Kilomu yazarim ama bu hafta birsey yapamadim insallah haftaya toparlıcam. Bu senenin hastalıkları illet gercekten nerden yakamı kaptırdım. Senin bebeklerdemi düzelemedi hala ah canım ya rabbim sifa versin tüm hastalaraGeçmiş olsun canim bizim cocuklar 4 haftadir hasta yeni hasthaneden geldik.
Doktor daha kötüleri var diyir geçmiyor.
Canim izne aylirsan ayrildigin kilo ile donmelisin diye biliyorum.
Hem niye ayriliyorsun hastalik gecince devam et.
Yarin tartilip kilonu yaz.
Y YesilinBuyusu listeye girebilirsin sanırım bu hafta kilo verdiysen yarın geçen haftaki kilon bu haftaki kilon ve hedef kilonu beni etiketleyip yazmayı unutma tamam mı
caroline84 listeye girecek çıkacak izne ayrılacak var mı canım varsa haberleşelim olur mu uğrayamıyorum bakalamdım hiç ya eline sağlık valla sana kaldı buralar sen olmasan ne olurdu bilmiyorum
Kilomu yazarim ama bu hafta birsey yapamadim insallah haftaya toparlıcam. Bu senenin hastalıkları illet gercekten nerden yakamı kaptırdım. Senin bebeklerdemi düzelemedi hala ah canım ya rabbim sifa versin tüm hastalara
Vay bana 100 gr cik vermişimo kadar spor yap sonuç bu kaçamak yapmasaydım iyiymiş
Süpersin canım çok az kaldı bana yetişmeye korkuyorum senden
Aynen üç gün önce öyleydi şükür toparladım haftaya bomba gibi geleceğim inşallah bir aksilik olmazsa tabiCanım 800 gr artı çıkıyorm demiştin bak toparlamışsın. Bu sporla devam edersen haftaya baya verirsin.
Süpersin canım çok az kaldı bana yetişmeye korkuyorum sendenbana yetişmeden kiloyu verip senden önce mezun olmam lazım bu ne hız maşallah
olsun buda cok guzel bak almamissin hatta ilerlemede var canım tahmin ettiğim gibi gecen haftaki kilonu hatta daha iyisini göreceni düşünüyordum öyle olmuşVay bana 100 gr cik vermişimo kadar spor yap sonuç bu kaçamak yapmasaydım iyiymiş
canm bu ne hız maşallah
Sağol canımolsun buda cok guzel bak almamissin hatta ilerlemede var canım tahmin ettiğim gibi gecen haftaki kilonu hatta daha iyisini göreceni düşünüyordum öyle olmuşhaftaya çok daha iyi gidecek sende biz sana yetişmeye çalışıyorz bide öyle düşün şuan zaten çok güzel bir kilodasn ve hala devam etmektesin daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?