- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Cevap verdim ozaman ama görmedin sanırım canım. Bu hafta salı hariç her gün hastanedeydim. Ilaç kullaniyorum şuan. Neden bilmiyorum ama geçen seferkine göre biraz daha yavaş ilerliyor. Geçen sefer 10. Gün yumurta gelişimi tamamlanmış ve çatlama iğnesini yapmıştım. Dün 10. gündü en büyüğünün boyutu 14.5 olmuş diğerleri 8-9-11-12mm civarında birde çok fazla da yok öyle olunca da kıyaslıyorum eski tedaviyle pişman oluyor gibiyim burda başladığıma ama artık yapacak bişey yok belki boylesi daha hayırlıdır.
Pazartesiye kadar yine devam edicem ilaçlara pazartesi yeniden kontrolüm var. Inşallah ozamana kadar gelişir yoksa problem. Bacaktan yaptığımız iğne var ya (yumurta kendiliğinden çatalamasın diye kullandığımız) o piyasada yokmuş. Benim de pazartesiye kadar yetiyor o iğnem devam derlerse napacam bilmiyorum. Birde gelen birkaç kişinin tedavisini sonlandırdılar yumurtalar gelişmedi diye insanın canı sıkılıyor o tarz şeyleri görünce. Bakalım pazartesi olsun neolacak.
Birde ilaclar beni çok etkiliyor. Yine rüyalarım karışmaya başladı rüya mı gerçek mi ayırt etmekte zorlanıyorum.
Durumum pek iç açıcı değil yani anlayacağın.
Canım arkadaşımı kaybettim yakın zamanda. Vallahi ne var ne yok yiyorum. Ama inşallah pazartesi diyete başlayacağım. Yoksa diyetisyen dediki bırakalım istersenizKarincaKadin canım dün % hesaplarindan dolayı yazamadim.
Kilo almissin hepimiz ayniyiz utanılacak bişey yok 1 ileri 2 geri bazen yerimizde sayiyoruz.
Canim menülerini paylassab daha güzel olur hemde nerde yanlış yapiyoruz bakariz.
Bide kilo bildirimini cuma günü en geç 2 ye çektik.
Ay buarada özlemişim hepinizi sizler nasılsınız. Biara okuyordum grupta olmasam da ama hastane falan derken okumayı da bıraktım ne durumdasınız.
caroline84 ipleri eline almış sıkı yönetim uygulamaya başlamış
Ben de şiştim vücudum şiş tartılmayı da bıraktım böyle olunca
Daha karar veremedim sabah 1 yumurta yeşillik domates salatalik peynir yedim bir tanede krep en incesini ama vücudumu nasil bir şoka sokmalıyım bilmiyorum biraz diyet araştırması yapacagim evdeki isler bitince galiba birde hastaligim yakin onun şişkinliği de var duzenli olmadığından zamanları kestiremiyorum
caroline84 ben cezalarımı bisiklet sürerek yapabilirmiyim bir ip atlayamiyorum en beceriksiz olduğum konudur kendisi 2 ipim yok zaten
caroline84 bende de ip yok ama evde trambolin var ve kaçamak yaparsam ip yerine trambolin atlasam olur sanırım
Canım arkadaşımı kaybettim yakın zamanda. Vallahi ne var ne yok yiyorum. Ama inşallah pazartesi diyete başlayacağım. Yoksa diyetisyen dediki bırakalım isterseniz
Allah razı olsun teşekkür ederim canım.Canım Allah yardımcin olsun.
Ins bu sefer hayırlısı ile melegine kavuşacaksin hep dualarimdasin.
Diger insanlari boşver şimdi hassas bi zamandan geciyorsun.
O ignenn mudavimi yokmuymus???
Canım fazla yumurta dan ziyade kaliteli yumurta önemli pkosta birden patlarsa bu sefer ohss riski var.
Hiç sıkma tatli canını.
Allah yardimcin olsun canım.
keske hep burda durabilsen :) ben dunya isleriyle ugsasiyom malesef kendime cok yukleniyorum...zms rainbow canım bu hafta işi daha sıkı tutmata karar verdim.
Cuma en geç 2 de kilo bildirimi bitmiş olacak.
Neler yapiyosun??
Tatlım sen başla ben seni takip ederim. Hamile olurum da inşallah yakın zamanda bidaha başlamama gerek kalmaz. Doğum sonrası kilolarım için gelirim gruba ozaman da sen beni takip edersin.
Bencede canım iyice dağıldık gibiBu hafta herkesi tek tek kontrol edecem.
Biliyorum canım benim.Tatlım sen başla ben seni takip ederim. Hamile olurum da inşallah yakın zamanda bidaha başlamama gerek kalmaz. Doğum sonrası kilolarım için gelirim gruba ozaman da sen beni takip edersin.
Migrenmi var??
Yoksa kalabaliktanmi agriyor???
bodrumdaydm ya canm yola çıkıyoruz şimdi cnm bu gece eve varmış olurum yarn da pazar canm ama pazartesi direk diyetisyene gidicem eğer şu iki gün yine çok güzel sonuç almaya devam eder ve sıkılmamış olursam diyetisyene en azından bir hafta daha denemek istediğimi soyliycam tabi dediğim gibi iki gün daha bir duruma bakar bir de orda yağ/kas oranına baktiricam konusucaz bakalmCanim tabikide olur.
Diyetisyene gittinmi canim?
Yoksa bu hafta atkin diyetine devammi etcen??
keske hep burda durabilsen :) ben dunya isleriyle ugsasiyom malesef kendime cok yukleniyorum...
sabah kahvaltim
2 yumurya sarisi yesiĺik domates
2 dilim ekmek :)
simdi ise ispanak kavurup yicem ^^
sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?