- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bu gidişe futbolcu gibi bacak kası yapacaksınmaşallah canım şu spor azmine özenmemek elde değil.
Bencede nazar değmesin spor azmi işte bu ben ise hiç yapasım gelmiyorBu gidişe futbolcu gibi bacak kası yapacaksınmaşallah canım şu spor azmine özenmemek elde değil.
teşekkür ederim canımBencede nazar değmesin spor azmi işte bu ben ise hiç yapasım gelmiyor
zıplayabilirsin,ip atlaya bilirsin,dans edebilirsin hangi dansı seviyorsan yapabilirsin en iyi kardiyolardandr bende yarn ablamdan trombolinimi geri getiricem birazda zıplayarak devam ediyim bakalmAkşam ızgara köfte bol yeşillik salata az çorba
45 dk leslie yaptım kızlar bu leslieden sıkılmaya başladım acaba evde ne yapsam
Akşam ızgara köfte bol yeşillik salata az çorba
45 dk leslie yaptım kızlar bu leslieden sıkılmaya başladım acaba evde ne yapsam
Aslında daha önceden plates yaptım güzel sıkılastım ebru salliyla yapmıştım ama plates kilo verdirmiyormus sanırım o yüzden yapmıyorum yoksa plates seviyorumCanım dans edebilirsin. Video karşısında zumba yapabilirsin zevklidir. Step aerobik yapabilirsin. Platesi önceden eğitmen eşliğinde yaptıysan onu da yapabilirsin. İp atlıyor gibi zıplayabilirsin
Ip atlamakta ıyi ama aşağıya ses gidebilir dans olabilir yada aerobik yapicam bişey yapicam mecbur yoksa kilo gitmez keşke yürüyebilsem en iyisi aslında yürümek ama malesef çocuk var havada soğukzıplayabilirsin,ip atlaya bilirsin,dans edebilirsin hangi dansı seviyorsan yapabilirsin en iyi kardiyolardandr bende yarn ablamdan trombolinimi geri getiricem birazda zıplayarak devam ediyim bakalm
Aslında daha önceden plates yaptım güzel sıkılastım ebru salliyla yapmıştım ama plates kilo verdirmiyormus sanırım o yüzden yapmıyorum yoksa plates seviyorum
Ip atlamakta ıyi ama aşağıya ses gidebilir dans olabilir yada aerobik yapicam bişey yapicam mecbur yoksa kilo gitmez keşke yürüyebilsem en iyisi aslında yürümek ama malesef çocuk var havada soğuk
Yok canım uzmanla çalışmayı isterdim ama çocukla olmuyo bırakacak yer olsa o da yok mecbur evde yaptım evet dikkatli yapmak gerekiyor bende su an kilo vermek istiyorum iki yada üç kilodan sonra düşünebilirim zımba çok zevkli ama 10 dk da bittimCanım aslında bu bir şehir efsanesi şimdi şöyle bir durum var plates daha az zayıflatır ancak daha çok sıkılaşırır diğer sporlar da daha çok zayıflatır ancak daha az sıkılaştırır. Böyle bir oran var. Ben mesela platesi biraz sonraya saklıyorum çünü şu an daha hızlı kilo vermeye ihtiyacım var. Yani yüksek kardiyo yapmam gerekiyor. Ancak 65 e düşeyim tabii belimin durumuna göre platese geçicem. Yalnız daha önce bi eğitmenle yapmadıysan çok dikkat et olur mu kaslar açısından ağır bir spor sakatlanma ihtimali yüksek.
Bu arada canım squat mi denesem acaba netten baktım doris hofer squat girl var 40 dk yaptım acayip efor sarfettiriyor ama bir kere yaptım bir daha yapamadım iki gün ağrıdan bittimYok canım uzmanla çalışmayı isterdim ama çocukla olmuyo bırakacak yer olsa o da yok mecbur evde yaptım evet dikkatli yapmak gerekiyor bende su an kilo vermek istiyorum iki yada üç kilodan sonra düşünebilirim zımba çok zevkli ama 10 dk da bittim
Bu arada canım squat mi denesem acaba netten baktım doris hofer squat girl var 40 dk yaptım acayip efor sarfettiriyor ama bir kere yaptım bir daha yapamadım iki gün ağrıdan bittim
Yok canım uzmanla çalışmayı isterdim ama çocukla olmuyo bırakacak yer olsa o da yok mecbur evde yaptım evet dikkatli yapmak gerekiyor bende su an kilo vermek istiyorum iki yada üç kilodan sonra düşünebilirim zımba çok zevkli ama 10 dk da bittim
Zumba dersi verdiğine göre tecrubelisin canım su hareketler hızlı hızlı ya kaçırıyorum önce izleyip hareketleri öğrenip öyle mi yapayım ne dersinAhh ahhh geçen sene 2 saat üst üste zumba dersi veriyodum. O performansıma ne zaman geri dönücem acaba
Zumba dersi verdiğine göre tecrubelisin canım su hareketler hızlı hızlı ya kaçırıyorum önce izleyip hareketleri öğrenip öyle mi yapayım ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?