- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
yok canm baharat var da ben senin yaptgn diyette yumurtalı kahvaltı var ama sen sevmedigin için yemiyorsun diye yazdin gibi hatirliyorum bilmiyorum yaniliyormjyum ama bunda yoğurt da yok tek patates canm zaten çabuk doyuyoruz artk migdemiz küçüldü ölçüler azaldı yani ölçülü olmasada fazla yiyemeyizkiHmm bende sadece patates ve yoğurt yiyordum benimki doyana kadar değildi ölçülüyda seninki daha iyiymiş canım dayanırsın peki pul biber kekik felan da mı yasak en azından onarla tatlandırırsın.
yok canm baharat var da ben senin yaptgn diyette yumurtalı kahvaltı var ama sen sevmedigin için yemiyorsun diye yazdin gibi hatirliyorum bilmiyorum yaniliyormjyum ama bunda yoğurt da yok tek patates canm zaten çabuk doyuyoruz artk migdemiz küçüldü ölçüler azaldı yani ölçülü olmasada fazla yiyemeyizki
bu şekilde çok bol su içince belki olmuyordur çünkü bir hafta sırf et yedim ve sanırım 3 lt su içtiğim için kabiz oadm diye düşünüyorm ben hiç kabiz olmuyorum ama hep çok su içen biriyen normaldede 2 lt icerm hepÇok sevindim canım super yağ yakmissin kas yapacağın belliydi sana burda söylemiştik sen kas yapiyosun diye daha ne olsun bundan sonra çok güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum patates detoksunu merak ettim doğrusu kabızlık falan olmazmi acaba neyse bizimle paylaşırsın sonuçları
Kaçamaksız zorlanmıyorsun demi canım. Senin bu dil peynirli menün eskiden uyguladığınsa onunla iyi kilo vermiştin diye hatırlıyorum inşallah bu sefer de iyi gelir.Menüm bu hafta hep aynı olacak sadece öğle- akşam protein grubu değişecek.
Bugün öğle akşam baklagil yedim. Yemekten sonra da yoğurt yerine kefir.
caroline84 Zehra_mda
hiiimmm evet canm doğru sen onuda yapmıştn ya ben karıştırdım evt inşallah yapabilirim evet acikmam gibi geliyor karataydan beri 5 saatten önce yemek yememye alistm ya ondan bizi zorlamaz gibi geliyor sık yiyenler için zor 5saat olması biz zatn öyle yiyorz ya ondan zorlamaz gibi geliyor aslındaYok canım o ayran detoksunda var patatesde yok patates detoksunda ölçülü şekilde patates ve yoğurt var. Bazı öğünde sadece yoğurt bazı öğünde sadece patates olduğu da oluyordu. Seninki en azından doyana kadarmış kolay olur.
Tarif vereyimmi sağlıklı tatlı tarifiKızlar bugün gerçekten duygusal açlık çekiyorum o kadar meyve yedim ki biliyosunuz normalde pek yememeye gayret ediyorum ama yine de kesmedi böyle dışarı gidip bi yerde tatlı felan yemek istiyorum annem anladı zaten noldu hiç böyle yemiyordun dedi son zamanlarda o kadar çok migren atağı geçirdim ki gerçekten modum düşük en keyif aldığım anlarda bile kafam dolu bana bi el atıverseniz kimse bugün bişey de demedi yeme etme diye
Y YesilinBuyusu canm bide sen patates diyetin de kahve içtin mi 3 gün nasl içmiycemhiiimmm evet canm doğru sen onuda yapmıştn ya ben karıştırdım evt inşallah yapabilirim evet acikmam gibi geliyor karataydan beri 5 saatten önce yemek yememye alistm ya ondan bizi zorlamaz gibi geliyor sık yiyenler için zor 5saat olması biz zatn öyle yiyorz ya ondan zorlamaz gibi geliyor aslında
Şekersiz unsuz browni tarifi
15 hurma
2 yumurta
1 çay bardağı yağ(ben zeytinyağı kullaniyirum)
2 yemek kaşığı yoğurt
1sb ceviz
Kabartma tozu vanilya
3 yk kakao
4 yk pirinc unu(yada 3yk nohutunu)
Çikolata sosu
1yk tereyağı
1yk hindistan cevizi yağı
2 yk kakao
2 yk pekmez çikolata gibi oluyo
15 hurmayi 1 sb sıcak suda 15 dk beklet
Pure yap yumurta yi ve tüm siviları ekle enson
Unu karistir 26 cm borç anda pisir
20 25 dk 180 derecede
Afiyet olsun
Çok güzel bi tarif canım en kısa zamanda yapicam ama nohut unu daha iyi olur bence pekmezde koymasak olur sanırımŞekersiz unsuz browni tarifi
15 hurma
2 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1sb ceviz
Kabartma tozu vanilya
3 yk kakao
Çikolata sosu
1yk tereyağı
2 yk kakao
20 25 dk 180 derecede
Afiyet olsun
bende herşeyi şekersiz içiyorum ama kahveye süt ekliyorumBen içtim canım. Kahve yeşil çay normal cay şekersiz olarak içtim.
bende bayıldım bugüne kadar duyduğum en güzel diyet tatlı tarifiŞekersiz unsuz browni tarifi
15 hurma
2 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1sb ceviz
Kabartma tozu vanilya
3 yk kakao
Çikolata sosu
1yk tereyağı
2 yk kakao
20 25 dk 180 derecede
Afiyet olsun
bende herşeyi şekersiz içiyorum ama kahveye süt ekliyorumen iyisi yarn bir telefon edip sorayım
Canın kafama koyarsam açlıktan öleceğimi bilsem yemem hiç kaçamaksızım.Kaçamaksız zorlanmıyorsun demi canım. Senin bu dil peynirli menün eskiden uyguladığınsa onunla iyi kilo vermiştin diye hatırlıyorum inşallah bu sefer de iyi gelir.
Aile huzuru bozulmaz. Daha ne yapacaksın canım acıyı çeken sensin vücudu her yönden değişen sensin. Eşlerin a demeye hakkı yok.Bu artık kaçıncı tedavi süreci oooo ilk zamanlarda ne çok ağladım sızladım. Muayeneye gidip yumurta gelişmemiş dediklerinde hüngür hüngür ağlıyordum. Insan değişiyor olgunlaşıyor yaşadığı şeyler törpülüyor bazı duygularını. Birde önceden çok fazla çocuk hevesim vardı artık okadar değil. Hatta bekarken derdim ki sırf çocuk yapmak icin bile sevmesem de mantık evliliği yapabilirim. Şimdi tam tersi çocuğumuz olmazsa acaba aile huzurumuz bozulur mu diye düşünüyorum bazen. Bu konuda en çok ona canım sıkılıyor.
Çok geçmiş olsun canımSagol canim.bende cok minik yara vardi doktor yakmaya gerek yok demisti zamaninda. Benim bir ilaca karsi alerjim var yıllar önce bir fitil verdiler bana kurdesen yapmısti bende. Bu sefer gittigim baska bir doktor onu yazmıs yine eczaneye gelince gördum üstünden yıllar gecti herhalde birsey yapmaz diye dusundüm bu seferde rahim agzi yaramı azdirmıs öyleki doktor acil aldı ve enfeksiyonlu oldugu icin tekrarlama riski var dedi insallah tekrarlamaz. Hangi doktora gidersen git alerjin olan ilaci sòyle hayattindan onu cıkart dedi. Basima bir sürü dert actı o lanet ilac
kızlar diyetisyenden yeni geldim diyebilirimkızımı bırakabilecek yer yoktu bugün beraber gittik bu saate kadar gezdik bugün sporm bu yavaş tempo olsada çok yürüdük veeee gelelim bomba habere tam 3 kilo yağdan vermişim kızlar ilk randevu günün den buyana kas oranimda çok güzel artış olmuş yani daha düşük rakam görmememin sebebi kas yapmış olmam 3 kilo yağ harika bir sonuç daha listeyi almadan dedi dedim çok yoğun spor yapiyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum hatta bu son hafta sırf protein+yoğun spor olunca kaslarimin arttığını tahmin etmiştim zaten görüntü olarak bacaklarimda çok belli hep söylüyorum inanılmaz sıkılaştı güzelleşti diye bide suyu 3 lt ye kadar çıkarmayı başardm tabi bende keyifler şahane birde 3 günlük patates detoksu verdi onu yapıp sonra liste alacakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?