Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet canım burasıda çok rüzgarlı bende yürümek istedim ama yok fırtına var evde yapabilirsem leslie yapicam ama sen sporunu yaptın gerek yok yani dinlen

Kızlar ödem çayı yaptım ama tarife bi kaç ilave yaptım öncelikli olark maydanozu ben sıck suda çok bekletmiyorum çünkü çok bekletince inanılmaz kötü kokyor bi saldım 2 dk sonra aldım taze zencefil çubuk tarçın limon suyu ve kabukları yeşil elma ve ayva koyup demledim. Daha sonra suyu koyacağım şişeye çiğ maydanoz biraz zencefil ve greyfurt dilimledim üzerine demlediğim karışımı ilave edip buzdolabına kaldırdım soğuyunca içicem.

Ay sürekli et yesem bıkmam ya canım balık tavuk kıyma felan öyle desteklesen yumurtalı kıyma felan seversen eğer

Ay sürekli et yesem bıkmam ya canım balık tavuk kıyma felan öyle desteklesen yumurtalı kıyma felan seversen eğer
canm zaten öyle yaptm her akşam bir gün balık bir gün köfte bir gün et kavurma bir gün tavuk ızgara yaptm canm kahvaltı,öğlen ve aralarda da pastirma,sucuk,sosis yumurta yaptm ama artk bir haftayı geçti sebze,meyve ve baklavil sıfır olduğu için sıkıldım her gün ve günde 3 öğün olunca sıkıcı

Peki şöyle denesen arada atak olarak 1 er hafta yapsan dukan mantığı gibi yani

caroline84 Zehra_mda

İyi akşamlar herkese

Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim dil peyniri beyaz çay
Ara 2 ceviz beyaz çay
Öğle 120gr ton balığı salata
Ara 2 ceviz ıhlamur
Ara 1 bardak domates suyu nane çörek otu karabiber
Akşam 240gr ton balığı salata 2 tane glutensiz çıtır
Ara 1 kase yoğurt tarçın zencefil zerdeçal 1 meyve olacak

2.5 lt su kızımla 1 saat dışarı çıkabildim.
Izgara balık olacaktı tabiki yemekler ama tektim balıkçıya gidemedim

Akşam yemeğini dışarıda yedik ızgara köfte ve salata buraya kadar sorun yoktu bugunu de böyle kapatacak iken dayanamadm ve çikolatalı sufle yedim kızlar eve gelir gelmez cezamı çektim koşu bandında 25dakika hızlı tempo sırılsıklam olana kadar yürüdüm ve trambolin ile de 50 ziplama yapıp duş aldm ayyyy bugün sabah-akşam baya güzel spor yapmış oldum inslh telafi olmuştur

Peki şöyle denesen arada atak olarak 1 er hafta yapsan dukan mantığı gibi yani
evet dukan bile daha kolaymis canm ya bunda herşey karbonhidrat sayiliyor sütlü kahvemi bile rahat rahat icemiyorum yoğurdu bile kisitli yemek zorunda kaliyorum sirf et ve yaninda salatayi bile rabat rahat yiyemiyorsun gerçekten bir hafta zir dayanilcak bir şeymiş neyse ki bir hafta tam yapıp çok güzel sonuç aldım ama artık bu akşam bitirdm yeter zaten yarın diyetisyen günüm ya bakalm o ne verir ise onu yapicam ama atkins sonucu gerçekten çok güzel arada duraklamalarda filan bir hafta yaparm bunu

Canım dışarı çıkınca kendini tutmak zor oluyor telafini yapmışsın sabah da spor yapmıştın

Evet canım sen başladığında da söylemiştim hatırlarsan ben asla bunu uzun süre yapamam diye. Ben salatayı yoğurdu özgürce yemeliyim. Bunu ancak duraksama yaşadığımda 1 haftalık yapabilirim

Nedir bu karbonhidrat sayma ? Nasıl sayılıyor?

Evet canım sen başladığında da söylemiştim hatırlarsan ben asla bunu uzun süre yapamam diye. Ben salatayı yoğurdu özgürce yemeliyim. Bunu ancak duraksama yaşadığımda 1 haftalık yapabilirim
Tayin işlerin mi vardı doğru mu hatırlıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…