Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm bu ne hız maşallah süper gidiyorsun senin 1 kilonun altında verdiğin olmuyor gibi böyle devam edersen kısa sürede hedeflerine varicaksin maşallah canım seni tebrik ederim birde örnek alsam iyi olucak

Ayyy mutlu oldum. Ne güzel motive ediyosun canım sağol. Boğazdan baya kesiyorum ya. Ayın 22 sinde 65 li rakamları görmem lazım kendime sözüm var.

Geçen hafta: 73.3
Bu hafta: 73.9
fark: +0.6 kilo 600gr fazlayım
Canım üzülme benimde iki hafta öncesi 1 kilo fazlaydım bak sonra birden 1700 gr gitti kaçamak yok bize artık ceza ikimizde pahalı ödedik ödem var sende su an ve bence zumbayi yüklen bisikleti bırak bakalım biraz bisiklette çok iyi ama sende kas da yapmış olabilir napalim devam edeceğiz

Canım sen bu hafta yeme düzenini değiştirdin birde kaçmak yaptın ondandır bozma moralini haftaya telafi edersin ben inanıyorum
evet canm ondan kilo vermeyi beklemiyordum zaten ama belki sporla falan en azından aynı kilomda kalırım umudu vardı oda olmadı

canm geçen cuma bende 1300gr vermiştim hiç kaçamaksız ve çok fazla bisiklet yaparak 1300gr verdim faydasını gördüm yani bisikletin ve bu hafta rakam bu olsada yine cm olarak faydasını gördüm canm birde mesala 3 haftada bisiklet ile basen bölgem tam 6cm incelmiş karın da bile etki ediyor mesala karın da 4cm incelmis ama basende bacaklarda müthiş sonucu var bisikletin canm birde biz senle bir ileri bir geri sanki az az ama kalıcı veriyoruz diye düşünüyorm

Ayyy mutlu oldum. Ne güzel motive ediyosun canım sağol. Boğazdan baya kesiyorum ya. Ayın 22 sinde 65 li rakamları görmem lazım kendime sözüm var.
canm sen göreceksin kesinlikle sen çok çok sıkı yapiyorsun canm zaten 2 öğün yiyorsun buna rahmen akşam öğünlerin senin inanılmaz hafif zaten çok hareketliain ve grubun en az yemek yiyeni sensin canm sonucun harika olucak bak gör

O zaman super daha ne ister ki insan inceliyorsun bende başladığımdan bu yana belden 5 cm incelmişim diğer yerlerimi ölçmedim aynen devam kacamaksiz bir hafta inşallah bencede kalıcı gidiyor bizden demiştim ya doğum öncesi kıyafetime girdim demekki inceldim ki o zaman 60 kiloydum

Kızlar geçen hafta 108.9 bu hafta 106.6 fark2.300 bu hafta yemek yemeyi bile unuttum demiştim bide sürekli koşturmaca merdivenleri günde en az 10 kere inip çıktım sonuç bu kilo vermek için yapsam bu kadar veremezdim
tebrik ederim canm harika gidiyorsun ikili rakamlara çok az kaldı süper veriyorsun maşallah

Canim sen bide başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazarmisin listede onlarida yazcam.

Hangi başlangıç kilomu canım? Gruba başladığım kilo mu? Gruba başladığım kilo 72.20 hedef 55. Ben burdan önce de kalori sayarak 4 kilo vermiştim de. Sen hangisini başlangıç olarak kabul edersen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…