Bu hafta dediğin gibi yapıp değiştireyim ozaman çünkü yoruldum bir ver bir al şr tartılıyorum 93 bir tartılıyorum 94 95 geçen sene 82 lere düşmüştüm ne güzel bu yüzden iyice moralim bozuluyor dediğini uygulayıp farklı bişey deneyeyim ama ne yapayım onu da bilmiyorumcanım bende seninle benzer şeyler yaşadım ve diyeti degistirince bu durumdan kurtuldumbence sende diyetini değiştirmeyi dene çünkü bu diyet sana iyi gelmemiş olabilir yada bir süre sonra vücut buna alisip kilo vermeyi durdurmuş olabilir canm bunlar için de vucudu şaşırtman gerekli yani farklı beslenmelisin canm birakmak yerine daha farkli bir diyet uygula bence
caroline84 canım akşam geç kalmayalım diye sormadım sen yüzde hesabını nasıl yapıyorsun
Canım
Tamam canım..
iyi geceler
Bu doğru canım tamam listede hatalar olunca yanlış mı yapıyorsun ki diye düşündüm. Herkes yardım eder canım sorun olmaz.Canim şöyle
Geçen hafta:60.3
Bu hafta:61
Fark:+0.7
0.7÷60.3=0.0116086235×100=1.1608623549
Canim burda 3. Rakam 5 in üstünde ya onu yuvarliyoyorum.
Dogrumu degilmi??
Canim bide ben yaptigim listeyi nerdeyse her hafta sagolsun bi kaptanima sormadan tasimadim tam yapamam karışıklik olur diye kaptanimiz biraz yoğun bende bundan önceApril
Bu doğru canım tamam listede hatalar olunca yanlış mı yapıyorsun ki diye düşündüm. Herkes yardım eder canım sorun olmaz.
Tamam canım ben yanlış biliyorum o zaman ne diyim şimdi. Benim amacım yardım etmektiCanim sagol.
Zaten kaptanlarıma sormadan liste yapmadim.
Evet i dedigin gibi yaptim 1.16 onu 1.20 diye düşündüm.
Listede zamanin olunca bi kontrol et ama ben derece değişir bütün takimlar etkilenir diye en az 3 kaptana sorup öyle paylaşım alanına taşıdık.
Tamam canım ben yanlış biliyorum o zaman ne diyim şimdi. Benim amacım yardım etmekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?