Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayy sağol canım yaa böyle insanı gaza getiricek arkadaş lazım valla. İstediğil dozda spor yapamadığım için yemekten biraz fazla kısıyorum canım. Şu 65 i bi görseydim. Ayın 21 i ölçüm günüm aylık ölçüyorum kendimi. Bakalım ne kadar değişme olacak. Bu hafta baya sıkı yapıcam. Her gün spor yapmaya da çalışıcam. İki gün de ayran detoksu yapıcam. İnşallah istediğimiz gibi olur.

bu hafta benimde sıkı yapmam şart çünkü bende aralık 19da basladm yani haftaya cuma tartı günümüz de benim 1 ayım dolmuş olucak

Ayran detoksunu nasıl yapıyorsun canım işe yarıyor mu

Ayran detoksunu nasıl yapıyorsun canım işe yarıyor mu

Canım daha hiç yapmadım ilk defa yapıcam. Yapınca sonucu yazarım. Bi tarif vrya hani içine yeşil mercimek nohut salatalık bulgur konuyo onu yapıcam. Normalde o iki saatte bir içiliyo ama ben karataya uygun olarak doyana kadar yeyip iki öğün olakaak yapmayı planlıyorum.

Y YesilinBuyusu canım ben baktım şimdi karatay sayfasında seninle konuşup sonra buraya etiket yapmıştım ordan bulurum diye baktım 23Aralikta olmuş canm o konuşmamız ve bu sayfaya ilk girişin ve kilon 72.20 imiş haberin olsun caroline84 kaptanım ona göre ekler bu arada tebrik ederim sen 5 kilo vermişsin canm harika

Kilomu biliyordum da tam tarihini hatırlayamadım canım sağol. Evet inşallah 2 daha verip 1 ayda 7 kilo vermiş olmak istiyorum. Tam gaz devammmmm.

Kilomu biliyordum da tam tarihini hatırlayamadım canım sağol. Evet inşallah 2 daha verip 1 ayda 7 kilo vermiş olmak istiyorum. Tam gaz devammmmm.
ne demek canm inslh hedefe ulaşırsan müthiş olur zaten suanki durum bile bir ay için süper benim durum vahim haftaya ay doluyor daha sadece 2 kilo gitti

Ya kızlar bu arada birisi bana lahana çorbası tarifi sormuştu. Anneme sorup yazayım dedim unuttum kusura bakmayın lütfen. Annem bu çorbayla 35 kilo vermişti. Yalnız üzgünüm ki annem tarifi unutmuş. Bu sabah aklıma geldi sordum içinde zencefil vardı elma vardı soğan vardı tam hatırlamıyorm tadı çok kötüydü sen içemezsin dedi. Tam tarifini hatırlasa yapıp içecektim valla. Sen kapuska yap kızım dedi bu arada herkesin annesinin aksine benim sülalem kilolu olduğu için ve normalde sülaledeki tek zayıf insan ben olduğum için annem kilo konusunda çok baskı yapar bana. Diyet yapıyorsam sonuna kadar destekler. Genlede anneler kıyamıyo ama benimki maşallah elinde sopası eksik. Hele en büyük ablam sanırsın kendisi kürdan en ufak bi kilo alsam neler söylüyo neler. İnsanın üç tane izbandut gibi ablası olunca sıkıysa kilolu kal. Babam da ayrı bi dert kilo alsam gözlerin görünmüyo çok almışsın der zayıflasam sanki çok mu zayıfladın kurumuşsun der. Şu tayin işi belli olsun gidicem yanlarına bakalım bu sefer ne diyecekler.

ne demek canm inslh hedefe ulaşırsan müthiş olur zaten suanki durum bile bir ay için süper benim durum vahim haftaya ay doluyor daha sadece 2 kilo gitti
Sen bu hafta kaçamak yaptığın için veremedin canım tabi bende birde spor fazla yoktu o yüzden haftaya 1 kilo gider belki daha fazla merak etme yeterki yasaklara bulaşmayalım bende 1 ayda 3 kilo vermişim pek farkımız yok

Tarifi ben sormuştum canım. Aile boyu destek desene ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…