- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
geldim kaptanım çok şükür iyiyim bilgisayarıma iş yerinde su döktüm de arkadaşlar karantinaya almışlardıpirince yatırdılar dün kavuştum kendisine oyüzden uzak kaldım biraz sizler nasılsınız.
caroline84 cocugu Denizli ye hastaneye getirdik astım ,alerji var mı dıye .. baktılar besin alerjisi varmış
Kan tahlili daha cıkmadı
Merhaba kızlar benim minik biraz rahahsızdı onun için dündendir yoktum buralarda öncelikle hastalarınıza allah şifa versin ve kimseyi evlatla sınamasın bende kendimi tanıtayım adım fatma 27 yaşındayım çocuktan dolayı şimdi çalışmıyorum oğlum şu an 20 aylık doğum kilolarını vermeye çalışıyorum 73 kilo ile başladım şu an 69 kiloyum hedefim 55 kilo
Bizim grubumuz çok canlıydı diyetten başka dert paylaşımımız da vardı.ayyy cok tesekkur ederim))) ilk kez biri uyariyo yasasin))))
bu grup canlanir mi acep((
Sağlık problemi nedeniyle izne ayrilmistim canm yine de inmem mi gerekiyor ? Menüleri memnuniyetle paylasirm canmdaha aktif bir şekilde yazmaya çalışacağım biraz net sıkıntım var o yuzden akşamları eve gecince yazarım
İNŞALLAH CANIM. MORALIM BOZULUYOR ARTIK.PES ETCEM SANKI ÇUNKU İŞTEN CIKIYORUM ÇOCUK VAR UYKUSUZLUK DERKEN ZAR ZOR BIRDE PISKOLOJIK OLARAK YAPAMAYINCA ister ıstemez sınırde oluyor bılmem ne olacak bu kısır dongu =)
Sevgili carolin alakasız bir sorum var. Neden hep ???? Niye 1 tane değilCanım hoşgeldin.
Ne tür bi diyet yapiyosun???
Kilolari neden aldin???
Spor imkanın varmi??
Sevgili carolin alakasız bir sorum var. Neden hep ???? Niye 1 tane değil
Merak ediyorum:)
Telaşlı ve panik bir yapın var mı
Biz kolu kabarınca alerjisi var sandık..doktorla görüşünce alerjisi YÖK ama öksürük cok olduğu için baslangiç ilacı yazcam , cok büyük bir olasılıkla öksürüğü geçecek dedi .. “ birde kesinlikle şu öksürük şuruplarını önermiyoruz “ dediCanım geçmiş olsun.
Bende büyük kızım tamamen iyilesince alerji testi yaptircam.
Doktor artık gelmeyin bi kanina bakalim dedi çok öksürüyor alerjik olabilir dedi.
Cok şükür akşam 8 e doğru evdeydik :) kızı Denizli’ye hastaneye götürdük :)Canım hayırdır biseymi var???
Dördünmu eve??
Çok çok geçmiş olsun canımGel bekliyoruz canım.
Diyetisyende önemli de iş bizde bitiyor.
Bide bende şöyle bir durum var eve yetisemiyorum.
Tam oldu devam diyorum.
Bizim evde bi hastalik bi hastalik sabahlara kadar ayaktayim.
Dahasi çok yemek degilde uykusuzluk yorgunluk ve düzensiz beslenme.....
zor bir işim yok aslında ama beyın olarak ve insanlardan yoruluyorum.uykusuzlukda eklenınce aşırı yorgunluk ghıssı olusuyor bende.kızım 30 aylık sureklı oyun ıstıyor tepemden hiç inmiyor.kıyamıyorumda.annem var ev işlerim sıkıntı değil.sıkıntı bende yorgunluk var halsızlık var.mevsımsel geçiş den sanırım.ucretsızdn dondum bırde evde olmakla işde olmak çok farklıymış.Rabbım başka sıkıntı vermesın. =)Rabbim yardımcınız olsun İnşallah ulaşırsınız amacınıza hiç olmazsa bır yerden motıvenız olur.çocuklar olmasa zaten hayat hepten çekılmez olur.guluşleri yetiyor.inşallah onemlı hastalık yokturCanım zor bi zamandan geciyorsun.
Ins bebegin büyüyecek dahada rahatliycan
Isin zormu meslegin ne.
Ama birakirsan dahada çok kilo alabilirsin.
Eşin gece yardim etmiyormu.
Ikizlerimi bahane edip ayrildigimda 83 kiloydum 92 kilo olarak do döndüm.
Gruba bi dahada kovsalarda gitmem iyi kötü devam.
Cocuklarimin (1+2=3 uçuz gibiyiz? Bakimi.
Hastaliklari, ev ve evin hiç bitmeyen işi devamli ev bi tuhaf oldum.
Demem oki sen elinden geleni yap kalani
Tevekkül tü Teal Allah. ...
ALLah kolaylık versın en zor durumlrdan bırı.hacamat falan dusundunuzmu .aşılarda alerjıyı tetıklıyor malesef.Biz kolu kabarınca alerjisi var sandık..doktorla görüşünce alerjisi YÖK ama öksürük cok olduğu için baslangiç ilacı yazcam , cok büyük bir olasılıkla öksürüğü geçecek dedi .. “ birde kesinlikle şu öksürük şuruplarını önermiyoruz “ dedi
ElimiZde şu prospan bitkisel öksürük şurubu vardı kızım da cok faydasını gördük bu ilacın ..onu da sorduk kesinlikle kullanmayın dedı
kaptanlık zor bizde senin bir evladın sayılırız aynı veya yakın yaşlarda olsaktaCanım iyi diyelim iyi olsun.
Bende evu ilaclattim temizlik.
Sonra büyük kızım hastalandi pek dogru düzgün giremedim.
Ama gelir gelmez hemen bi hepinizi ayrı ayrı soruyorum.
ya ben burayı yeni okuyorum çok sevindim hamile olduğuna Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çin takvimine baktın mı kız mı erkek mi sonra çin takviminin doğruluğunu tartışırdıkyok canim persembe gidicem kontrole. Valla 6 yila yakındır uğraşıyoruz çocuk için aşılamaydı tüp bebekti bitkisel şeylerdi derken denemediğim şey kalmadı hala daha nazar değdirecek olan varsa yapabileceğim bişey yok Allah korusun.
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.ya ben burayı yeni okuyorum çok sevindim hamile olduğuna Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çin takvimine baktın mı kız mı erkek mi sonra çin takviminin doğruluğunu tartışırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?