Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu hafta dediğin gibi yapıp değiştireyim ozaman çünkü yoruldum bir ver bir al şr tartılıyorum 93 bir tartılıyorum 94 95 geçen sene 82 lere düşmüştüm ne güzel bu yüzden iyice moralim bozuluyor dediğini uygulayıp farklı bişey deneyeyim ama ne yapayım onu da bilmiyorum

caroline84 canım akşam geç kalmayalım diye sormadım sen yüzde hesabını nasıl yapıyorsun

Canim şöyle
Geçen hafta:60.3
Bu hafta:61
Fark:+0.7
0.7÷60.3=0.0116086235×100=1.1608623549

Canim burda 3. Rakam 5 in üstünde ya onu yuvarliyoyorum.
Dogrumu degilmi??
Canim bide ben yaptigim listeyi nerdeyse her hafta sagolsun bi kaptanima sormadan tasimadim tam yapamam karışıklik olur diye kaptanimiz biraz yoğun bende bundan önce April

Bu doğru canım tamam listede hatalar olunca yanlış mı yapıyorsun ki diye düşündüm. Herkes yardım eder canım sorun olmaz.

Yazdım ve artk uyuyayım diye soluma döndüm ve şimşek çaktı ve ampul yandı sen 16 yı 20 ye yuvarlıyon 12 yi 10 a yuvarlıyon dimii. 16 dan sonraki rakam 5 ten büyükse 17 e ya da 12 den sonraki büyükse 13 e yuvarla.... yani kısacası her zaman 2. rakama 1 ekle.

Ve maalesef eski listelerde de hata var .
Ben kontrol edeceğim eğer sonuç çok değişip dereceniz değişiyorsa hepsini değiştirelim onların. yarın misafirim var da en kısa zamanda el atarım

Bu doğru canım tamam listede hatalar olunca yanlış mı yapıyorsun ki diye düşündüm. Herkes yardım eder canım sorun olmaz.

Canim sagol.
Zaten kaptanlarıma sormadan liste yapmadim.
Evet i dedigin gibi yaptim 1.16 onu 1.20 diye düşündüm.

Listede zamanin olunca bi kontrol et ama ben derece değişir bütün takimlar etkilenir diye en az 3 kaptana sorup öyle paylaşım alanına taşıdık.

Tamam canım ben yanlış biliyorum o zaman ne diyim şimdi. Benim amacım yardım etmekti

Günaydın kızlar

kahvaltı: karbonhitrat gr
tereyağında sucuklu yumurta:2
salça soslu sosis, çay: 0
ezine peynir az: 1
sütlü türk kahvesi: 7

kahvaltı toplam: 10 karbonhidrat,1lt su
1 saat yürüyüş

Tamam canım ben yanlış biliyorum o zaman ne diyim şimdi. Benim amacım yardım etmekti

Yok canım benim niye öyle dedin.
Ben sunun surasinda iki haftadır yapiyorum onuda gördün nasil yaptigimi??

Ayrıca dün akşam içinde teşekkür ederim.
Zamanin olunca bakip kontrol edersende sevinirim.
Ben kaptanlara sorup yapıyorum bi yanlış lik olmasın diye sagolsun onlarda yardım ettiler.
Misafirlerin gittiyse zamanin olunca bakarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…