Çok ta canımı sıkmıyorum aslında ama bazen moralim bozulabiliyor o da ilaçlardan sanırım. Zaten şu saatten sonra birşeyi de değiştirme şansım yok nasipse her türlü olur nasip değilse de ne yaparsam yapıyım olmaz hakkımda hayırlısı olsun diyorum. Şimdi yine hastaneye gidiyorum bugün belli olur artık ne olduğu. Desteğin için teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın.Sıkma canını simdiden canım. Her tedavi farklı ilerler cok cabuk gelisen yumurta belkide kalitesiz olur birde böyle düsün gelissinde er gec farketmez. Guzel düsün guzel olsun
Canım hayirli olsun tedavin sakin kimileri takma kafana gayet iyi benceÇok ta canımı sıkmıyorum aslında ama bazen moralim bozulabiliyor o da ilaçlardan sanırım. Zaten şu saatten sonra birşeyi de değiştirme şansım yok nasipse her türlü olur nasip değilse de ne yaparsam yapıyım olmaz hakkımda hayırlısı olsun diyorum. Şimdi yine hastaneye gidiyorum bugün belli olur artık ne olduğu. Desteğin için teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın.
Amin canım sağol. Bu sefer zeynep kamilde denedim kalan embriyom olursa dondurtmak için. Özellerde baya maliyetli oluyor embriyo dondurtmak diye.Canım hayirli olsun tedavin sakin kimileri takma kafana gayet iyi bence
Bu arada hangi merkezdesin de kim
Allah hayirlisini versin insallah
Ne oldu canımEveeeeeet hani ne desem ne anlatsam kızlar size ya muhattap bulamadığımı mı bulduklarımın muhatap olmak istememesini mi sinirden kanser olmama ramak kalmasını mı ağlayamadığım için boğazlarımın ve başımın deli gibi ağrımasını mı nerden bulaştım diye lanet okumamı mı Allaha havale ediyorum. Hiç keyfim yok kızlar başım da çatlıyo şimdi yoldayım evi gidiyorum ailemi de üzmek istemiyorum bi yer bulsam ağlasam içumu döküp öyle gitsem iyi olacak.
Bu süreçlerden geçen daha iyi anlıyor birbirini desteğin ve duaların için çok sağol canım. Allah hakkımda en hayırlısını nasip etsin inşallah. İkizim olsun çok isterim aslında ama korkuyorum da biryandan ablam 5 aylık ikiz hamilelikte problem çıktı erken doğum yaptı ve kaybetti evlatlarını. Sağlıklı sıhhatli vatanına milletine hayırlı imanlı ihlaslı evlat versin rabbim gerisi önemli değil benim için. Senin de Allah yardımcın olsun canım 3 çocuk büyütmek te zor meşakatli iş sağlıcakla huzurlu bir şekilde büyütürsün inşallah evlatlarını.
Ne oldu canım
Gecmedi hala süründürüyor ama hafifledi biraz. Rahim agzı yarasını yaktirdim ondan bi sıkıntı yok suan ama grip fena vurdu beni
günaydın kızlar dün sınav görevim vardı kahvaltı yapamadım öğlen kahvaltılıklardan yedim akşamda kuru fasulye spor olarakta görev nedeniyle bolbol yürüdüm
bu sabah ki kahvaltımda 2 yumurta salatalık domates 7 zeytin yedim halen şu diyeti yapmalıyım diyemedim o yüzden bu hafta az ve öz yeme planım var kasmayacağım eğer cumaya değişiklik olmazsa izin isterim olursa bu şekilde devam ederim
Tamam canım :)Bazen oyle oluyo geçecek inşallah
Duygularını başka şeylere yonlendir şaşırır beynini farklı şeylerle uğraşmak saklanmakta kurtarıyor
Benim acılarla kizginlikla basetme yontemim
Seni mutlu edecek taarifler vereyimmi
Yarın sana yazayım olur mu
Çok ta canımı sıkmıyorum aslında ama bazen moralim bozulabiliyor o da ilaçlardan sanırım. Zaten şu saatten sonra birşeyi de değiştirme şansım yok nasipse her türlü olur nasip değilse de ne yaparsam yapıyım olmaz hakkımda hayırlısı olsun diyorum. Şimdi yine hastaneye gidiyorum bugün belli olur artık ne olduğu. Desteğin için teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın.
Eveeeeeet hani ne desem ne anlatsam kızlar size ya muhattap bulamadığımı mı bulduklarımın muhatap olmak istememesini mi sinirden kanser olmama ramak kalmasını mı ağlayamadığım için boğazlarımın ve başımın deli gibi ağrımasını mı nerden bulaştım diye lanet okumamı mı Allaha havale ediyorum. Hiç keyfim yok kızlar başım da çatlıyo şimdi yoldayım evi gidiyorum ailemi de üzmek istemiyorum bi yer bulsam ağlasam içumu döküp öyle gitsem iyi olacak.
Günaydın kızlar,
İyi haftalar iyi çalışmalar :)
caroline84 canım sabah tartıma göre listeye girebiliyorum bu hafta fazla çıkıyordum 2 günlük maximum dikkat sanırım ödemi attı ve kilom düştü
Kaldığım yerden devam
Net hatırlamıyorum 12 ocak yazabilirsin ayrılış tarihiÇok güzel bu hafta listedesin bide canım tam tarihini biliyormusun.
Yanına şu tarihte ayrildi.
Su tarihte geri döndü yazacam.
Net hatırlamıyorum 12 ocak yazabilirsin ayrılış tarihi
3 şubat ctesi dönüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?