Kostüm oluyor zaten çikolata kistim büyüdü ağrılarım arttı pazartesi dr a gidecem inşallah o iyi gelir noralterapi yine olmazsamckadin doğuma gidecem sokturucu alırım o zamanCanim bende hiç ellemezsem 6 ayda filan olur herhalde.
Doktoruma hiç olmazsa ne olur dedim
Rahmin kalinlasir kistik bi yapı oluşur
Max 45 gün bekle olmazsa gel dedi.
Söktürücü veriyor sonrada dogum kontrol hapı.
Olmadıkça şişkinlik oluyor.
Yürüyüş iyi geliyor bana.
Mrb kızlar
Geçen hafta 59.5
Bu hafta 59.2
Fark -300
Yüzde - 39.9 mesela bunu nasıl yapıyoruzdeadline caroline84 ve April kaptanlarım?
Kaptanım ayrıca 6 haftalık izne ayrılmak istiyorum.. Dini bi yarışma olduğunu duydum ona yoğunlaşmak istiyorum. Bi an bi coşku geldi dün kayıt oldum ve çalışmaya başladım 390 sayfalık bi kitaptan sorumlu olunuyor ve ben ancak yetıstırırım çocuklarla..
8 Nisan 2018 sınav tarihi ... Kızlar bol bol dua eder misiniz bana :)
@YesilinBuyusu çok çok geçmiş olsun canım hastaneyi eşime sordum yer olarak biliyorum Dedi ismini hatırlayamadı o da
Kostüm oluyor zaten çikolata kistim büyüdü ağrılarım arttı pazartesi dr a gidecem inşallah o iyi gelir noralterapi yine olmazsamckadin doğuma gidecem sokturucu alırım o zaman
Ben bile usandım siz de sikilmissinizdir artik
acaba böcek değilde kurdesen tarzı birşey mi oldu eşin yada alerji gibi bir şeymi oldu acaba ondan kaşıntı kabariklik filan olmuş olmasın canm
belkide alerjisi ilerlemistir canm bahar alerjisi ile birlikte ev tozu alerjisi boya yada farklı kumaslar gibi alerjiler eklendiyse belkide onlardan da olmuş olabilir ablamda öyle çok çeşitli alerjiler var pamuk dışındaki tüm kumaşlar tenine değdiği an mafoluyor kaşıntı kızarıklık mafediyorCanım eşim baharda kaşinir dokrora gider ilaçla gecer bu sefer doktor evinizi ilaclatin dedi ama evde hiç bişey çıkmadı.
belkide alerjisi ilerlemistir canm bahar alerjisi ile birlikte ev tozu alerjisi boya yada farklı kumaslar gibi alerjiler eklendiyse belkide onlardan da olmuş olabilir ablamda öyle çok çeşitli alerjiler var pamuk dışındaki tüm kumaşlar tenine değdiği an mafoluyor kaşıntı kızarıklık mafediyor
Ama bu doğunca anlaşılırdı anlaşılmaz mıydıKızlar asyaya down sendromu olabilir dediler ve ben artık bittim izne ayrılmak istiyorum sizlere kolay gelsin.
Canım paylaşımda oylama var ve bir tek sen kalmışsın.***1. TAKIM 559. ETAP***
Gunayfur (59.5/59,2/0,3/%0,50) izne ayrılmak istiyor
Caroline84 (83,7/84,5/+0,8/%-0,95)
zms rainbow(67.4/66,7/0,7/%1,04)
berceste_ (86/85,1/0,9/%1,05)
magickk(61.6/62,4/+0,8/%-1,29)
Mirafatos (73/72,2/0,8/%1,10)
YeşilinBuyusu (64.5/63,4/1,1/% 1,70) sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılmak istiyor
Xeroderma_pig (64.4/64,6/+0,2/%-0,31)
1. Takım ortalamasi:% 0,355
Acaba işimi ciktiki normalde buradaydiCanım paylaşımda oylama var ve bir tek sen kalmışsın.
Bugün takım bildirimlerine karışmasın sonradan gelip yapayım demiştim akrep kaptanım sonra da işim çıktı bu saate kaldı yaptım ama oylamayı simdi bakalım ne olacak sonucCanım paylaşımda oylama var ve bir tek sen kalmışsın.
hoşgeldin canim tabiki katılabilirsin ve atılmazsin da neden atilasin tabiki motivasyon ve istek varsa önemli değil az az ver ama verMerhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum bebek düşündüğümüz için kilo vermek istiyorum hem burada kilo vermek için birbirimize destek oluruz hemde polikistik hastası olan beslenme sine dikkat eden arkadaşlardan öneri istiyorum bugün sabah tartıldım 62.8 kg la başlıyorum verebildigim kadar vermek istiyorum hamile kalan a kadar ama çok zor veriyorum kilo az az gidiyor Insallah hemen gruptan atilmam
Hoşbuldukhoşgeldin canim tabiki katılabilirsin ve atılmazsin da neden atilasin tabiki motivasyon ve istek varsa önemli değil az az ver ama ver
Hoşgeldin canımMerhabalar aranıza katılabilir miyim??
Boyum 1.65 kilom 81.1 sabah kıyafetlerim ile tartılmıştım.. 4-5 ay önce 73e inip bir iddiayı kazanma sonucu cozutup kiloları aldım..
en büyük sorunum gece yemelerim ve karbonhidrat aşığı olmam kabul ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?