Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sen zumba yap o sana yeter canım 1 saati 750 kaloriye denkmis yesen ne olacak sanki zaten yakarsın
ben anlamadm zatn bisiklette en çok kalori yakan aletler içinde birinci sırada ama bende bir problem var galiba benim yaptıklarımın etkisi nerde bakalm artk yine hergün 1 saat zumba yapmaya başlayayım halim olursa bisiklette yapiym birini sabah biri akşam daha da fark olmazsa ben yaşamıym zaten

o kadarda değil canım sporun fazlasıda zarar bence sen baya uçtun bekle bakalım birdende gidebiliyor bazen yada kas mı yapiyosun acaba

o kadarda değil canım sporun fazlasıda zarar bence sen baya uçtun bekle bakalım birdende gidebiliyor bazen yada kas mı yapiyosun acaba
bende öyle düşündüm aslında çünkü yediklerimin kalorisine karşı yaktgim kaloriye bakinca kilo vermemek imkansız ama nasl vu kadar zor veriyorum hatta bu hafta almış çıkıyorum anlamadım yani ya kas yapıyor olmam lazım yada vücut ısrarla kilo vermeye karşı dirençmi yapıyor

Canım kesinlikle öyle ben çok duraksama yaşıyorum uzmanlar öyle diyor kas yapıyormuşuz bu dönemlerde sakın üzülmeyin diyor hatta bu iyi birşeymiş çünkü deli gibi spor yapıyoruz hele ki sen takımda en çok yapanlardansin sabır yavaş yavaş gitsinde bir daha gelmesin su kilolar ben çok sabrettim iki senedir bu ani bekledim canım

magickk canım şimdi biraz düşündümde söylediklerimi yapmam bana aslında fazla gelmez hatta ancak kilo veririm sanrm çünkü bak ben sana daha onceki kiloları nasl verdigimi anlatiyim
doğum da çok kilo alıp 83 e ciktgmi biliyorsun ve hatta dogm kilosunu zumba ile verdim demiştim hamileyken 83 e çıkmıştım doğum sonrası haftanın 3 günü zumba 2 günü oryentele yani haftanin 5 günü 1 er saat dansa gidiyordum bu temponun üstüne hergün bisiklet sürüyordum ve emzirmek çok kalori yakar derler kızımda gece gündüz müthiş emiyordu canm birazda yediklerime dikkat ediyordum ve ancak bu şekilde 10 kilo verdim 73e indim canm ama bu kısım kalıcı oldu en fazla 73 yda 75 ciktm çünkü daha ustune geri almadm birdaha cnm ama 73 sonrasi danslari bıraktım dans merkezi kapanip taşınmıştı fitnes a yazildim bende yine sıkı diyet yapmiyor sadece yediklerime az dikkat ediyordum fakat hergün 1 saat yoğun tempo fitnes yapiyordum ve 1 ay sonu 100gr bile vermedim fitnes hocam şok oldu sonraki aylar fitnes yanına karatay uygulayinca ancak 68e indim hatta diyetin son günü 67yi gördüm fakat sıkılıp biraktm sonra geri 75 e kadar çıktım karatay verdiriyor ama kolay geri alınıyor eve koşu bandı aldm normal klasik ara ve ana ogunlu düşük kalorili bir diyet ile her gün kosu bandı sonucu haftalarca kilo vermedim ve tekrar karataya basladm şimdi karatay sonrasi anca yine 2 kilo verdim bu arada diyetisyene gittigm zamn metobolizma hizim çok düşükmüş dediler beni ancak yine doğum sonrası gibi çılgın bir tempo kurtarır diye düşünüyorum roman yazmışım sanki masallah doğum sonrası öz geçmişim

sen artık yarın süper bir giriş yaparsn canm artık benim seni yakalamamada ihtimal kalmadı zaten maşallah

Bence sen birden vereceksin. Ya acaba bisiklete azaltıp zumbaya mı ağırlık versen ki? Bisiklet evet kardiyodur ama ağırlıklı olarak kas yapar. Dansa ağırlık versen sanki bana daha kolay verirsin gibi geliyo.

Bence sen birden vereceksin. Ya acaba bisiklete azaltıp zumbaya mı ağırlık versen ki? Bisiklet evet kardiyodur ama ağırlıklı olarak kas yapar. Dansa ağırlık versen sanki bana daha kolay verirsin gibi geliyo.
evet canm aynısını düşündüm bende denemediğim bir şey kalmadı ve dansın verdirdigini bana hiç bir şey verdirmedi zaten bir saat zumba bizim kilolarimizda 550 cal yakıyor ustunede biraz bisiklet yaptmmi anca onla ben haftada 1 kilo vermeyi başara biliyorum yine bu programa başlıym

aynen canım bizim diyet hikayeleri bitmez roman olur tabi en iyi sen bilirsin vücudunu sporla istikrarlı güzelce verirsin tabi kendine uygun bir diyetle ben karatayla çok zor veriyorum onu anladım normal diyetide sevmiyorum yapacak bişey yok yavaşça vericem sıkılmamak lazım önemli olan o

evet canm bende karatayla bile zor veriyorum ama bundan daha az yersek zatn normal düzene geçince hızla ve fazlasıyla geri alırız o yüzden ben daha az yemek yerine daha fazla spor yapmayı mantıklı buluyorum

Zehra_mda
Kahvaltı muzlu süt karışım
Ara 1 hurma 2 ceviz
Öğle 8yk etli kuru fasülye
Ara 2 kayısı 2 ceviz
Ara muzlu süt karışım 2 lokma ev keki
Akşam salata pırasa

Canım bana sebzeden gına geldi. Karnıbahar brokoli pırasa görmek istemiyorum:)
Bir süre pişirmeyeceğim

Keki götürmüşsün arada :)

Biraz ara ver sonra özleyince yaparsın canım bende sebze yapmayalı epey oldu. Bugün açlık orucu tutuyorum yarın akşama pırasa yada kabak pişiricem özledim sebze yemeyi.
Buarada bugün artı çıktım ama yarına ne olur bilmiyorum.
Birde börek yarışması için en sevdiğim böreği yaptım ama yiyemiyorum. Gerçi resim de yükleyemedim çözemezsek yarışmaya da katılamıycam. Diyetteyken+oruçken kendime bolca eziyet etmiş oldum bugün.

Y YesilinBuyusu listeye girebilirsin sanırım bu hafta kilo verdiysen yarın geçen haftaki kilon bu haftaki kilon ve hedef kilonu beni etiketleyip yazmayı unutma tamam mı

caroline84 listeye girecek çıkacak izne ayrılacak var mı canım varsa haberleşelim olur mu uğrayamıyorum bakalamdım hiç ya eline sağlık valla sana kaldı buralar sen olmasan ne olurdu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…