- 7 Ağustos 2016
- 5.126
- 20.401
- 348
Arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı cumalar dilerim.
Oglumda hastalandi maalesef hastelerden cikamadim gitti.
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
evet 75 sukursevilay80 sen ne durumdasın verdin mi kilolarını izne ayrıldığını kiloya döndün mü haftaya listeye girecek durumdamısın not alayım da haftaya alayım listeye ne dersin
evet 75 sukursevilay80 sen ne durumdasın verdin mi kilolarını izne ayrıldığını kiloya döndün mü haftaya listeye girecek durumdamısın not alayım da haftaya alayım listeye ne dersin
deadline kaptanım ben hedef kilomu 63 olarak güncellemiştim 1 ay önce
Bugün 63.8 gördüm. Daha fazla kilo vermek istemiyorum. Pilatese başladım bundan sonra amacım sağlıklı sıkılaşmak.
Mezun olmak istiyorum
Canım ya ben evde değildim kusura bakma lütfen***1. TAKIM 562. ETAP***
caroline84 (84.9/85.5/+0.6/-%0.70)
zms rainbow (65,8/65/0.8/%1.22)
berceste_(85,1/84.4/0.7/%0.41)bildirimde bukunmdigi için yüzdesi 2 ye bolundu
magickk (62/60.5/1.5/%2.41) izne ayrılmak istiyor
Xeroderma_pig (65,2/63.8/1.4/%2.15)
chihiro79 (63/62/1/%1.59) yeni üye takıma geldiği tarih 5 mart başlangıç kilo 64 hedef 55
Miramed (68.5/67.9/0.6/%0.87) yeni üye takıma geliş tarihi 6 mart başlangıç kilo 73 hedef 55
hicmakam(56.5/55.5/1/%1.77) yeni üye takıma geliş tarihi 7 mart başlangıç 58 hedef 50
1. Takım Ortalamasi:%1.215
Anka kaptanim kontrol eder misin listeyi taşıyacağım da
Saat 8 den önce yazman lazımdı süre doldu haftaya inşallah tebrik ediyorumdeadline kaptanım ben hedef kilomu 63 olarak güncellemiştim 1 ay önce
Bugün 63.8 gördüm. Daha fazla kilo vermek istemiyorum. Pilatese başladım bundan sonra amacım sağlıklı sıkılaşmak.
Mezun olmak istiyorum
Tamam kaptanim yine de teşekkürler zaten olduğunuzda mutlaka seslendiğimzde burda oluyorsunuzCanım ya ben evde değildim kusura bakma lütfenyeni girdim daha bizim listeyi de miulego kaptan paylaştı
Seslenmeden de hep gözüm üstünüzdeTamam kaptanim yine de teşekkürler zaten olduğunuzda mutlaka seslendiğimzde burda oluyorsunuz
Senin neden kuşun yokTamam kaptanim yine de teşekkürler zaten olduğunuzda mutlaka seslendiğimzde burda oluyorsunuz
Seslenmeden de hep gözüm üstünüzde
benim jeton köşeli deSenin neden kuşun yok
Takım üyelerinin altında kuş var ya kuş değil mi o
benim jeton köşeli de
Aaaa hiç dikkat etmemistimTakım üyelerinin altında kuş var ya kuş değil mi o
Bende de arı var mesela ama sende hiç bişey yok neden yok
Onunda mı saati var :)Saat 8 den önce yazman lazımdı süre doldu haftaya inşallah tebrik ediyorum
Canım hep dikkat ederim zaten ama artık keyfine varmak istiyorum sporla birlikte :)Yaaaa tam ben geliyordum ama yaaa. Seni de tebrik ederim canımama gitme ya koruma moduna geçersin olmaz mı
Ay çabuk bunu dün söyleseydin ya neyse haftaya yine bildirim yap haftaya mezun edelim karne almadan mezun olma olur mudeadline kaptanım ben hedef kilomu 63 olarak güncellemiştim 1 ay önce
Mezun olmak istiyorum
Sevilay seni de haftaya listeye alacağım buralardan kaybolma ama bildirimde sabah yapıyoruz 12 ye kadar ona göre yap haftaya listeye alalım tamam mı bugün geç kalmissin erken yazsan alırdık listeye ama nasip değilmişevet 75 sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?