Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sagol canim tam gaz geliyorsun sende o artılar gidecek canım sen bunu başarırsın

İnşallah canım benim hedefimde o. Artık sıkıldım gerçekten bi hızlanıp yol almam lazım. 5 li sayıları görmek istiyorum artık.

Ben artik izne ayriliyorum arada uğrarım normalde hedefime ulaştım kilo vermekten çok sıkılasmak istiyorum hala göbek ve kalça var neler yapayim sence canım Y YesilinBuyusu

Seni canıgönülden tebrik ediyorum canım benim öncelikle dizin nasıl oldu? Kortrole gittin mi canım? Doktor izin verirse artık sana platesi tavsiye ederim. Çünkü hedef kilona ulaştın. En iyi sıkılaştıran sporlardan biri plates. Lastik top dambıl tabi yarım kiloluk veya 1 kiloluk dambıl. Su şişesine kum doldurarak da ayarlayabilirsin canım. Lastik gerçekten inanılmaz işe yarıyor aynı hareketi lastiksiz yaptığında aynı etkiyi alamıyorsun. Ama daha öncede söylemiştim imkanın varsa bi eğitmen eşliğinde yapman daha iyi yoksa da çok dikkatli ol olur mu? Ayrıca muhakkak dizin için kontrole git ve plates yapabilir miyim diye doktora bi sor.

Çok teşekkürler canım dizimde artık sıkıntı yok çok şükür hem squat yapmaya devam etmeme rağmen iyileşti bende platesi düşünüyorum keşke gidebilsem ama çocukla olmuyor işte bırakacak yerde olmayınca evde yapmam lazım dikkat ederek tabi ama hangi videoları yapsam bilmiyorum çoğu yabancı videoların daha bilinçli yaptıklarını söylüyor bilmiyorum ama sıkılasmak lazım bıngıl bıngıl hala her yerim

Y YesilinBuyusu tartildin mi bakalım kaç kilosun
Tartıldım kaptanım 65.00 fark +1.5 haftaya cumaya ayrıldığım kiloya dönerim diye ümit ediyorum. Yalnız kaptanım haftaya ayrılış kiloma dönmezsem listeye girmesem grup yapmışsınız tüm arkadaşlar maşallah çok güzel uğraşıyor gireceğim grubun ortalamasını düşürmek istemem.

Canım yabancıların plates videosunu hiç izlemedim ben platesi eğitmenden öğrendim o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem tamam ebru şallı bir iki hata yapıyor ama kötü de değil bence hatta direk bölgesel videoları var senin işine yarayabilir. Evde yapmak için gayet uygun.

***1. TAKIM 562. ETAP***

caroline84 (84.9/85.5/+0.6/-%0.70)
zms rainbow (65,8/65/0.8/%1.22)
berceste_(85,1/84.4/0.7/%0.41)bildirimde bukunmdigi için yüzdesi 2 ye bolundu
magickk (62/60.5/1.5/%2.41) izne ayrılmak istiyor

Xeroderma_pig (65,2/63.8/1.4/%2.15)
srplmtmtk (63////%) yeni üye takıma geldiği tarih 2 mart başlangıç kilo 63 hedef 58
chihiro79 (63/62/1/%1.59) yeni üye takıma geldiği tarih 5 mart başlangıç kilo 64 hedef 55
Miramed (68.5/67.9/0.6/%0.87) yeni üye takıma geliş tarihi 6 mart başlangıç kilo 73 hedef 55
hicmakam(56.5/55.5/1/%1.77) yeni üye takıma geliş tarihi 7 mart başlangıç 58 hedef 50
nil u mihr(75.4/75.5/+0.1/-%0.13) yeni üye takıma geliş tarihi 7 mart başlangıç 76.9 hedef 59

1. Takım Ortalamasi:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…