- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Tadı güzeldi canım sağol tarif için ama acısını biraz fazla abartmışım.Dün sana yazmıştım zencefilli lahana çorbası vr diye o tarifi yapmışsın nasıl oldu tadı içebildin mi? Meyve de biraz çok geldi de onun için sordum canım. Sonra sıkıştırmıyosunuz sormuyosunuz diye fırçalıyosun bizi
Tadı güzeldi canım sağol tarif için ama acısını biraz fazla abartmışım.
Normal hayatta 1 kilo meyve yerdim şuan hepsinin toplamı anca 1.5 tane belki okadar bile değildi de az yazmayım dedim. Meyveyi de diyete ilk başladığım dönemde günde 2 porsiyon yediğim de oluyordu. Önceden günde 3 öğün ve en az 2 ara öğün yapıyordum şuan öğünlerimi de azalttım ve ablamlar hala burda olduğu halde yine iyiyim bence. Sabah mesela yumurtalı ekmek vardı yemedim şimdi patlamış mısır çekirdek yiyorlar ben su içiyorum. Bu donem icin gayet iyiyim insallah misafirlerim gidince daha da iyi olacak.
Zor oluyor gerçekten ya ben 2 sefer diyeti bozdum birinde ailemin yanına gittim birinde ablamlar geldi onun dışında istikrarlıydım ama senin ailen de destek insallah bozmazsınSen kendini daha iyi bilirsin tabiki canım. Zaten hedefine bişey de kalmamış. Tabi insan varken daha zor oluyo bakalım ben gidince napıcam
kahvtim
peynir
yumurta sarisi
cay
oglen yemegi
yufka ekmegi
bol yesillik
balik
aksam yemegi
cacik
yufka ekmegi
bol sebze ( tere sogan domates yesil biber)
domates
2 bucuk bardak maden suyu
Canım su aralar sosis salam oh karatay yapmiyosun dimi senGünaydın kahvaltı salçalı sosis peynir zeytin çay tahin pekmez
Canım su aralar sosis salam oh karatay yapmiyosun dimi sen
Bir an karatayi bıraktım sandım anladım canım bende bir ara yulaflı börek yapicam karatayda yok ama canım istiyoYooo karatay yapıyorum çok nadir yediğim şeylerdir zaten öyle denk geldi.
Bende sosis yedim sabah lahana sarması falan da yedim baya iyi kahvaltı ettim aksama kadar bişey yemiycem sadece kefir içicem.Günaydın kahvaltı salçalı sosis peynir zeytin çay tahin pekmez
Nasıl yapılıyor yulaflı börek ilk defa duydumBir an karatayi bıraktım sandım anladım canım bende bir ara yulaflı börek yapicam karatayda yok ama canım istiyo
Olabilir ben de inşallah 1-2 haftaya hedefime ulaşıp aranızdan ayrılmış olucam tabi ki boğazıma sahip çıkabilirsemBizim su an listemizde 12 kişi görünüyor ama takimda yazan 5 6 kisi oluyoruz.
Yeni uyemi baksak???
Bunları yedikten sonra birde üstüne hemen akşam yemeği mi yedinKızlar ben kahvaltıyı erken yaptığım için acıktım ve ara öğün yaptım. Birde çok halsiz düştüm bugün neden bilmiyorum. Asla yüzüstü yatamam ama yatağa öyle bi uzanmıştım uyuyakalmışım eşim çok yorgunum diye uyandırmamış böyle deli gibi acıkmış bi şekilde uyandım 2 tane muz fazla oldu biliyorum ama iyi geldi bir mandalina 4 5 tane turunç biraz fıstık yedim. Çok kas ağrım var şimdi kara lahana dolması yapıyorum. Akşam yemeğim o.
Yok onları arada yedim.Bunları yedikten sonra birde üstüne hemen akşam yemeği mi yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?