başilangıç:57.8
güncel:56
zor bir işim yok aslında ama beyın olarak ve insanlardan yoruluyorum.uykusuzlukda eklenınce aşırı yorgunluk ghıssı olusuyor bende.kızım 30 aylık sureklı oyun ıstıyor tepemden hiç inmiyor.kıyamıyorumda.annem var ev işlerim sıkıntı değil.sıkıntı bende yorgunluk var halsızlık var.mevsımsel geçiş den sanırım.ucretsızdn dondum bırde evde olmakla işde olmak çok farklıymış.Rabbım başka sıkıntı vermesın. =)Rabbim yardımcınız olsun İnşallah ulaşırsınız amacınıza hiç olmazsa bır yerden motıvenız olur.çocuklar olmasa zaten hayat hepten çekılmez olur.guluşleri yetiyor.inşallah onemlı hastalık yoktur
Bugunki menum:
kalkarkalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
1 fincan sütlü şekerli kahve
1/2 yumurta
2-3 çatal labne peynir
1 büyük dilim ekmek (ekmekler büyük, yapabileceğim birşey yok maaselef :) )
ara:
1-2 kuru kayısı
250 ml su
Öğle:
2 tane biber dolma
başka? başka birşey yokmuş ya, düşündüm düşündüm, başka birşey yememişim
aksamüstü:
1 kase Meksika fasulyesi salatası (çünküm spora gideceğim)
1L su (spordan once ve sonrası toplanınca)
akşam (yani gerçek akşam yemeğinde):
2 köfte yerim herhalde
500 ml ayran
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Bakmadım canım takvime ama kız olacak diye hissediyorum (aslında hissettiğim falan yok kızım olmasını çok istiyorum) sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah. caroline84 Canım kalp atışını gördüm bugün. berceste_ rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Grup arkadaşlarım bekleyin beni 9 ay sonra araniza geri dönüş yapıcam. Kilo konusunda artık Allah ne verdiyseberaberce kurtuluruz hepsinden
ekmeği satın almıyorum caroline hanım, 1,5 yıldır ekmeğimi kendim yapıyorum. ekmek yapma makinasında da fırında da yapıyorum. kalıplarım büyük olduğu için ebatı büyük ve ben o yüzden "mecburen" (mecburiyete bakın :) ) büyük dilim ekmek yiyiyorum :) dilimi de bölemiyorum artık olmasın diye :)Benim resimdeki tek artim ekmeği sevmiyorum.
Kucuklugumdede yemezdim hıc sevmiyorum diyebilirim.
(Şu yuvarlak olan tam buğday ekmegindenmi aliyorsun dilimi o yüzden büyük? ??
bir nefeste doğum yapmanız ve sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum. Hayırlı olsun diyorumAmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Bakmadım canım takvime ama kız olacak diye hissediyorum (aslında hissettiğim falan yok kızım olmasını çok istiyorum) sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah. caroline84 Canım kalp atışını gördüm bugün. berceste_ rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Grup arkadaşlarım bekleyin beni 9 ay sonra araniza geri dönüş yapıcam. Kilo konusunda artık Allah ne verdiyseberaberce kurtuluruz hepsinden
benımde yeni bitti =) bugun tam bır ay oldu.baya baya kullandım.ıkı yıl çalıştım ıkı yıl ucretsıze ayrıldım.Canım öyle cok bi kilon yokmuş boyun kaç? ???
Ben ücretsiz iznimi son anina kadar kullacam Allah nasip ederse.
2 yıl annelik iznim mayısta bitiyor.
Bundan sonra 6 ayda 5 yil memuriyet bitenler için veriliyor onuda alcam inş.
Amin insallah Canim hakkımızda hayırlısıAmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
canim 2-3 sene once burda zayifladim.Canım hoşgeldin.
Ne tür bi diyet yapiyosun???
Kilolari neden aldin???
Spor imkanın varmi??
ekmeği satın almıyorum caroline hanım, 1,5 yıldır ekmeğimi kendim yapıyorum. ekmek yapma makinasında da fırında da yapıyorum. kalıplarım büyük olduğu için ebatı büyük ve ben o yüzden "mecburen" (mecburiyete bakın :) ) büyük dilim ekmek yiyiyorum :) dilimi de bölemiyorum artık olmasın diye :)
dışardan ekmek satın almak istemememin nedeni hep ekonomik olmaması hem de çok yedirmesi beyaz ekmeğin. kendim tam buğday unlu, kepekli, hashaşlı veya chia tohumlu vs çeşit çeşit yapabiliyorum. yoğurdu ve bazen de peyniri kendim yapıyorum. çok ekonomik hem de çeşit çeşit oluyor
benımde yeni bitti =) bugun tam bır ay oldu.baya baya kullandım.ıkı yıl çalıştım ıkı yıl ucretsıze ayrıldım.
hangi kurumdu sızınkı. sgk mı =)boyuma gore ıyı dıyolar ama ben memnun değilim.omuzlarım geniş olduğu için kendıme şişko gelıyorum 50 kg olunca tam oluyorum.zayıf kalıyorum ama ben o halımden memnunum.161 boyum
canim 2-3 sene once burda zayifladim.
kiloyu cok yemekten aldim maalesef((
bir de dersnde calsyrm. oglen durum durum durum((((
spor ins baslayacagim. gunluk yuruyus yapmak planim su an en az 45 dk
Bu arada yarın 12 ye kadar bildirim yapmam gerekiyor aç karnına tartılacam ama evdeki tartıda içime sinmeyen bişey var zayıfladığım bariz belli oluyomuş ama emin olmak için spor salonundaki sonuçlarıda karşılaştırarak yazsam olurmu sevgilideadline ve caroline84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?