Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evt sikilastirici şeyleri sona saklamak lazm magickk yağ yakmak için sadece kardio gerekli kardiyo olan sporlarda yuksek efor dur yani koşmak,bisiklet sürmek,yüzmek,zumba gibi danslar başta gelir canm ben doğum kilolarimin ilk 10 kilosunu zumba ile kalıcı şekilde vermişdim 1 saatte hoca ve grup eşliğinde sırılsıklam oluyorduk müthiş eylenceli sen bunu evde videolari açıp karşısında yapabilirsin

Zumbayi deneyeceğim inşallah grupla daha zevkli olur ama napalim bende evde yaparım en azından sıkılmam

Zumba dersi verdiğine göre tecrubelisin canım su hareketler hızlı hızlı ya kaçırıyorum önce izleyip hareketleri öğrenip öyle mi yapayım ne dersin
canm zumbada diğer danslar gibi hareketler öğretilmez bu spor için daslarin karistirilip kombine ve hızlandırılmış halidir kimisi latin dansi agirlikli yaptirir kimisi hiphop agirlikli gider aralarda oryantal hareketleri yapilir sen nettee bakip hoşuna gidenlerden seç burda amaç hareketleri doğru yapmak değil sadece hızlı dans ederek terliyip eglenip kilo vermek onun için müzik ile hoca ayni anda başlar arkadaki herkesde bakarak ayak uydurur onemli olan ayni hizda hareketleri yapaya çalışmaktır sen ogrenmeye calisma direk uygula dogaclama taklit et bunlari genelde danscilarin koragrefileri derslerinide genelde profesyonel danscilar veriyor

Tamam canım teşekkürler yaptigimda paylaşırım burda dediğin videoya bakıcam şimdi önizleme yapmış olurum

Tamam canım teşekkürler yaptigimda paylaşırım burda dediğin videoya bakıcam şimdi önizleme yapmış olurum
çok öğrenmek istiyorsan öğrenmeye çalış ozamn ben 5 yıl once yetenek sizsiniz finaline kadar kalan flasmob dans grubunun da dans eden ve ayni zamanda o grubun karagrof ve hocası olan kenan hoca ve eşinden ders aldım bir çok dans alanında profesyonel ders veriyorlardı zumbada spor deyil aslinda bu bir dans zatn ama zumba dansı ogrenilmek için gidilen dans değil canım zatn sıkıcı olmasin diye 2-3 dersde bir karografi degistirilir ve karografi ogretilmez muzikle bir hocar dans eder sen arkada aynisini yapmaya tempoyu yakalamaya çalışırsın

Zehra_mda
Kahvaltı muz süt baharat karışımı
Ara 2 hurma 2 ceviz rezene çayı
Öğle 8-10 pazı dolması yoğurt
Ara 2 hurma 2 ceviz rezene çayı
Ara latte
Akşam 8yk pırasa tel peynir
Ara portakal

2.5 lt su 30 dk yürüyüş

Galiba hasta olacağım yanlarım kasıklarım ağrıyor üşüttüm galiba

Sonuçta dans tabi kafana göre de takılabilirsin burda uzmanlaşmaya gerek yok maksadımız kilo vermek karagrofi falan yapmaya çalışmam o grupla güzel yapabildiğimi yaparım dahasını uğraşamam doğrusu bir sağ bir sol eller havaya tamam

Geçmiş olsun canım. Adet mi olacaksın yoksa üşütme mi.
Bu menüde zorlamıyorsun galiba kaçamaklı bişey görünmüyor

canm ben baska dans derslerine gittim meala oryantel yada latin danslarini san her bir hareketi yapana kadar ogretiyorlar mesala ama işte zumba tam tersi demek istedigimde tam bu zaten zumbaya gittignde yapilan tam olarak bu kafana göre takiliyorsun

Bilmiyorumki adete var daha boğazımda kaşınıyor okulda hasta çocuk çok
Hayır canım zorlanmıyorum:) cumartesiden beri bu listeyi yapıyorum.

Birde listede süt olunca rahatım hem kahvaltda var hem 17:00 öğününde o zaman kahveli de içebilirsin demişti. Kahveli süt benim için keyif ve tok tutuyor. Kilo verme işkence olmuyor. Ctesi listeyi değiştiricem gene sütlü birşey bulmam lazım:)

Süt beni de tok tutuyor. Mantıklı bi secim diyet için

Ben bir ara okulda salsaya gitmiştim ve tango zordu öğrenmek gerekiyordu ama oryantal başka ya oryantalle çok kilo veren arkadaşım oldu kıvrak dansları severim

oooffff morelim çok bozuk çok stres oldum inslh yarn ödemin birazi gitmişdir bitki çağlarından sonra sürekli tuvalette çıktım hala bir umut
Sorma canım bende stres oldum çok da gıcık oldum küçük kaçamak fazlasıyla geldi pişmanım eşimde eve boza almış birde of ya herşey üstüme geliyo beni iç diyor boza resmen bu diyet ne zormuş herşeyden muzdarip

oooffff morelim çok bozuk çok stres oldum inslh yarn ödemin birazi gitmişdir bitki çağlarından sonra sürekli tuvalette çıktım hala bir umut
Sorma canım bende stres oldum çok da gıcık oldum küçük kaçamak fazlasıyla geldi pişmanım eşimde eve boza almış birde of ya herşey üstüme geliyo beni iç diyor boza resmen bu diyet ne zormuş herşeyden muzdarip

Ben bir ara okulda salsaya gitmiştim ve tango zordu öğrenmek gerekiyordu ama oryantal başka ya oryantalle çok kilo veren arkadaşım oldu kıvrak dansları severim
evet oryantalde çok verdiriyor ben de o amacla gittim biraz da ama digerlerini daha cok seviyorum özellikle BACHATA bayiliyoruuummm bide SAMBA OOFFF çok seviyorum salsa ve tangoda süper evet öğrenmek gerekli onları detayli kuralli ama zumbada hoca hiç bir sey ogretmiyor ve hiç birşey anlatmak konusmak yok şarkıyı aciyor karsinda dans ediyor sende grup halinda son hız dansı ve hareketleri yakalyp yapmaya calisiyorsun bu daha çok bir partiye çıkmış grup dans yapiyormuasun havasinda ve tüm danslardan parca parca degistirerek hizla ilerliyor çok zevkli biz kahkalar atarak yapar sırılsıklam kalrdk

oooffff bu haksızlık ya arkadaşlarıma bakıyorum millet bizim iki katımızı yiyor kilo almıyor bide bana sen bukadar hareketlisin nasıl kilo alıyorsun anlamıyoruz diyorlar yok böyle bir şey gelde delirme oooffff

Süpermiş ya çok zevkli canım bütün danslar öyle gem eğlenceli hem kilo verdirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…