- 11 Mart 2017
- 87
- 215
- 93
- 34
Sağlık problemi nedeniyle izne ayrilmistim canm yine de inmem mi gerekiyor ? Menüleri memnuniyetle paylasirm canmCanim hosgeldin senin menulerin gayet güzel oluyordu menülerini yazmaya başla
Ayni kiloya dönünce listeye girersin.
ins canim.. ne kadar surede bu 4 kg i verdin?Merhaba kızlar benim minik biraz rahahsızdı onun için dündendir yoktum buralarda öncelikle hastalarınıza allah şifa versin ve kimseyi evlatla sınamasın bende kendimi tanıtayım adım fatma 27 yaşındayım çocuktan dolayı şimdi çalışmıyorum oğlum şu an 20 aylık doğum kilolarını vermeye çalışıyorum 73 kilo ile başladım şu an 69 kiloyum hedefim 55 kilo
canim miktar yazsak keskeKahvaltı:1 haşlanmış yumurta,salatalık,domates,bal,3 zeytin,1 dilim tambugday ekmeği
Tatlim dikkat etmemissin kidun akşam çorba yedım ıkı tabak.bırde mor lahana yoğrtlu.lahana sarması yedım pirinçli.çay benı oldurcek ıkı tanede lupo yedimip atladım.suyum tamdı yıne.
bu sabah iki haşlanmış yumurta yeşilçay yıne kahvaltı oncesi 2,5 su bardağı su.
bırde oncekınden daha çok dıkkat etmeme rağmen gıtmıyor anlamıyorum aynıyım .emzırme donemı ne kadar guzelmiş okafdar çok yerdımkı daha zayıflardım emzırme azalınca bı anda aldım kıloları
İNŞALLAH CANIM. MORALIM BOZULUYOR ARTIK.PES ETCEM SANKI ÇUNKU İŞTEN CIKIYORUM ÇOCUK VAR UYKUSUZLUK DERKEN ZAR ZOR BIRDE PISKOLOJIK OLARAK YAPAMAYINCA ister ıstemez sınırde oluyor bılmem ne olacak bu kısır dongu =)Tatlim dikkat etmemissin kiGercekten dikkat etsen daha guzel verirsin
Canım benim hep aynı miktar o yüzden artık yazmayayım dedim ama kes kopyala yapayım olmadicanim miktar yazsak keske
Akşam yemeğinde ekmeği kaldırırsan canım super olur mesela bol salata ekleyebilirsin diyetisyenim akşam ekmek yemezsen daha iyi olur demiştiBugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 bardak cay (evde filtre kahve bitmis)
1 yumurta ve 2 yemek kasigi lor ile omlet
Arada 500 ml su
Ogle:
1 ufak kase cok etli sebze yemegi
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3-4 yemek kasigi yogurt
1-2 haslanmis brokoli
Ara:
Birkac yaban mersini
Yarim kase haslanmis brokoli
Sekersiz kahve
500 ml civari su
Aksam (umarim)
3 kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Yatana kadar 500 ml su
Iki hafta oldunuz mu canımdeadline sevgili kaptan, bu cumartesi gruptayiz artik, degil mi))
Kilo verme döneminde öğle bulgur pilavı akşam ekmek yememeye çalış derim. Öğlenki etli sebzenin miktarını akşamki köftenin sayısını arttırabilirsinBugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 bardak cay (evde filtre kahve bitmis)
1 yumurta ve 2 yemek kasigi lor ile omlet
Arada 500 ml su
Ogle:
1 ufak kase cok etli sebze yemegi
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3-4 yemek kasigi yogurt
1-2 haslanmis brokoli
Ara:
Birkac yaban mersini
Yarim kase haslanmis brokoli
Sekersiz kahve
500 ml civari su
Aksam (umarim)
3 kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Yatana kadar 500 ml su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?