Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

KarincaKadin canım dün % hesaplarindan dolayı yazamadim.
Kilo almissin hepimiz ayniyiz utanılacak bişey yok 1 ileri 2 geri bazen yerimizde sayiyoruz.
Canim menülerini paylassab daha güzel olur hemde nerde yanlış yapiyoruz bakariz.
Bide kilo bildirimini cuma günü en geç 2 ye çektik.

Zehra_mda canım geçende bi sordum??
Fark etmedin herhalde nasıl gidiyor tedavin???
Cevap verdim ozaman ama görmedin sanırım canım. Bu hafta salı hariç her gün hastanedeydim. Ilaç kullaniyorum şuan. Neden bilmiyorum ama geçen seferkine göre biraz daha yavaş ilerliyor. Geçen sefer 10. Gün yumurta gelişimi tamamlanmış ve çatlama iğnesini yapmıştım. Dün 10. gündü en büyüğünün boyutu 14.5 olmuş diğerleri 8-9-11-12mm civarında birde çok fazla da yok öyle olunca da kıyaslıyorum eski tedaviyle pişman oluyor gibiyim burda başladığıma ama artık yapacak bişey yok belki boylesi daha hayırlıdır.
Pazartesiye kadar yine devam edicem ilaçlara pazartesi yeniden kontrolüm var. Inşallah ozamana kadar gelişir yoksa problem. Bacaktan yaptığımız iğne var ya (yumurta kendiliğinden çatalamasın diye kullandığımız) o piyasada yokmuş. Benim de pazartesiye kadar yetiyor o iğnem devam derlerse napacam bilmiyorum. Birde gelen birkaç kişinin tedavisini sonlandırdılar yumurtalar gelişmedi diye insanın canı sıkılıyor o tarz şeyleri görünce. Bakalım pazartesi olsun neolacak.
Birde ilaclar beni çok etkiliyor. Yine rüyalarım karışmaya başladı rüya mı gerçek mi ayırt etmekte zorlanıyorum.

Durumum pek iç açıcı değil yani anlayacağın.

E ELF_LR35 canım bu hafta farklı bi diyet uyguluycam demiştin karar verebildinmi???
Daha karar veremedim sabah 1 yumurta yeşillik domates salatalik peynir yedim bir tanede krep en incesini ama vücudumu nasil bir şoka sokmalıyım bilmiyorum biraz diyet araştırması yapacagim evdeki isler bitince galiba birde hastaligim yakin onun şişkinliği de var duzenli olmadığından zamanları kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…