Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmiş olsun canım.
Rahim ağzı yarasi neden oldu??
Sagol canim.bende cok minik yara vardi doktor yakmaya gerek yok demisti zamaninda. Benim bir ilaca karsi alerjim var yıllar önce bir fitil verdiler bana kurdesen yapmısti bende. Bu sefer gittigim baska bir doktor onu yazmıs yine eczaneye gelince gördum üstünden yıllar gecti herhalde birsey yapmaz diye dusundüm bu seferde rahim agzi yaramı azdirmıs öyleki doktor acil aldı ve enfeksiyonlu oldugu icin tekrarlama riski var dedi insallah tekrarlamaz. Hangi doktora gidersen git alerjin olan ilaci sòyle hayattindan onu cıkart dedi. Basima bir sürü dert actı o lanet ilac

sagol canim.
Ani duygu degisimleri ilaclar yüzundendir. Rahatlamaya calis. Endiseler gercek degil bunu unutma beynimizin oyunu. Asılama yaptirdigim ay o hormon ilaclari benide acayip sinirli huzursuz bi hale getirmisti biliyorum.

Amin canım inşallah berceste_ ye de nasip etsin rabbim.
Canim ben ilk tedavide 2 tane transfer ettirmistim ama olmadı. Bakıcı tutacak durumda değiliz ama olsun da yardıma gelecek birini buluruz problem olmaz diye düşünüyorum. Bukadar sıkıntıya olsun da artık ben tek başıma da bakarım canım.

Bugun yine gittim hastaneye carsambaya kadar devam dedi. İğnemi bulamadım kaç tane eczane gezdim yok. Hastanede tedavisi bitip transfere geçmiş olanlara falan sordum kalan ilacınız varsa parasını verip alıyım diye en sonunda eşimin aklına eski tedavi gördüğüm merkez geldi orda satıyorlardı ilaç aradım ellerinde varmış gittim ordan aldım. Bugün baya atraksiyonlu geçti. Doktorla da konuştum dedim bu benim 2. Tedavim gecen sefer 10. Gun çatlamıştık baska ilac kullaniyirsum busefer niye böyle oldu dedim. O da ilaca verdigin tepki farklı demek ki dedi. Gelişiyor ama biraz yavaş ilerliyor dedi.

Maşallah canım cok olgun düşünüyorsun.
Nazar degmesin ben tek kalınca öyle aglardim eşim bunu bilir bana kızardi.
Ama inan yaşamayan anlamıyor bilmiyor.....
Bu artık kaçıncı tedavi süreci oooo ilk zamanlarda ne çok ağladım sızladım. Muayeneye gidip yumurta gelişmemiş dediklerinde hüngür hüngür ağlıyordum. Insan değişiyor olgunlaşıyor yaşadığı şeyler törpülüyor bazı duygularını. Birde önceden çok fazla çocuk hevesim vardı artık okadar değil. Hatta bekarken derdim ki sırf çocuk yapmak icin bile sevmesem de mantık evliliği yapabilirim. Şimdi tam tersi çocuğumuz olmazsa acaba aile huzurumuz bozulur mu diye düşünüyorum bazen. Bu konuda en çok ona canım sıkılıyor.

Kızlar bugün gerçekten duygusal açlık çekiyorum o kadar meyve yedim ki biliyosunuz normalde pek yememeye gayret ediyorum ama yine de kesmedi böyle dışarı gidip bi yerde tatlı felan yemek istiyorum annem anladı zaten noldu hiç böyle yemiyordun dedi son zamanlarda o kadar çok migren atağı geçirdim ki gerçekten modum düşük en keyif aldığım anlarda bile kafam dolu bana bi el atıverseniz kimse bugün bişey de demedi yeme etme diye

Canım oluyo böyle hele ki baş ağrısı stres geçenlerde bende öyleydim yemelere doyamadım ama artık dur demelisin tarçınlı süt yada kahve iç ne bileyim aklıma bunlar geldi sonra da toparlan yemek bitmez doyum noktası yok sende su an

canım ziplam cezası vardı en az 50-60 tane ziplama yapmalısın bir de duygu durumundan ceza vermeye kiyamadk galiba ama sen suan hemen kalkıp yapabileceğin bir aktivite ile meyveleri eritmeye çalış canm

Bu arada diyetisyen canınız çok tatlı istiyorsa tarçınlı süt varsa yanında 3 hurma yavaş yavaş yiyin büyük ihtimal tatlı isteğiniz geçer geçmiyorsa ardından madensuyu için demişti

kızlar diyetisyenden yeni geldim diyebilirim kızımı bırakabilecek yer yoktu bugün beraber gittik bu saate kadar gezdik bugün sporm bu yavaş tempo olsada çok yürüdük veeee gelelim bomba habere tam 3 kilo yağdan vermişim kızlar ilk randevu günün den buyana kas oranimda çok güzel artış olmuş yani daha düşük rakam görmememin sebebi kas yapmış olmam 3 kilo yağ harika bir sonuç daha listeyi almadan dedi dedim çok yoğun spor yapiyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum hatta bu son hafta sırf protein+yoğun spor olunca kaslarimin arttığını tahmin etmiştim zaten görüntü olarak bacaklarimda çok belli hep söylüyorum inanılmaz sıkılaştı güzelleşti diye bide suyu 3 lt ye kadar çıkarmayı başardm tabi bende keyifler şahane birde 3 günlük patates detoksu verdi onu yapıp sonra liste alacakmisim

Benim yaptıgım mı acaba nasıl bişey patates detoksu canım sevindim maşallah sen zaten iyi spor yapıyosun bu sonucu tahmin ediyordk

canım ziplam cezası vardı en az 50-60 tane ziplama yapmalısın bir de duygu durumundan ceza vermeye kiyamadk galiba ama sen suan hemen kalkıp yapabileceğin bir aktivite ile meyveleri eritmeye çalış canm

Bu arada diyetisyen canınız çok tatlı istiyorsa tarçınlı süt varsa yanında 3 hurma yavaş yavaş yiyin büyük ihtimal tatlı isteğiniz geçer geçmiyorsa ardından madensuyu için demişti
r

Kızlar daha yeni dindi başımın ağrısı bişey yapmaya korkuyorum şu an ama yarın sabah çıkıp yine yürüyüş ve alet antremanı yapmayı düşünüyorum geçen yaptığım gibi 1.5 saat olmasada 1 saat yapmaya çalışıcam sütlü kahve değilde sade kahve içtim ve kendimi odaya kapattım yoksa kötü şeyler yapıcam gerçekten bu duygusal açlık gerçek açlıktan beter arkadaşlar biran evvel moralimi düzeltmem lazım bu saatten sonra bari ücretsiz izinde sıkıntı çıkmasa diye dua ediyorum.

Benim yaptıgım mı acaba nasıl bişey patates detoksu canım sevindim maşallah sen zaten iyi spor yapıyosun bu sonucu tahmin ediyordk
evet çok sevindim 3 haftada ki sonuç demwkki bir buçuk aydan beri ben en az 5 kilo filan verdim ama kasım arttığı için tartida şimdilik 2.5-3 kilo gitmiş duruyor canm çünkü simdi 1.5 kilo düşüş de 3 kilo yağ yakmış çıktım canm yağ oranı 27 den 24'e düşmüş

Peki patates detoksu nasıl bişey canım

Y YesilinBuyusu canm biraz daha farklı tam bir detoks yani patates dışında hiç bir şey yok ve öğün arası 5 'er saat olucak şekilde ve doyana kadar patates yiycem buda haslama yada fırın tuz karabiber dışında bir şey dökmek yok yanında başka bir şey yok 3 gün bu çok zor ya inslh başaririm

Hmm bende sadece patates ve yoğurt yiyordum benimki doyana kadar değildi ölçülüyda seninki daha iyiymiş canım dayanırsın peki pul biber kekik felan da mı yasak en azından onarla tatlandırırsın.

Şimdi kalktım 1 litre suyuma zencefil limon maydanoz koydum yarın sabaha iyice özünü versin diye bi kaç gündür içiyorum bugün içemedim arkadaşlar kabızlık sorunumu sanırım bu karışım çözdü ya yani benim normalde güzel bi formülüm var ama işte leptin yüzünden onu içemiyorum eğer bu yaptıysa harika oldu.

Çok sevindim canım super yağ yakmissin kas yapacağın belliydi sana burda söylemiştik sen kas yapiyosun diye daha ne olsun bundan sonra çok güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum patates detoksunu merak ettim doğrusu kabızlık falan olmazmi acaba neyse bizimle paylaşırsın sonuçları

Evet moralini düzelt canım yoksa ne var ne yok yiyeceksin bende öyleyim sıkıntıdan herşeyi yerim hatta sevnediklerimi bile yürüyüş yap çok iyi gelir temiz hava yarın toparlanirsin canım

Evet moralini düzelt canım yoksa ne var ne yok yiyeceksin bende öyleyim sıkıntıdan herşeyi yerim hatta sevnediklerimi bile yürüyüş yap çok iyi gelir temiz hava yarın toparlanirsin canım
İnşallah canım. Küçüklükten beri beni sakinleştiren mutlu eden bişeydir yürüyüş ama açık havada yeşillik içinde olacak. Ben ki okula işe gitmeden sabah 5 de kalkıp yürüyüş yapardım. Bi çok şeyi memur olunca kaybettim. Asla nankörlük etmiyorum Allah aratmasın ama buda bi gerçek ki bana pek yaramadı bu iş. 8 yıl oldu alışamadım ben ben olmaktan çıktım nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…