Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Baya kaçamaklı birgün olmuş

Xeroderma_pig canım liste yazmasan bile ara ugrayip ne yapiyosun nasilsin bi anlat canim.
Takılıyorum kafana göre sömestr başladı :)
Size güzel bir kahvaltı veya ara öğün önerim var.
1 su bardağı süt+ 3-4 yk yulaf + toz tarçın pişirin
Üzerine 1 tatlı kaşığı pekmez :) ılık ılık yiyin
Harika oluyor sütlaç gibi
Miktarın az olduğuna bakmayın doyurucu
Zehra_mda

Yulaf var evde bende deneyebilirim.
Liste dışıda takilabilirsin.
Bak ne güzel tarifler veriyorsun.
Herşey yolundadir umarim.

Benim esim de Rizeli. Dolmasını bende cok seviyorum ama çorbasını sevemedim bizimkiler iç yağı koyup yapıyor çok ağır kokuyor yiyemiyorum ben

Bugün
Kahvaltı: 1 has. Yumurta, 2 dal marul,3 zeytin, biraz köy peyniri (annem basmış)
Bal kabağı(sekersiz) 3 ceviz,

Akşam:6 7 kaşık susuz nohut,1 kase yoğurt, salata, çeyrek acur turşusu,3 k.kayisi

30 dk tempolu yürüyüş (4 ten 8 kadar alışveriş disardaydim)

Suyumu olcemiyorum ama bardak bardak içiyorum.

Diyetisyenden çıkınca baya bi moralim bozulmustu bide tatil ablamlar var ama isteyince oluyor cok kilo veremiyorum ama 46 beden pantolon almıştım evdekiler dar geliyor diye baya düşüyor ablam kizdi 44 aldim.

Teşekkürler canım. Yulaf hiç yemedim de eve de almadım nerden alınıyor onu dahi bilmiyorum
Buarada özledim seni..

ne tatili sporum tatil olunca 1 haftaligina sehir disina ciktim persembe gunu dondum :) sporum basladi ama gidrmiyorum cocuk cok oksuruyor hastalandi dun falan kustu bugun de sesi gitti
Geçmiş olsun canım. Buara bi salgın var galiba benim de yeğenim hasta 2 gündür. Bugün biraz toparladı Allahtan. Senin çocuğun da çabucak iyileşir inşallah..

ne tatili sporum tatil olunca 1 haftaligina sehir disina ciktim persembe gunu dondum :) sporum basladi ama gidrmiyorum cocuk cok oksuruyor hastalandi dun falan kustu bugun de sesi gitti

Canim geçmiş olsun Allah sifa versin ben tam 5 haftadir hastalikla uğraşıyorum kizlarim düzeldi ama ogluma halen antibiyotik ve buhar veriyorum.
Bronşit dedu doktor.
Çocuğun duzelsin gidersin sporuna inş.

Canim iç yagiyla degilde tereyag ile yapiyor annem bide öyle dene istersen.
Pişerken ki kokusu da pek hoşuma gitmiyor. Birde eve alıp yapsam esim kendilerinin yaptığı gibi olmayınca hevesli yemiyor sonra becerememiş gibi canım sıkılıyor oyüzden pek tercih etmiyorum. Ama beyaz lahana çorbasını yaparım bundan sonra baya beğendim o tarifi.

magickk canım sende akşam yemeğni yazmadın
Dışarıdaydım canım yine ucuz atlattım biliyomusun misafirlikteydik ve börek vardı hemde patatesli kol böreği ve yemedim çocuklarla yiyiyorum ayağına çocuklara yedirdim ve kendim atlattım birde çok güzel olmuş ya elinize sağlık bayıldım falan dedim oh yırttık yine

Çok güzel bir sonuç canım tebrikler

Ayyy sahlep bayılırım eşim içti ben baktım ama içeceğim bende ilk isim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…