Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım Allah yardımcin olsun.
Ins bu sefer hayırlısı ile melegine kavuşacaksin hep dualarimdasin.
Diger insanlari boşver şimdi hassas bi zamandan geciyorsun.
O ignenn mudavimi yokmuymus???
Canım fazla yumurta dan ziyade kaliteli yumurta önemli pkosta birden patlarsa bu sefer ohss riski var.
Hiç sıkma tatli canını.
Allah yardimcin olsun canım.

Canım arkadaşımı kaybettim yakın zamanda. Vallahi ne var ne yok yiyorum. Ama inşallah pazartesi diyete başlayacağım. Yoksa diyetisyen dediki bırakalım isterseniz

Canım cuma günü kilo bildirimi geç kaliyor bende ancak yapabiliyorum.
Bu hafta elimde bi not defteri var şimdiden yazdim tek tek herkesi.
Pekte yapamiyorum bide diger gruplarin yazismalarina baktim tek tek herkese spor listesi yaptirmislar.
Yanina puan yaziyolar düşün

Canim benimde reglim hiç düzenli olmaz pkos var.

Bol bol su iç siskinlik olmaz umarim.

Geleyim canım çok mu özledin bunalımlarımı
Zehra gelirse gelirim :)
Zehra_mda

Canım herkesin bi derdi var kafasinda yiyip ictiklerimizi duzeltiyodun.

Bende iki haftadir annemlerdeyim gelen giden misafirler bi kac gram verdim onuda geri almayayyim???

Zehra_mda tedaviye basladi canım onun iyi beslenmesi şart iki kilo daha vereyim dedi yok dedim sonra ver.

Allah razı olsun teşekkür ederim canım.
Ilacın muadili var ama o da yok piyasada gerek kalırsa bulmaya calışıcam artık. Zor da olsa bulabilen oluyor. Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum geri kalan artık Allah'ın takdiri.

zms rainbow canım bu hafta işi daha sıkı tutmata karar verdim.
Cuma en geç 2 de kilo bildirimi bitmiş olacak.
Neler yapiyosun??
keske hep burda durabilsen :) ben dunya isleriyle ugsasiyom malesef kendime cok yukleniyorum...
sabah kahvaltim
2 yumurya sarisi yesiĺik domates
2 dilim ekmek :)
simdi ise ispanak kavurup yicem ^^
sen nasilsin

Geleyim canım çok mu özledin bunalımlarımı
Zehra gelirse gelirim :)
Zehra_mda
Tatlım sen başla ben seni takip ederim. Hamile olurum da inşallah yakın zamanda bidaha başlamama gerek kalmaz. Doğum sonrası kilolarım için gelirim gruba ozaman da sen beni takip edersin.

Tatlım sen başla ben seni takip ederim. Hamile olurum da inşallah yakın zamanda bidaha başlamama gerek kalmaz. Doğum sonrası kilolarım için gelirim gruba ozaman da sen beni takip edersin.
Biliyorum canım benim.
Umarım gerek kalmaz
Maksat muhabbet olsun o yüzden çağırdım

kızlar biz yola çıkıyoruz molalar filan biraz derken sanırım akşam 10 gibi eve varırızakşam yemeği için yol üstü bir yerlerde mutlaka mola verip yemek yemeğe ineriz ozaman yazarım ayrıca yol da atıştırma yaparsamda haber vericem diyetimi bozmadn varicam inslh

Canim tabikide olur.
Diyetisyene gittinmi canim?
Yoksa bu hafta atkin diyetine devammi etcen??
bodrumdaydm ya canm yola çıkıyoruz şimdi cnm bu gece eve varmış olurum yarn da pazar canm ama pazartesi direk diyetisyene gidicem eğer şu iki gün yine çok güzel sonuç almaya devam eder ve sıkılmamış olursam diyetisyene en azından bir hafta daha denemek istediğimi soyliycam tabi dediğim gibi iki gün daha bir duruma bakar bir de orda yağ/kas oranına baktiricam konusucaz bakalm

keske hep burda durabilsen :) ben dunya isleriyle ugsasiyom malesef kendime cok yukleniyorum...
sabah kahvaltim
2 yumurya sarisi yesiĺik domates
2 dilim ekmek :)
simdi ise ispanak kavurup yicem ^^
sen nasilsin

Canim % hesabını yaparken geç kaliyoruz.
Bide diger grupların muhabbet lerini okudum.
Herkese tek tek spor listesi yapmislar.
Kacamak yapanlara spor cezasi veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…