Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar geçen hafta 103.9 bu hafta 103.2 fark 0.8 verememisim bn 102 bekliyodum bu hafta çok üzüldüm ve diyet yapmaktansa çok yoruldum biraz dinlensemmi
canm sen en iyi kilo veren kişisin diyebilirim senin her hafta verdiğin kilo süper oluyor bir hafta için hemen motivasyonunu düşürme ayrıca morel bozucu bir sonuç yokki biz bazen kilo almış çıkıyoruz ama yinede verene kadar pes etmiyoruz canm bazen de yoğun diyete rahmen sabit çıkıyoruz bak sen aynı bile kalmamissin ki 700gr vermişsin gayet güzel biz 700gr verince dans ediyoruz evet diyetten yorulmuş olabilirsin ama kesinlikle çok iyi gidiyorsun sakın bırakma canm sikildiysan sadece yediklerinde değişiklik yap hemde vücut şaşırır hızlandırır

Kızlar geçen hafta 103.9 bu hafta 103.2 fark 0.8 verememisim bn 102 bekliyodum bu hafta çok üzüldüm ve diyet yapmaktansa çok yoruldum biraz dinlensemmi
Vermişsin canım nasıl veremedim diyosun olsun gramda olsa vermişsin bazı hafta insan takılıyor ödem falan oluyor yada yediklerimizden de oluyor bence ara verme bırakırsan fazlasıyla alırsın ama yinede sen bilirsin

Sen çok iyi başladın canım devam et sıkılma ben 3 ay oldu belki tam bilmiyorum 7 kiloyu zor verdim.sıkıldım ama devam daha 5 kilo var ve bu ara acayip şişkinlik oluyor ne yesem Şişiyoeum az yiyorum çok yesem patlarım heralde

Canm benim size göre fazla vermem lazım zaten şu anki kilomdan dolayı ama bu hafta regl haftam nerdeyse hiç bişe yemedim zaten regl haftasında zor veriliyor diye yinede az vermişim hiç Karatay yapmadm belki onu denerim bilmiyorum

Bırakamam zaten 20 kilo verdim bırakıp alırsam çok üzülürüm bı sure kilo vermek için cabalamayip sabit kalsa yeter modunda mi olsam diyorum

Bence hic fena degil hatta cok guzel. Ben iki hafta sabitte kalabiliyorum. Yuklenme kendine saglik olsunda verirsin

Dualariniz icin cok sagolun arkadaslar. En cok kacamak yapan ve en cok hastalaninizim galiba. Kilolar benden giderken herseyide alt ust ediyor. Cöktüm gibi hissediyorum resmen bide zayıfladikca. hedefime iki kilo kaldı son bir kilo daha verip duruma bakarak devam edicem boyum uzun yakismıyor

Kavurmalar etler oh canım sana bu diyet iyi geldi bu arada diyetisyene gideceksin ve bu diyeti birakacakmisin
canm bende aynı şeyi düşündüm döner dönmez sağlık ocağından sonuçlarımı alicam ve diyetisyene gidicem cnm vücut analizimi yaptırır yağ/kas durumuma bakarım ve bir süre bu diyete devam etmek istediğimi soyliycem

biraz meyve ağırlıklı beslenebilirain canım özellikle mandalin portakal her gün ye bence c vitamini gribe iyi ya bagisikligin filan güçlensin hemde gerkesin boyu farklı çok doğru söylüyorsun herkesin boy ve kas oranına hatta vücut şekline göre farklı kilo iyi duruyor sen kendini hangi kiloda begeniyorsan o önemli canm

araştır canm deneye bilirsin zatn ilk haftalar çok güzel verdiriyor sanada süper motive olur benimde suan kahvaltim hala karatay kahvaltisinin aynısı mesela genelde degistirsemde yine onunkine yakın besleniyorum birde regle bittikden bir kaç gün sonra vücut tuttuğu suyu atiyormus canm bu hafta çok güzel düşüş yaşarsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…