yapmışssın canım şimdi karışamsın yapmadıysan yapayım idye yazmıştım ama sen çok hızlısın maşallahdeadline yapmayayım mı
Tamam canım ben ekleriö o zaman. Yüzdeler hep yanlıştı. Tekrar kontrol edip eklerim benyapmışssın canım şimdi karışamsın yapmadıysan yapayım idye yazmıştım ama sen çok hızlısın maşallaheline sağlık sen yorulma diye yazmıştım
Iyilik melegi yetisti yineTamam canım ben ekleriö o zaman. Yüzdeler hep yanlıştı. Tekrar kontrol edip eklerim ben
Beynim sulandı benim listeyi bi kontrol eder misin canım.Iyilik melegi yetisti yine
Tmm cnmBeynim sulandı benim listeyi bi kontrol eder misin canım.
teşekkür ederim canım çok sağolTamam canım ben ekleriö o zaman. Yüzdeler hep yanlıştı. Tekrar kontrol edip eklerim ben
konusucam bakalm canm ne olucakSüper olur aslında canım ama diyetisyen ne der bilmiyorum biliyosun onlar böyle diyetlere karşı duruma göre bakarsın tabi
caroline84 sabitlerde de geçen haftanın kilosunu silmiyoruz tamam mı tamamen silmişsin ya sadece yanına sabit yazacksın geçen haftaki kilo kısmını silmeden
Yüzdeyi yuvarlamıyoruz canım. Ekledim tamamAnka sanırım doğru bende hesapladım şimdi sıkıntı yok bende yzüde 0.227 ye yuvarladı sadece
Kızlr yüzdeler hep yanlış bekkerseniz düzenliyorum
yüzde tam 5 oluyoır sanırımCanim hem sana hemde bu işi yapan bütün kaptanlara ayru ayri teşekkür ederim.
Canim hani 3. Rakam 5 in ustundeyse tamamliyodyk 5 in altindaysa ona göre tamalanmiyomuydu??
Üye yüzdeleri öyle yuvarlanıyor cnmCanim hem sana hemde bu işi yapan bütün kaptanlara ayru ayri teşekkür ederim.
Canim hani 3. Rakam 5 in ustundeyse tamamliyodyk 5 in altindaysa ona göre tamalanmiyomuydu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?