- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Ama sen ilk günden oyunbozanlık yaptın
Yediysen cezanı öde
Tarçın çubuklu bitki çayı ve tarçınlı kefirde içebilirsin kriz zamanında
Ben de çok uzun bir aradan sonra bugün latte içmedim:)
Aynen bencede uzun süre yapılmaz salatasız meyvesiz olurmu yaEvet canım sen başladığında da söylemiştim hatırlarsan ben asla bunu uzun süre yapamam diye. Ben salatayı yoğurdu özgürce yemeliyim. Bunu ancak duraksama yaşadığımda 1 haftalık yapabilirim
Fazla çıkarsam yarın girmem listeye dışarıdan yazarım. Evet tatil bittiii
Ben zaten özeldeyim hep tüm gün
Dediğin hakkında fikrim yok
Tamam affedildin ama yeme birdahaCanim esim şehir dışında evime gidemedim
Annemde sagolsun çocuklar var diye neler neler yapiyor.
Sabah hamur mayaladi yagli içli çörek yapti
Hiç bakmadim ama nasıl kokuyor anlatamam neyse ondan bi sekilde kurtuldum.
Evde yürüyüş bandim var yürüyorum ama nasıl zor kızım 5 hafta okula gitmedi 3 u ayni anda uyutup yürüyordum.
Onun üstüne inan bişey yemek icimden gelmiyirdu.
Bahane yok yemegide 5.30 ta yemistim.
Kizi salliyom uyusun cezama raziyim
Evet canım sen başladığında da söylemiştim hatırlarsan ben asla bunu uzun süre yapamam diye. Ben salatayı yoğurdu özgürce yemeliyim. Bunu ancak duraksama yaşadığımda 1 haftalık yapabilirim
evet canm bir hafta anca dayandm yarın diyetisyenin verdiğini alıp yapicam aralarda bir hafta yapmak için güzel yani fazlası yapılmazAynen bencede uzun süre yapılmaz salatasız meyvesiz olurmu ya
Mesela kaçamak yaptığın zamanlarda super olur öyle yapabilirsinevet canm bir hafta anca dayandm yarın diyetisyenin verdiğini alıp yapicam aralarda bir hafta yapmak için güzel yani fazlası yapılmaz
Tamam affedildin ama yeme birdaha
Kızın büyik değil miydi ikizler erkekti ?
Sallayarak mı uyuyor
Evet canım aynı beslenme
Hoşgeldin canım evet ben de döndüm:)
Senin rahatsızlığın ne durumda aynı şekil mi besleniyorsun doktora gittin mi
Yasadiklarimiz zor valla saç ne yapsınCanim hareketimi yaparim
Banyo yaptırdım uyumuyo büyük kızim sabah erken kalkcak.
Evde besiklerine koyunca uyuyorlar burda uyumuyi.
Ikizimin biri kız biri erkek.
ŞimdiZehra_mda Rabbim ikiz versin diycemde iki kere düşünüyorum.
Ama belki benim kadar zorlanmaz biz üçüz gibi olmuştuk.
Rabbim gönlündeki hayırlısi ile versin.
Ablam 79 lu 5 yaş büyük benden aynanin karşısında saçına bakıp diyoki 2 tane sacim beyazlamis.
Güldüm benim saclarim bem beyaz.
Ilk kızıma tedaviye gitmeden sacimda hiç beyaz yoktu tedavi ve ohss den sonra eve geldigimde sacimin kenarlari beyazlamisti.
geçmiş olsun canm hemen ağzına burnuna tuzlu su yap deniz suyu yoksa kendin evde normal suyu kaynatip soğuttukdan sonra içine tuz atıp karıştır ağzına boğazına gargara yap ve burnunada çek canm mikrobu hemen kırsın yarın da sık sık yap biz öyle hemen korunuyorz meyve bitki çayı filan ilede destekleryince hemen anlatıyorsun kızım ve ben bu kış daha hiç ilaç icmedik böyle atlatiyoruz hemenAkşam ızgara et salata cacık hiç spor yok ama kaçamakta yok çok şükür kızlar hasta olacak gibiyim inşallah olmam ya burnum falan tıkandı evde herkes hastaydı
Benim kızımda annemde uyumuyor. Geçen kalmaya niyetlendim. Burda benim yatağım yok eve gidelim diye daire kapısının önünde bekledi eve döndük :)Canim hareketimi yaparim
Ablam 79 lu 5 yaş büyük benden aynanin karşısında saçına bakıp diyoki 2 tane sacim beyazlamis.
Ilk kızıma tedaviye gitmeden sacimda hiç beyaz yoktu tedavi ve ohss den sonra eve geldigimde sacimin kenarlari beyazlamisti.
Anladım canım.Evet canım aynı beslenme
Dr a bu cuma gittim adetim atladı 1 ay
Dr enjeksiyon yaptı
Benim vücut biraz şaşırdı kendini
Dr 1 haftaya adet olmazsan gel dedi ışte öyle
Sen ne yaptın toparlayın mi kafani
Bazen oyle oluyo geçecek inşallahAnladım canım.
Bilmemki toparladım mı toparlamadım mı
Bir şekilde devam ediyorum
Bu süreçlerden geçen daha iyi anlıyor birbirini desteğin ve duaların için çok sağol canım. Allah hakkımda en hayırlısını nasip etsin inşallah. İkizim olsun çok isterim aslında ama korkuyorum da biryandan ablam 5 aylık ikiz hamilelikte problem çıktı erken doğum yaptı ve kaybetti evlatlarını. Sağlıklı sıhhatli vatanına milletine hayırlı imanlı ihlaslı evlat versin rabbim gerisi önemli değil benim için. Senin de Allah yardımcın olsun canım 3 çocuk büyütmek te zor meşakatli iş sağlıcakla huzurlu bir şekilde büyütürsün inşallah evlatlarını.Canim hareketimi yaparim
Sağol canım tamam dediğini yapicam duymuştum hiç yapmadım ama varolan mikrobu hemen kırar en azından teşekkürler fikrin için inşallah ilerlemeden atlatırımgeçmiş olsun canm hemen ağzına burnuna tuzlu su yap deniz suyu yoksa kendin evde normal suyu kaynatip soğuttukdan sonra içine tuz atıp karıştır ağzına boğazına gargara yap ve burnunada çek canm mikrobu hemen kırsın yarın da sık sık yap biz öyle hemen korunuyorz meyve bitki çayı filan ilede destekleryince hemen anlatıyorsun kızım ve ben bu kış daha hiç ilaç icmedik böyle atlatiyoruz hemen
Gecmedi hala süründürüyor ama hafifledi biraz. Rahim agzı yarasını yaktirdim ondan bi sıkıntı yok suan ama grip fena vurdu benisenasu1 canım hastalığın gectimi???
Sıkma canını simdiden canım. Her tedavi farklı ilerler cok cabuk gelisen yumurta belkide kalitesiz olur birde böyle düsün gelissinde er gec farketmez. Guzel düsün guzel olsunCevap verdim ozaman ama görmedin sanırım canım. Bu hafta salı hariç her gün hastanedeydim. Ilaç kullaniyorum şuan. Neden bilmiyorum ama geçen seferkine göre biraz daha yavaş ilerliyor. Geçen sefer 10. Gün yumurta gelişimi tamamlanmış ve çatlama iğnesini yapmıştım. Dün 10. gündü en büyüğünün boyutu 14.5 olmuş diğerleri 8-9-11-12mm civarında birde çok fazla da yok öyle olunca da kıyaslıyorum eski tedaviyle pişman oluyor gibiyim burda başladığıma ama artık yapacak bişey yok belki boylesi daha hayırlıdır.
Pazartesiye kadar yine devam edicem ilaçlara pazartesi yeniden kontrolüm var. Inşallah ozamana kadar gelişir yoksa problem. Bacaktan yaptığımız iğne var ya (yumurta kendiliğinden çatalamasın diye kullandığımız) o piyasada yokmuş. Benim de pazartesiye kadar yetiyor o iğnem devam derlerse napacam bilmiyorum. Birde gelen birkaç kişinin tedavisini sonlandırdılar yumurtalar gelişmedi diye insanın canı sıkılıyor o tarz şeyleri görünce. Bakalım pazartesi olsun neolacak.
Birde ilaclar beni çok etkiliyor. Yine rüyalarım karışmaya başladı rüya mı gerçek mi ayırt etmekte zorlanıyorum.
Durumum pek iç açıcı değil yani anlayacağın.
Allah yardımcın olsun canım inşallah hersey yolunda gider.Hanımlar günaydın ay her yerim kesik kesik olmuş çok hamlamışım bugün muhakkak sporun devamını yapmam lazım. Ancak birazdan bakanlığa gidicem bana dua edin olur mu hayırlısı neyse o olsun. Artık yoruldum uğraşmaktan zaten cumaya kadar ses çıkmazsa mecburen ücretsiz izin dilekçesini vericem. İnşallah onda bari sıkıntı çıkmaz da uğraşmak zorunda kalmam. Kahvaltıyı dönüşte yaparım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?