Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım iyi diyelim iyi olsun.
Bende evu ilaclattim temizlik.
Sonra büyük kızım hastalandi pek dogru düzgün giremedim.
Ama gelir gelmez hemen bi hepinizi ayrı ayrı soruyorum.

caroline84 cocugu Denizli ye hastaneye getirdik astım ,alerji var mı dıye .. baktılar besin alerjisi varmış
Kan tahlili daha cıkmadı

Canım geçmiş olsun.
Bende büyük kızım tamamen iyilesince alerji testi yaptircam.
Doktor artık gelmeyin bi kanina bakalim dedi çok öksürüyor alerjik olabilir dedi.

Geçmiş olsun canım

ayyy cok tesekkur ederim))) ilk kez biri uyariyo yasasin))))
bu grup canlanir mi acep((
Bizim grubumuz çok canlıydı diyetten başka dert paylaşımımız da vardı.
Ama işte hastalıklar başka sorunlar kişi olarak azaldık. Ayrılan vakitte azaldı normal olarak canım

Canım ben öyle biliyorum ama deadline
Kaptanimiza bi soralım olurmu???

İNŞALLAH CANIM. MORALIM BOZULUYOR ARTIK.PES ETCEM SANKI ÇUNKU İŞTEN CIKIYORUM ÇOCUK VAR UYKUSUZLUK DERKEN ZAR ZOR BIRDE PISKOLOJIK OLARAK YAPAMAYINCA ister ıstemez sınırde oluyor bılmem ne olacak bu kısır dongu =)

Canım zor bi zamandan geciyorsun.
Ins bebegin büyüyecek dahada rahatliycan
Isin zormu meslegin ne.
Ama birakirsan dahada çok kilo alabilirsin.
Eşin gece yardim etmiyormu.
Ikizlerimi bahane edip ayrildigimda 83 kiloydum 92 kilo olarak do döndüm.
Gruba bi dahada kovsalarda gitmem iyi kötü devam.
Cocuklarimin (1+2=3 uçuz gibiyiz? Bakimi.
Hastaliklari, ev ve evin hiç bitmeyen işi devamli ev bi tuhaf oldum.
Demem oki sen elinden geleni yap kalani
Tevekkül tü Teal Allah. ...

Sevgili carolin alakasız bir sorum var. Neden hep ???? Niye 1 tane değil
Merak ediyorum:)
Telaşlı ve panik bir yapın var mı

Ben aslında ikizler olmadan önce yavaş ve cok sakindim şimdi cok pratik ve hızlı
(Afedersin ablama diyorumki çifte motor taktirdim ama yine hiçbirşey yetişimiyor

Şöyle ki ilk evladimi hem bi öğretmen hemde bi anne olarak bilinçli okuyarak
Büyütme ye çalıştım.
Ama ikizlerim hem psikolojik olarak hemde biyolojik olarak beni çok bozdu.
Değişik bi yapıları var ve ben herşeyi bi bosladim.
Şimdi yürüyorum bi taraftanda grupta yazilanlari okuyorum.
Kim ne yaptı ???
Herkes iyimi???
Bide kontrol manyagi oldum sanki tek başıma 3 ile parka gittim.
Biri kumda biri kayıyor bişey olcakmi diye????

Canım geçmiş olsun.
Bende büyük kızım tamamen iyilesince alerji testi yaptircam.
Doktor artık gelmeyin bi kanina bakalim dedi çok öksürüyor alerjik olabilir dedi.
Biz kolu kabarınca alerjisi var sandık..doktorla görüşünce alerjisi YÖK ama öksürük cok olduğu için baslangiç ilacı yazcam , cok büyük bir olasılıkla öksürüğü geçecek dedi .. “ birde kesinlikle şu öksürük şuruplarını önermiyoruz “ dedi
ElimiZde şu prospan bitkisel öksürük şurubu vardı kızım da cok faydasını gördük bu ilacın ..onu da sorduk kesinlikle kullanmayın dedı

Çok çok geçmiş olsun canım

başilangıç:57.8
güncel:56
zor bir işim yok aslında ama beyın olarak ve insanlardan yoruluyorum.uykusuzlukda eklenınce aşırı yorgunluk ghıssı olusuyor bende.kızım 30 aylık sureklı oyun ıstıyor tepemden hiç inmiyor.kıyamıyorumda.annem var ev işlerim sıkıntı değil.sıkıntı bende yorgunluk var halsızlık var.mevsımsel geçiş den sanırım.ucretsızdn dondum bırde evde olmakla işde olmak çok farklıymış.Rabbım başka sıkıntı vermesın. =)Rabbim yardımcınız olsun İnşallah ulaşırsınız amacınıza hiç olmazsa bır yerden motıvenız olur.çocuklar olmasa zaten hayat hepten çekılmez olur.guluşleri yetiyor.inşallah onemlı hastalık yoktur

Kahvaltı:1 yağda bıldırcın yumurtası,1küçük tambugdayli sandviç ekmegiyle kaşarlı tost,1 çeri domates,1 tatlı kaşığı bal,şekersiz çay

sabah 2,5 bardak su ,ıkı haşlanmış yumurta 3 dilim domates,az bıraz peynır.ıkı dılım salata ,yesşilçay.

dun akşamda tarhana,ıspnak yoğrtlu,patates yemeği.3 lıtrede su.

ALLah kolaylık versın en zor durumlrdan bırı.hacamat falan dusundunuzmu .aşılarda alerjıyı tetıklıyor malesef.

Canım iyi diyelim iyi olsun.
Bende evu ilaclattim temizlik.
Sonra büyük kızım hastalandi pek dogru düzgün giremedim.
Ama gelir gelmez hemen bi hepinizi ayrı ayrı soruyorum.
kaptanlık zor bizde senin bir evladın sayılırız aynı veya yakın yaşlarda olsakta çok geçmiş olsun kuzuya rabbim valla çocukları hasta etmesin basit bi nezle için bile 2 gün ağlıyorum niye hastalandı diye

ya ben burayı yeni okuyorum çok sevindim hamile olduğuna Rabbim bir avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çin takvimine baktın mı kız mı erkek mi sonra çin takviminin doğruluğunu tartışırdık

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Bakmadım canım takvime ama kız olacak diye hissediyorum (aslında hissettiğim falan yok kızım olmasını çok istiyorum ) sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah. caroline84 Canım kalp atışını gördüm bugün. berceste_ rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Grup arkadaşlarım bekleyin beni 9 ay sonra araniza geri dönüş yapıcam. Kilo konusunda artık Allah ne verdiyse beraberce kurtuluruz hepsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…