canim kan degerlerini ölçtürdun mu hic? Lutfen tam kan sayimi yaptir. Allah in izniyle sifasiyla ilaclarni kullanirsan bir haftaya duzelirsin insİNŞALLAH CANIM. MORALIM BOZULUYOR ARTIK.PES ETCEM SANKI ÇUNKU İŞTEN CIKIYORUM ÇOCUK VAR UYKUSUZLUK DERKEN ZAR ZOR BIRDE PISKOLOJIK OLARAK YAPAMAYINCA ister ıstemez sınırde oluyor bılmem ne olacak bu kısır dongu =)
canim iki hafta olmadi ama gecen hafta carsamba geldik galiba. bu ikinci cum oluyor.. bi dahaki cuma 3Iki hafta oldunuz mu canım
Akşam yemeğinde 2/3 yk bulgur olmazsabah
1 kk oeynir
7 yesil zeytin
1 avuc kavrulmams kuruyms
ogle
yarm elma
1 kase yogurt
70kcal ekmek
aksam
2/3 nohut yemegi
2-3 kasik bulgur
yesillik
1 sb ayran
Minnak falan affetmem40 dk yuruyus
su 1 lt kadar((
arada sekersiz kahve vardi bi de
1 tane minnak bolci
Yok canım ankaradayım henüz eşim de burda önce o gidecek evi bulacak sonra ben gidicem annem de gelicek 1 haftalık felan şimdilik bu şekilde düşündük ama herşey her an değişebilecek bi durumdayız malum teşekkür ederim sorduğun için...sen halledebildin mi eşin nasıl oldu?
Evet canım haftaya listede olabilirsin bu cuma değil diğer cuma resmi olarak alabiliyoruz seni yani bu cumartesiden sonra ekstra dikkatli olabilirsindeadline sevgili kaptan, bu cumartesi gruptayiz artik, degil mi))
6 yaşına yaklaşmış bir oğlum var ama neden çocuk değil. Hatta çocuğumun kreşinin dibinde yüzme havuzu, tenis kortu, spor salonu vs var. Sorun, tenis derslerinin saatlerinin bana uymamasıkurumumuzda bir görevlimiz aynı zamanda tenis hocası, para almaya razı edebilirsem onunla çalışmak niyetindeyim. Şimdilik cocugumu kreşten alır almaz spor salonuna gitmekle yetiniyorum.
yok canim persembe gidicem kontrole. Valla 6 yila yakındır uğraşıyoruz çocuk için aşılamaydı tüp bebekti bitkisel şeylerdi derken denemediğim şey kalmadı hala daha nazar değdirecek olan varsa yapabileceğim bişey yok Allah korusun.
Evet canım pilatese başlayacağım
Gelirim canım siz isteyin :)
Diyetisyenle görüştük tekrar başlayacağız inşallah
Çok şükür daha iyi. İlaçları bitirdik bugün. Hafif öksürk kaldı ama zaten öksürük geç biter demişlerdi. Diş sıkıntısı devam ediyo. Biraz biraz yemesi de düzeldi şükür. Kromozom testi ilk gün hemen yaptırdık zaten. Sonuç 1 ay 3 ay arasında çıkackmış. Bugün tekrar aradım çalışılan laboratuvarı sordum ama arasanızda bişey değişmez parayla da yaptırsanız bu süre geçerli bunlar kapsamlı test olduğu için bu kadar uzun sürüyo dedi. Bekliyoruz canım. Bu arada işte eşim gelince çocuk kardiyoloji çocuk nöroloji çocuk genetik çocuk alerji doktorlarına götürdük hep prof ve doç. götürdüğümüz doktorlar. Çok şükür kalbinde bi sıkıntı yok ki bende hamileyken görülen tek anomali kalbindeki parlaklıktı. Bu hastayken olan kızarıklık içinde alerji testi yapıldı şükür bi alerjisi de çıkmadı. Diğer doktorlarda muayenesel olarak gelişim ve davranış açısından olmadığını düşündklerini sadece simaen bazı benzerlikler olduğunu söylediler. Biraz daha rahatladık özellikle kalbi temiz çıkınca baya rahatladık ama tabii kesin sonucu test söylicek.
caroline84 selamın aleyküm kaptan :)
Ben şehir dişindayım onun için pek diyete devam edemiyorum ..nasıpse Çarşamba donucez
ayyy cok tesekkur ederim))) ilk kez biri uyariyo yasasin))))Akşam yemeğinde 2/3 yk bulgur olmaz
2,5 lt su - 2,5 saat - 2,5 yasinda kiz cocugu, e bi 2,5 kilo gitmistir herhalde
Benim durumum karamsar: 5 bucukta kalkiyorum, 5 bucuk yasinda oglum var, 5 bucuk haftadir kilo vermeye calisiyorum, 5 bucukta spora gidiyorum, 5 bucuk gram bile veremedim
Arkadaslar kimseyle tanisamadikNickleriniz de hatirda kalmiyor zor gibi birazcik)) Tanisalim mi?
Ben Emine. 29 yasindayim. 30 da sayilir)) 76.9 kg ile basladim bu hafta. Calisiyorum. Bir kizim var.
@YesilinBuyusu Rabbim ferahlik versin, ins korktugunuz durum degildir. Tez zamanda rahatlarsiniz..
Diger arkadaslar?
dun akşam hamsi salata .ekmek yok.kara lahana sarması vardı onu bıle yemedım pirinç var dıye =( ama çayın yanına poğaça,kurabiye yedim.hafta sonu engel olamıyorum kendıme yapıyorum habıre.haftasonları sonum gibi ne su ne egzrsız hiç bişey omuyor =( kahvaltı ilkonce ıkı buçuk bardak su, ıkı haşlanmış yumurta. salata ,domates ama yıyemedım.yeşilçayımı içtim.keşke sabahları iştahlı olup akşamları iştahsız olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?