- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Baya kaçamaklı birgün olmuşyazmadım canım tüm gün dışar daydik yeni eve girdim ve hep dışarda yedim
kahvaltı: sucuklu yumurta,peynir,domates,biber,çay
öğlen bizimliler kivi,çilek,muzlu waffle yedi bende sadece 3 çatal kadar tadına baktım
Ara: sahlep içtim
Akşam: 2 ince dilim pastirmali,sucuklu pizza
menum tam diyete uygun olmadı ama çok az yemeğe çalıştım
Takılıyorum kafana göre sömestr başladı :)Xeroderma_pig canım liste yazmasan bile ara ugrayip ne yapiyosun nasilsin bi anlat canim.
caroline84 canım o kadar çağrı yapıyosun bkalım kimler dönüş yapacak. 2 3 kişi götürüyoruz grubu.
Takılıyorum kafana göre sömestr başladı :)
Size güzel bir kahvaltı veya ara öğün önerim var.
1 su bardağı süt+ 3-4 yk yulaf + toz tarçın pişirin
Üzerine 1 tatlı kaşığı pekmez :) ılık ılık yiyin
Harika oluyor sütlaç gibi
Miktarın az olduğuna bakmayın doyurucu
Zehra_mda
ne tatilizms rainbow canım sen neler yapmayi planlıyorsun tatilde??
Benim esim de Rizeli. Dolmasını bende cok seviyorum ama çorbasını sevemedim bizimkiler iç yağı koyup yapıyor çok ağır kokuyor yiyemiyorum benAblamın eşi oflu o bütün karadeniz yemeklerini öğrendi bizde ondan öğrendik. Çorbasınıda çok severim ben dolmasını da.
Tavsiye ederim çok güzel motivasyon oluyo. İlk ölçümle arada baya bi fark var benim. Not alıyorum aylık.
Benim esim de Rizeli. Dolmasını bende cok seviyorum ama çorbasını sevemedim bizimkiler iç yağı koyup yapıyor çok ağır kokuyor yiyemiyorum ben
Teşekkürler canım. Yulaf hiç yemedim de eve de almadım nerden alınıyor onu dahi bilmiyorumTakılıyorum kafana göre sömestr başladı :)
Size güzel bir kahvaltı veya ara öğün önerim var.
1 su bardağı süt+ 3-4 yk yulaf + toz tarçın pişirin
Üzerine 1 tatlı kaşığı pekmez :) ılık ılık yiyin
Harika oluyor sütlaç gibi
Miktarın az olduğuna bakmayın doyurucu
Zehra_mda
Benim esim de Rizeli. Dolmasını bende cok seviyorum ama çorbasını sevemedim bizimkiler iç yağı koyup yapıyor çok ağır kokuyor yiyemiyorum ben
Geçmiş olsun canım. Buara bi salgın var galiba benim de yeğenim hasta 2 gündür. Bugün biraz toparladı Allahtan. Senin çocuğun da çabucak iyileşir inşallah..ne tatilisporum tatil olunca 1 haftaligina sehir disina ciktim persembe gunu dondum :) sporum basladi ama gidrmiyorum cocuk cok oksuruyor hastalandi dun falan kustu bugun de sesi gitti
ne tatilisporum tatil olunca 1 haftaligina sehir disina ciktim persembe gunu dondum :) sporum basladi ama gidrmiyorum cocuk cok oksuruyor hastalandi dun falan kustu bugun de sesi gitti
Pişerken ki kokusu da pek hoşuma gitmiyor. Birde eve alıp yapsam esim kendilerinin yaptığı gibi olmayınca hevesli yemiyor sonra becerememiş gibi canım sıkılıyor oyüzden pek tercih etmiyorum. Ama beyaz lahana çorbasını yaparım bundan sonra baya beğendim o tarifi.Canim iç yagiyla degilde tereyag ile yapiyor annem bide öyle dene istersen.
Dışarıdaydım canım yine ucuz atlattım biliyomusunmagickk canım sende akşam yemeğni yazmadın
Çok güzel bir sonuç canım tebriklerKızlar bugün benim aylık ölçüm güüm şimdi size farkları yazıyorm. İlk ölçüyü bir aptallık anında akşam yemekten sonra almışkım. Mecburen aynı şekilde alıyorum. Ancak bu sefer yarın sabah alıcam ve o ölçüyle devam edicem.
21 OCAK 2018
Sağ ayak bileği sabit
Sol ayak bileği sabit
Sağ diz üstü 2 cm
Sol diz üstü 1 cm
Popo 3 cm
Basen 3 cm
Sağ bacak 5 cm
Sol bacak 2.5 cm
Göbek deliği 3cm
Bel ovuğu 3 cm
Simit 4 cm
Göğüs sabit
Boyun sabit
Sağ kol 1 cm
Sol kol 0.5 cm
Ben sonuçlardan çok memnunum.Geçen ay bu ay sabit olan yerlerden de incelme vardı. Bakalım bu ay nasıl olacak.
Tarifi bulayım aticam canım senide etiketlerimNasıl yapılıyor yulaflı börek ilk defa duydum
Oh mis bayılırımAkşam yemeği kara lahana dolması tam karatay usulü az bulgur bol kıyma ve tereyağlı doyana kadar yedim yanında da yoğurt.
Ayyy sahlep bayılırım eşim içti ben baktım ama içeceğim bende ilk isim oyazmadım canım tüm gün dışar daydik yeni eve girdim ve hep dışarda yedim
kahvaltı: sucuklu yumurta,peynir,domates,biber,çay
öğlen bizimliler kivi,çilek,muzlu waffle yedi bende sadece 3 çatal kadar tadına baktım
Ara: sahlep içtim
Akşam: 2 ince dilim pastirmali,sucuklu pizza
menum tam diyete uygun olmadı ama çok az yemeğe çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?