- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Bu yoğurt kurunu duymuştum göbek inceltiyomus denemek lazım zaten yoğurt kesinlikle inceltiyor öyle valla çocuk oldumu heryerin ter içinde kalıyor birde evin büyükse hiç spor yapma sen gerek yok bitkin kalırsın iyi de veriyorsun maşallah sana bana yetişeceksin sanırımneyse neler yaptığını öğrendik
Ben mayonezli sevmiyorum sarımsaklı yoğurtla yapıyorum üzerine tereyağında pul biberi eritip gezdiriyorum ustede bir iki ceviz kırıyorum çok güzel oluyor deneCanım kereviz salatasını nasıl yapıyosun ya ben mayonezli yapardım onu. Diğer türlü hiç yemedim. Başka nasıl kullnıyosun?
bende en çok protein yiyorum canm dün akşamda saf protein yedim ama bugün bagirsaklari calistirsin ben yoğurtlu kereviz salatası düşünüyorum bolca yapıp tek onu yiycem canm şimdide bir fincan rezene içtimKereviz salatasimi yapsam acaba of evdede bişey yok sebze seven yok bizde gidip alabilirsem alicam yada protein o da çok kilo verdiriyor
Evet ilk hedef sana yetişmekvalla ne yaptıysam söyledim saklamam zaten o zaman buranın ne anlamı kalır
Aynen ben bir ara deli gibi iciyidum şimdi hiç içmiyorum ama içmek lazım ödem gitmiyorbende en çok protein yiyorum canm dün akşamda saf protein yedim ama bugün bagirsaklari calistirsin ben yoğurtlu kereviz salatası düşünüyorum bolca yapıp tek onu yiycem canm şimdide bir fincan rezene içtimben bu sefer diyet boyunca hiç bitki çayı icmemistim ama dün evde ne var ne yok çıkardım gözümün önüne artık bol bol içmeye başlıyım yine
Aleykumselam nerelerdesin göremiyoruz seni canımselamin aleykum hanimlarrr :*
srlamin aleykum @caroline84 :*
1 haftalik araa vermistim dondum :) napiyorsun zayifladin mi bu hafra ben zatiflayamadimAleykumselam nerelerdesin göremiyoruz seni canım
Sorma ya bir ileri bir geri gitmiyo su kilolar1 haftalik araa vermistim dondum :) napiyorsun zayifladin mi bu hafra ben zatiflayamadim
benim spor ayin 15 ne kadr tatil ondan da durfu sanirim :/ hic tarrildin mi arti mi ciktinSorma ya bir ileri bir geri gitmiyo su kilolar
bende bir ara 5i biryerde çok icmistim canm evde her çeşit bitki var zatn ama nedense bu sefer icesim gelmedi biraz rahat diyet yapıp bol sporla ilerledim ama yok olmuyor 2 gündür işin ucunu sıktım yoksa ilerliyemiyorum vucut zatn alıştı diyetlere artk zor veriyorAynen ben bir ara deli gibi iciyidum şimdi hiç içmiyorum ama içmek lazım ödem gitmiyor
Evet tartıldım artıdayım kaçamak yapmıştım bana fena patladı bakalım yarın nasıl çıkar uğraşıyorum ha bire ödem attırıcı şeyler içiyorumbenim spor ayin 15 ne kadr tatil ondan da durfu sanirim :/ hic tarrildin mi arti mi ciktin
benim de arri cikiyor 69 :/ ne kullaniyorsun odem atici ? canim ben su icemez oldum 2 haftayi gecti anca 3 bucuk olmustr okadr az yaniEvet tartıldım artıdayım kaçamak yapmıştım bana fena patladı bakalım yarın nasıl çıkar uğraşıyorum ha bire ödem attırıcı şeyler içiyorum
Aslında vücudu şaşırtmak lazım benim alıştı iyice karataya gitmiyor arada musli yulaf ezmesi falan mı yesem bilemedim yulafda çok faydalı biliyorumbende bir ara 5i biryerde çok icmistim canm evde her çeşit bitki var zatn ama nedense bu sefer icesim gelmedi biraz rahat diyet yapıp bol sporla ilerledim ama yok olmuyor 2 gündür işin ucunu sıktım yoksa ilerliyemiyorum vucut zatn alıştı diyetlere artk zor veriyor
Sabah maydonoz limon kürü birde günlük su hazırladım ama bugün o da maydonoz limon zencefil su önemli yoksa kilo gitmiyorbenim de arri cikiyor 69 :/ ne kullaniyorsun odem atici ? canim ben su icemez oldum 2 haftayi gecti anca 3 bucuk olmustr okadr az yani
ben naneli limonlu slaatlikli ve zencefilli hazirladim icmedim mde rahtsiz olsugundan kusturdu beni sanum zencedil dokundu senin kac gram artin varSabah maydonoz limon kürü birde günlük su hazırladım ama bugün o da maydonoz limon zencefil su önemli yoksa kilo gitmiyor
800 gr cıktı ama iki gün oldu tartilaliben naneli limonlu slaatlikli ve zencefilli hazirladim icmedim mde rahtsiz olsugundan kusturdu beni sanum zencedil dokundu senin kac gram artin var
iyi bir rakipsin canım korktum senden bişey kalmadı bana yetişmeye hadi bakalım kim kimi geçecek
benim de ayni sen o sularu iciyin ya verirrsin belki :)800 gr cıktı ama iki gün oldu tartilali
Inşallahbenim de ayni sen o sularu iciyin ya verirrsin belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?