Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar az önce ankara biletimi aldım ayın 2 sine gidiyorum ailemin yanına tayini beklemiycem artık zaten çıkacağı da yok. Yaklaşık 1 ay kalıcam. Yalnız hemen acilen platese başlamam lazım gitmeden biraz daha kilo vermem iyice sıkılaşmam görüntümün güzelleşmesi lazım. Büyük ablamla konuştum 9 kilo verdim diyorum ben görüntüye bakarım 67 bence kilolu diyo ölür müsün öldürür müsün hiç onun laflarını çekemem valla neyi yemek istesem burnumdan getirir.zindan eder bana ankarayı. o yüzden gitmeden en azından 3 kelo daha vermem lazım ya hamilelik öncesi pantlonlarımla gitmek istiyorum. Kızlar bana istediğiniz kadar ceza vermekte özgürsünüz. Sakın kaçamak yapmama izin vermeyin.

Tadı güzeldi canım sağol tarif için ama acısını biraz fazla abartmışım.
Normal hayatta 1 kilo meyve yerdim şuan hepsinin toplamı anca 1.5 tane belki okadar bile değildi de az yazmayım dedim. Meyveyi de diyete ilk başladığım dönemde günde 2 porsiyon yediğim de oluyordu. Önceden günde 3 öğün ve en az 2 ara öğün yapıyordum şuan öğünlerimi de azalttım ve ablamlar hala burda olduğu halde yine iyiyim bence. Sabah mesela yumurtalı ekmek vardı yemedim şimdi patlamış mısır çekirdek yiyorlar ben su içiyorum. Bu donem icin gayet iyiyim insallah misafirlerim gidince daha da iyi olacak.

Sen kendini daha iyi bilirsin tabiki canım. Zaten hedefine bişey de kalmamış. Tabi insan varken daha zor oluyo bakalım ben gidince napıcam

Sen kendini daha iyi bilirsin tabiki canım. Zaten hedefine bişey de kalmamış. Tabi insan varken daha zor oluyo bakalım ben gidince napıcam
Zor oluyor gerçekten ya ben 2 sefer diyeti bozdum birinde ailemin yanına gittim birinde ablamlar geldi onun dışında istikrarlıydım ama senin ailen de destek insallah bozmazsın

Kızlar ben kahvaltıyı erken yaptığım için acıktım ve ara öğün yaptım. Birde çok halsiz düştüm bugün neden bilmiyorum. Asla yüzüstü yatamam ama yatağa öyle bi uzanmıştım uyuyakalmışım eşim çok yorgunum diye uyandırmamış böyle deli gibi acıkmış bi şekilde uyandım 2 tane muz fazla oldu biliyorum ama iyi geldi bir mandalina 4 5 tane turunç biraz fıstık yedim. Çok kas ağrım var şimdi kara lahana dolması yapıyorum. Akşam yemeğim o.

Bunları yedikten sonra birde üstüne hemen akşam yemeği mi yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…