Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kilomu yazarim ama bu hafta birsey yapamadim insallah haftaya toparlıcam. Bu senenin hastalıkları illet gercekten nerden yakamı kaptırdım. Senin bebeklerdemi düzelemedi hala ah canım ya rabbim sifa versin tüm hastalara

Yok canım Estağfurullah ne demek anca anca öğreniyorum eksik olur diye cekiniyorum.Yarin yaparim ben hesaolarim sen bi kontrol edersin.
Kaptanim senin kilon nasıl gidiyor???

Kilomu yazarim ama bu hafta birsey yapamadim insallah haftaya toparlıcam. Bu senenin hastalıkları illet gercekten nerden yakamı kaptırdım. Senin bebeklerdemi düzelemedi hala ah canım ya rabbim sifa versin tüm hastalara

Sagol canım biz hastahane den cikamadik bi türlü.
Olsun canım iyi ol öbür hafta toparlariz birlikte.
Sen yine tartilip yaz kilonu.
Iyi geceler.

Süpersin canım çok az kaldı bana yetişmeye korkuyorum senden bana yetişmeden kiloyu verip senden önce mezun olmam lazım bu ne hız maşallah

Haftaya ayran detoksu yapıcam kendime sözül vardı ayın 22 sinde 65 i görücem diye. Canım yetişemem sende vereceksin haftaya. Hep önde gitmiy olacksın.

Vay bana 100 gr cik vermişim o kadar spor yap sonuç bu kaçamak yapmasaydım iyiymiş
olsun buda cok guzel bak almamissin hatta ilerlemede var canım tahmin ettiğim gibi gecen haftaki kilonu hatta daha iyisini göreceni düşünüyordum öyle olmuş haftaya çok daha iyi gidecek sende biz sana yetişmeye çalışıyorz bide öyle düşün şuan zaten çok güzel bir kilodasn ve hala devam etmektesin daha ne olsun

Günaydınnnn
Geçen hafta 68.900
Bu hafta 67.500
Fark 1.400
Yüzde 2.03
deadline caroline84
canm bu ne hız maşallah süper gidiyorsun senin 1 kilonun altında verdiğin olmuyor gibi böyle devam edersen kısa sürede hedeflerine varicaksin maşallah canım seni tebrik ederim birde örnek alsam iyi olucak

Sağol canım bu kilo işi garip aklım ermiyor yapacak bişeyim yok önemli olan saglimizdan olmadan güzelce kilo vermek ben aslında az verip öz vermek istiyorum kalıcı bir şekilde sanırım bu hafta leslie yapmiycam hiç incelme olmadi iki haftadır bakalım biraz zumba biraz doris yapicam değişiklik şart haftaya tartiya nasıl yansıyacak bilmiyorum ama dün yaptım bacaklarım çok kötü lesliede öyle olmuyodum belki vücut alışmıştı o yüzdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…