Canim ben hep akşam toplu halde yazıyorum menümü.Sende hiçbişey kalmamış ki o 1 kilo bi gün yemesen bile gider. Kahvaltıyı yazmadın bak takipteyim.
Aynen canım bende öyleyim annem geldimi yada gittimmi dikkat edemiyorum ha bire biseyler yapiyo insanın nefsinde zor dayanıyor bir parça ondan bir parça bundan derken kilo hop artıyo dikkat edeyim diyosun herkes yerken nasıl olacak o yüzden beni misafirlikler mahvediyor direk çöküşe geçiyorum evet takım olarak bu hafta kötüyüz inşallah düzeleceğiz
Tatiller sıkıntı ama ben bugun normal duzenime donmeye başladım. Aksama da lahana çorbası yapıcam bikac gune de ablamlar gider zaten ozaman daha da dikkat ederim. Sende insallah basedebilirsin yemeklerle
3 çoçukla Allah yardım etsin canımAblamlar yeni geldi cumaya kadar birlikteyiz.Cuma küçük kardesimde gelcek cumartesi ikizlerimin doğum günü var ben yapamiyorum diye esimin yigenleri hazirlaniyor.
Diyetisyenime 9 şubatta gitcem kızım ikincu dönem sabahci olcak 8 de kalkcam diyince diyetisyenim cok sevindi.
Cok iyi o zamana kadar 81.5 hedef koydu.
Niyetim bahane uretmek degil ama hedefi tutturamayip veremezsem diyetisyenden kaçarim bu diyetisyenn suçu degil.
Yürüyüş ve y.cay bana iyi geliyor.
Bu kadar emegim var yürüyüş bandima nasıl zor çıkıyorum anlatamm 3 çocuğu uyutup yuruyebilmek cok zor ayni ales sorusuna benziyor.
Yedigim herseyi detaylı bi sekilde yazayim canım bende görürüm.
Sagol canım Allah razı olsun.3 çoçukla Allah yardım etsin canım
Sagol canım Allah razı olsun.
3 cocuk 5 haftadir hasta gece 1.30 da kizim uyandi oglum telefonu 2.30 kurmuş.
Oglum 3 ten 4.30 kadar öksürdu kalkip buhar verdik.
Uykum duzene girse kafamda düzelir.
Uyanamiyo gibiyim.
İnşallah kaptanm dün giremedim disardaydm anca o saate müsait oldum haftaya hedefim yüksek ama olursa inşallah:)M Mutlumusmutlu geç kaldın biraz canım ama haftaya erken yap biraz bildirimi olur mu bu hafta aslında güzel kilo vermişsin ama yetişemedik olsun haftaya daha çok vermiş olursun
Benim malesef lokma yesem artıyoHemende bişeyler yer yemez kili alinirmi???
Inan çoğu şeye bakmiyorum bile ama hep bişeyler var yapiliyor bi türlü dengeleyemedim.
Misafir geliyor biz gidiyoruz yemedikce ay ben bu yemeye zayiflamistim diyorlar moralim bozuluyor.
Türk kahvesi super kurtarıcı bende öyleyimBenim kızımın yeme düzeni çok kötü olduğu için uyku düzeni de öyle malesef bende çok uykusuzluk çekiyorum. Birde ben asla gündüz uyuyamam. Tek kurtarıcım türk kahvesi. İçmeden ayılamıyorum artık.
kahvaltı :1 adet simitbir ıssırık börek,tumut peyniri,domates,zeytin ve sütlü kahvemi içtim
Akşam: fırında balık ve salata
çipura balığın çeyreğini anca yemisimdir salatadan da bir kaç kaşık aldım çünkü akşam yemeğine otururken hala tok gibiydim bütün gün temizlik yaptım bugün ki sporum bu
evet canm sen normalde ondan hiç kilolu biri olmadin demekkiAkşamı çok hafif geçirmişsin canım güzel olmuş. Benim normal beslenme şeklim hep böyle aslında kahvaltıda canım ne isterse yerim öğlen biraz dikkatli yerim akşam hafif yerim böyle kilomu çok güzel koruyorum. Sabah yenilen her türlü yakılıyor bence. Ama akşam yemek felaket.
evet canm sen normalde ondan hiç kilolu biri olmadin demekkibu gerçekten çok doğru çünkü benim ablam da öyle kahvaltıda inanilmaz yer ben şok olurum asla okadar yemem mümkün değil çok güzel yer ama akşam iki gıdım bir şey yer doydum der hep boyledir ve hep bildim bileli 50 kilo keşke bende öyle olabilsem ben normalde akşam tv basinda daha çok yerim kahvaltıda iştah olmaz yani ondanda kilo alırım aahh aahh sorunlarımızı biliyoruzda duzeltemiyoruz işte ben ne zaman akillanicam acaba
Kızlar menüm
Kalkınca 1 tatli kasığı çörekotu bal tarçın karışımı
Kahvaltı
2 yumurtayla domatesli yumurta
6 zeytin, lor-keçi peyniri ve beyaz peynir
1 catal portakal reçeli 2 tatli kasığı tahin pekmez 1 küçük parca tahin helvası 4 bardak siyah çay
Ara
Portakal,nar,ayva,üzüm,mandalina hepsi toplamda 1.5 porsiyon
1 fincan sütlü kahve
Akşam
1 kase lahana çorbası 6-7 kaşık nohut 5-6 çatal patates salatası 5 kaşık yoğurt 1 çatal kakaolu kek parçası 1 fındık
Ara
1 kuru kayısı 1 hurma 6-7 kuru kara üzüm 2 bardak siyah çay
Su 1 litreden fazla içtim yatana kadar 2 ye tamamlarım
Spor 15.500 adım 2 saat civarı yürüyüş
O karışımı biara çocuk icin yapmıştım gecenlerde kabızlık problemi yaşayınca belki faydası olur diye yemeye başladım bugün de baya iyi oldu 3 sefer çıktım tuvalete. Lahana çorbasını internetten zencefilli dereotlu lahana corbasi tarifi vardı o malzemelerden yaptim ama soğan ve sarımsak yağda kavrulur üzerine dökülür yazıyordu ben direk hepsini haşlayıp blendırdan çektim sonra da limon suyu ve zencefil koydum.Çörekotu bal tarçın karışımını ne için kullanıyosun canım? Lahana çorbasını nasıl yaptın? Bana biraz fazla tatlı tüketmişsin gibi geldi. Gerçi senin kilo fazlan kalmadı ama kilonu kontrol ettiğin dönemlerde de böyle mi besleniyosun?
O karışımı biara çocuk icin yapmıştım gecenlerde kabızlık problemi yaşayınca belki faydası olur diye yemeye başladım bugün de baya iyi oldu 3 sefer çıktım tuvalete. Lahana çorbasını internetten zencefilli dereotlu lahana corbasi tarifi vardı o malzemelerden yaptim ama soğan ve sarımsak yağda kavrulur üzerine dökülür yazıyordu ben direk hepsini haşlayıp blendırdan çektim sonra da limon suyu ve zencefil koydum.
Uzun zamandır kilo kontrolü yapmadım canım ama kilo verirken de ara ara kahvaltıda bu şekilde tatlı yediğim oluyordu. Sadece akşam yediğim kek parçası fazla oldu onu da kalan kek parçalarından yeğenlerime tatlı yaptım tadını kontrol etmek için yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?