Mesajları yarım saat arayla yazmışsın da bende üst uste yedin sandım.Yok onları arada yedim.
yazmadım canım tüm gün dışar daydik yeni eve girdim ve hep dışarda yedimblonde ambition canım sen bugün menü yazmadın mı ben mi kaçırdım
Olabilir ben de inşallah 1-2 haftaya hedefime ulaşıp aranızdan ayrılmış olucam tabi ki boğazıma sahip çıkabilirsem
Kızlar ben kahvaltıyı erken yaptığım için acıktım ve ara öğün yaptım. Birde çok halsiz düştüm bugün neden bilmiyorum. Asla yüzüstü yatamam ama yatağa öyle bi uzanmıştım uyuyakalmışım eşim çok yorgunum diye uyandırmamış böyle deli gibi acıkmış bi şekilde uyandım 2 tane muz fazla oldu biliyorum ama iyi geldi bir mandalina 4 5 tane turunç biraz fıstık yedim. Çok kas ağrım var şimdi kara lahana dolması yapıyorum. Akşam yemeğim o.
Kızlar bugün benim aylık ölçüm güüm şimdi size farkları yazıyorm. İlk ölçüyü bir aptallık anında akşam yemekten sonra almışkım. Mecburen aynı şekilde alıyorum. Ancak bu sefer yarın sabah alıcam ve o ölçüyle devam edicem.
21 OCAK 2018
Sağ ayak bileği sabit
Sol ayak bileği sabit
Sağ diz üstü 2 cm
Sol diz üstü 1 cm
Popo 3 cm
Basen 3 cm
Sağ bacak 5 cm
Sol bacak 2.5 cm
Göbek deliği 3cm
Bel ovuğu 3 cm
Simit 4 cm
Göğüs sabit
Boyun sabit
Sağ kol 1 cm
Sol kol 0.5 cm
Ben sonuçlardan çok memnunum.Geçen ay bu ay sabit olan yerlerden de incelme vardı. Bakalım bu ay nasıl olacak.
Canim ben aslen trabzonluyum karalahana sarmasini herkes bilmez.
Bendemi mezroyla bi olcsem sonrada 1 ay sonra yine ölçsem.
Ablamın eşi oflu o bütün karadeniz yemeklerini öğrendi bizde ondan öğrendik. Çorbasınıda çok severim ben dolmasını da.
Tavsiye ederim çok güzel motivasyon oluyo. İlk ölçümle arada baya bi fark var benim. Not alıyorum aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?