Arkadaşlar banada sen böyle hep diyetmi yapacaksın diyoroooffff bu haksızlık ya arkadaşlarıma bakıyorum millet bizim iki katımızı yiyor kilo almıyorbide bana sen bukadar hareketlisin nasıl kilo alıyorsun anlamıyoruz diyorlar yok böyle bir şey gelde delirme oooffff
karşılığını alalım artk yaArkadaşlar banada sen böyle hep diyetmi yapacaksın diyor
Canım hastalık bir türlü yakamı birakmadı bas agrısı halsizlik hic halim yoktu teli elime alip yazmaya. Kurallara aykırı biliyorum ama bu hafta izinli gibi oldum herseyden bir bıtkınlık geldi artıksenasu1 canım yoksun hayırdır biseymi oldu.
Evet canım benimde fark biraz var yeşil çay içeceğim şimdi olmadi akşam yemekten önce maydonoz limon kuru yapayım ki sabaha faydası olsun başka ne yapalım var mı aklında bişeymagickk bir fark varmı canm ben dünden beri tuvaletteym baya su attım cnm bitki çaylarına devam ediyorum bu sabah fark biraz azalmıştı canm fazlam 700grma düştü inslh yarına dahada azalr inslh su tuttuysak hepsini atarz da yarna geçen haftaki kilomuzu görürüz canım
akşam yemeğinde kereviz , lahana gibi zayıflama konusunda yardımcı bir şey yiyebiliriz mesala ben kereviz yiycem sende evde o tarz su atıcı bir sebze yiyebilirsin canım bide tuz çok az yiyip su bol su içelim ki vücut suyu atsın aklıma gelen tek bunlarEvet canım benimde fark biraz var yeşil çay içeceğim şimdi olmadi akşam yemekten önce maydonoz limon kuru yapayım ki sabaha faydası olsun başka ne yapalım var mı aklında bişey
tebrik ederim canm oohhh sen son hız gidiyorsun maşallahBu sabah itibariyle bu haftaki hedefime ulaştım çok mutluyum. 5 i 1 yerde çay içerek ödüllendiricem kendimi
Kereviz salatasimi yapsam acaba of evdede bişey yok sebze seven yok bizde gidip alabilirsem alicam yada protein o da çok kilo verdiriyorakşam yemeğinde kereviz , lahana gibi zayıflama konusunda yardımcı bir şey yiyebiliriz mesala ben kereviz yiycem sende evde o tarz su atıcı bir sebze yiyebilirsin canım bide tuz çok az yiyip su bol su içelim ki vücut suyu atsın aklıma gelen tek bunlar
Süpersin canım neler yapiyosun bizede anlatBu sabah itibariyle bu haftaki hedefime ulaştım çok mutluyum. 5 i 1 yerde çay içerek ödüllendiricem kendimi
Süpersin canım neler yapiyosun bizede anlat
tebrik ederim canm oohhh sen son hız gidiyorsun maşallah
Kereviz salatasimi yapsam acaba of evdede bişey yok sebze seven yok bizde gidip alabilirsem alicam yada protein o da çok kilo verdiriyor
Bu yoğurt kurunu duymuştum göbek inceltiyomus denemek lazım zaten yoğurt kesinlikle inceltiyor öyle valla çocuk oldumu heryerin ter içinde kalıyor birde evin büyükse hiç spor yapma sen gerek yok bitkin kalırsın iyi de veriyorsun maşallah sana bana yetişeceksin sanırımCanım iki öğün arasında oruçlu gibiyim. Hani parmağımı bile yalamıyorum. Bunu daha öncede yazmıştım gece yatmadan önce iki kür uyguluyorum. Bir gün birini bir gün diğerini sırayla. 1. pul biber limon yoğurt 2. Zencefil zerdaçal tarçın yoğurt. 5 i 1 yerde çay içiyorum. Zaten kızım anamı ağlatıyo. Sürekli kucağıma ordan oraya bide park yatağını taşıyorum. Evim de büyük özellikle antre mutfaktan oturma odasına yürümek bile terletiyo. Ben çok terliyorum. Ah bide şu tuvalet sorunum hallolsa 3 gündür çıkamıyorum. Aşırı terliyorum sanırım öyle gidiyo. Sütyenim bile su içinde kalıyo. Günde iki kere komple üzerimi değiştiriyorum. Bu ara yapamadım ama birde uyumadan önce bir diş sarımsak yutuyorum. Gerçi düzenli yapamadım o yüzden bi faydası olduğunu sanmıyorum. Fırsat bulursam da spor yapıyorum. Birde bi kaç akşam akşam yemeğimi çok hafif tutyorum. Başka bişey yok valla canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?