayesinde çok güzel toparlanp sikilasti arada çeşitli sguat hareketleri ve karın hareketleride yapıyorum genede insan tartidaki rakamlara takiliyor işte
bende cnm öyleym bugün 900gr fazla görünüyorm bende maydonoz limon kürü düşündüm bol bol su içelim sabah aç karnına mayfonoz kuru yapalım aradada yeşil çayAynen canım ya bir yerden duymuştum az bir kaçamak ödeme sebep oluyormuş belkide dediğin gibi ödemdir yeşil çay içelim bolca maydonoz kürü mü yapsak düşün 1 kilo fazlayım offf
süper canm inslh bende önümüzdeki ay filan o duruma gelip doğum öncesi kıyafetlere girerimSıkılasmak çok güzel önemli olan o tartıda fark etmesede bende doğumdan önceki kıyafetlerime giriyorum bu harika çok mutlu oldum canım sorma
Tamamdır canım başlayalım en azından geçen haftaki kilomuzu görelimbende cnm öyleym bugün 900gr fazla görünüyorm bende maydonoz limon kürü düşündüm bol bol su içelim sabah aç karnına mayfonoz kuru yapalım aradada yeşil çayhemen başlayalım bence
şimdi baktm evde papatya,rezene,kekik ve yeşil çay var cnm bunlardan içicemTamamdır canım başlayalım en azından geçen haftaki kilomuzu görelim
bende cnm öyleym bugün 900gr fazla görünüyorm bende maydonoz limon kürü düşündüm bol bol su içelim sabah aç karnına mayfonoz kuru yapalım aradada yeşil çayhemen başlayalım bence
kaynatilarakda yapılıyor ama ben bilandrdan geçirileni daha çok yapıyorum 5-6 dal maydonuzu saplariyla birlikte içine 1 tam limon ve 2 bardak su ile blandrdan geçirip aç karnına içiyorsunuz ibrahim saraçoğlunun önerisi bu bir dönem uygulamistm cnm ama kaynatarak suyunu icenlerde fayda gördüm diyor obiraz ağır kokulu filan olur sanırım birde rezene zayiflamaya çok faydalı inanilmazda anne sütü artırıyor sen onu çok tüket ben emzirirkwn öyle yapardım hem anne sütünden bebeğe geçip gazinada iyi geliyrMaydanoz kürünü nasıl yapıyosun canım?
kaynatilarakda yapılıyor ama ben bilandrdan geçirileni daha çok yapıyorum 5-6 dal maydonuzu saplariyla birlikte içine 1 tam limon ve 2 bardak su ile blandrdan geçirip aç karnına içiyorsunuz ibrahim saraçoğlunun önerisi bu bir dönem uygulamistm cnm ama kaynatarak suyunu icenlerde fayda gördüm diyor obiraz ağır kokulu filan olur sanırım birde rezene zayiflamaya çok faydalı inanilmazda anne sütü artırıyor sen onu çok tüket ben emzirirkwn öyle yapardım hem anne sütünden bebeğe geçip gazinada iyi geliyr
mucizeci bir faydası yok tabi ama diyet ve sporla birlikte fayda oluyor daha çok ödem attiriyor zatn bir hafta uygulayp bırakmıştım bende biraz rahatlattı bu haftada yapayım diyorum canm en azından kaynatilanlar gibi rahatsiz eden bir koku filan olmuyor rahat içiyorum evet o minik parçalarıda çiğneyip yutmak gerekiyorCanım ben daha öncede yazmıştım ama unuttun sanırım benim kızım emmiyor malesef çok çabalamama rağmen bıraktı emmeyi zaten o emmeyi bırakınca zayıflamaya karar verdim. Aslında sütüm iyice artzın diye 7 kilo aldım. Yoksa şimdi doğum öncesi kiloma dönmüş olurdum. Ben o kadar uğraştım hanımefendi emmedi. Gel de çıldrma. Bende 5 i 1 yerde çay var yeşil çay var. Rezene anason kimyon vardı onları şimdi hamile olan bi arkdaşıma verdim. Süt için kullansın diye. İbrahim saraçoğlunun kürünü biliyorum bi kere yapayım dedim de ay hep ağzıma doldu maydonoz içemedim. Sen kullandığımda fayda görmüş müydün peki?
mucizeci bir faydası yok tabi ama diyet ve sporla birlikte fayda oluyor daha çok ödem attiriyor zatn bir hafta uygulayp bırakmıştım bende biraz rahatlattı bu haftada yapayım diyorum canm en azından kaynatilanlar gibi rahatsiz eden bir koku filan olmuyor rahat içiyorum evet o minik parçalarıda çiğneyip yutmak gerekiyor
Bu kür adeti sokturmeyede birebirmis bana diyetisyenim söylemişti ödemin olduğunda iç diye ama dediğin gibi kaynatmadan daha iyi oluyo deneyeceğim ama evde maydonoz yok bende yeşil çay yaptım sporu arttirsam onu da yapamam 1 saati zor yapıyorum zaten kız 22 aylık ilgi istiyo sürekli aman napayım yapabildiğim kadarmucizeci bir faydası yok tabi ama diyet ve sporla birlikte fayda oluyor daha çok ödem attiriyor zatn bir hafta uygulayp bırakmıştım bende biraz rahatlattı bu haftada yapayım diyorum canm en azından kaynatilanlar gibi rahatsiz eden bir koku filan olmuyor rahat içiyorum evet o minik parçalarıda çiğneyip yutmak gerekiyor
Maydanozu içtiğim suya köy bur kaç dal birde limon zencefil o da iyiymişAcaba sadece maydanoz limon yesek sabahları fayda eder mi ki? Bide bu leptini uyarır mı acaba?
Maydanozu içtiğim suya köy bur kaç dal birde limon zencefil o da iyiymiş
bende birazdan lazer randevusuna gidicem dönüşte maydonoz alıp yarn sabah başlıycam canm canım ama bugün bir fincan rezene ve bir fincan yeşil çay içtim ve 2lt suyum bitmek üzere bu arada 1 saat kondisyon bisikleti yaptmBu kür adeti sokturmeyede birebirmis bana diyetisyenim söylemişti ödemin olduğunda iç diye ama dediğin gibi kaynatmadan daha iyi oluyo deneyeceğim ama evde maydonoz yok bende yeşil çay yaptım sporu arttirsam onu da yapamam 1 saati zor yapıyorum zaten kız 22 aylık ilgi istiyo sürekli aman napayım yapabildiğim kadar
bende birazdan lazer randevusuna gidicem dönüşte maydonoz alıp yarn sabah başlıycam canm canım ama bugün bir fincan rezene ve bir fincan yeşil çay içtim ve 2lt suyum bitmek üzere bu arada 1 saat kondisyon bisikleti yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?