Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba kızlar benim minik biraz rahahsızdı onun için dündendir yoktum buralarda öncelikle hastalarınıza allah şifa versin ve kimseyi evlatla sınamasın bende kendimi tanıtayım adım fatma 27 yaşındayım çocuktan dolayı şimdi çalışmıyorum oğlum şu an 20 aylık doğum kilolarını vermeye çalışıyorum 73 kilo ile başladım şu an 69 kiloyum hedefim 55 kilo

Dün her ne kadar yazamasam ve hatırlayamasamda diyet dışı bişey yemediğimi biliyorum içmem gereken suyu tamamladım spora gidemedim ama 20 dk leslie yaptım evde bugün ise
Kahvaltım 1 yumurta 2 kayısı lor peyniri 2 parça ceviz yarım dilim ekmek form çay
Ara öğün kahve kuruyemiş
Öğle gevrek bol su
Akşam 1 kase çorba ayran spora gidemedim evdese yapamadım

Canim hosgeldin senin menulerin gayet güzel oluyordu menülerini yazmaya başla
Ayni kiloya dönünce listeye girersin.
Sağlık problemi nedeniyle izne ayrilmistim canm yine de inmem mi gerekiyor ? Menüleri memnuniyetle paylasirm canm daha aktif bir şekilde yazmaya çalışacağım biraz net sıkıntım var o yuzden akşamları eve gecince yazarım

Günaydın kızlar hepimize kolay gelsin :)
Dün yediklerimi yazayım
Kahvaltı 4yk yulaf sütle pişmiş tarçınlı 1 elma
Ara 10 fındık
Öğle 8yk yeşil mercimek yemeği
Ara 2 hurma 2 ceviz
Ara 1 kupa süt kahveli
Akşam 1 tabak pırasa salata maden suyu
Ara yapamadım yorgunluktan koltukta sızmışım

2 lt su içtim

dun akşam çorba yedım ıkı tabak.bırde mor lahana yoğrtlu.lahana sarması yedım pirinçli.çay benı oldurcek ıkı tanede lupo yedimip atladım.suyum tamdı yıne.

bu sabah iki haşlanmış yumurta yeşilçay yıne kahvaltı oncesi 2,5 su bardağı su.

bırde oncekınden daha çok dıkkat etmeme rağmen gıtmıyor anlamıyorum aynıyım .emzırme donemı ne kadar guzelmiş okafdar çok yerdımkı daha zayıflardım emzırme azalınca bı anda aldım kıloları

ins canim.. ne kadar surede bu 4 kg i verdin?

Tatlim dikkat etmemissin ki Gercekten dikkat etsen daha guzel verirsin

Tatlim dikkat etmemissin ki Gercekten dikkat etsen daha guzel verirsin
İNŞALLAH CANIM. MORALIM BOZULUYOR ARTIK.PES ETCEM SANKI ÇUNKU İŞTEN CIKIYORUM ÇOCUK VAR UYKUSUZLUK DERKEN ZAR ZOR BIRDE PISKOLOJIK OLARAK YAPAMAYINCA ister ıstemez sınırde oluyor bılmem ne olacak bu kısır dongu =)

Bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 bardak cay (evde filtre kahve bitmis)
1 yumurta ve 2 yemek kasigi lor ile omlet

Arada 500 ml su

Ogle:
1 ufak kase cok etli sebze yemegi
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3-4 yemek kasigi yogurt
1-2 haslanmis brokoli

Ara:
Birkac yaban mersini
Yarim kase haslanmis brokoli
Sekersiz kahve

500 ml civari su

Aksam (umarim)
3 kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Yatana kadar 500 ml su

Akşam yemeğinde ekmeği kaldırırsan canım super olur mesela bol salata ekleyebilirsin diyetisyenim akşam ekmek yemezsen daha iyi olur demişti

Kızlar merhaba sabah omlet peynir zeytin 3 ceviz yarım yeşil elma
1 saat spor
Akşam ot kavurması su aralar burda pazarlarda çok satılıyor ismini bilmiyorum yanında çorba içeceğim birde yoğurt unutmayayım diye yazdım çünkü akşam yemeğinden sonra sinemaya gideceğim

Kilo verme döneminde öğle bulgur pilavı akşam ekmek yememeye çalış derim. Öğlenki etli sebzenin miktarını akşamki köftenin sayısını arttırabilirsin

Bugün menüm;
Kahvaltı 1 yumurta 3 yk lor peyniri
Ara 1 ceviz 1 kayısı
Öğle 1 tabak yeşil mercimek yemeği
Ara 1 kefir 1 maden suyu
Akşam ızgara et salata
Ara bitki çayı veya kahve

2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…