- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Teşekkür :)Evet canım
Olmuş :)Zms anlayamadığım bir şekilde hala seni etiketleyemiyorum canımzms rainbow
Olmuş :)
MasaAşlah sporun cok iyi :) ben 2haftayı gectı spora gitmeyeli step ve pilatesin yerine zumba geldi ve hiçbirimiz memnun degıliz .. step yapıyor musun ?( bir de ben üşüytügğm için kısuyordum bugun madem kusuyorum dedim ABur cıbur yedimİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 1 yum 2 dilim lor peyniri 2 tk pekmez tahin
Öğle 1 lahmacun
Ara 1 süt 1 muz
Akşam 1 tabak pırasa 1 dilim dil peyniri salata
Ara kahve ve meyve
2,5 lt su
1 saat pilates 20dk kardiyo@zms rainbow
İkisinin arasındaki ilişkiyi çözemedimMasaAşlah sporun cok iyi :) ben 2haftayı gectı spora gitmeyeli step ve pilatesin yerine zumba geldi ve hiçbirimiz memnun degıliz .. step yapıyor musun ?( bir de ben üşüytügğm için kısuyordum bugun madem kusuyorum dedim ABur cıbur yedim
Geri cıkıyor ya kilo yapmaz dıye düşündümİkisinin arasındaki ilişkiyi çözemedim
Daha çok bulanmaz mı
Geçmiş olsun bu arada
Step yok canım sadece pilates
evet bende aktif görmedim o yüzden yarın bildirimde onu sizin grubun dışında tutabilirim eğer ortalamanizi düşürürseBu aradadeadline bizin takımdaki diğer arkadaşı hiç görmedim ben o bizim oranı düşürmezmi
Bencedeevet bende aktif görmedim o yüzden yarın bildirimde onu sizin grubun dışında tutabilirim eğer ortalamanizi düşürürse
Geçmiş olsun canım doğru düzgün kış yaşamadık bu yıl hastalık bitmedi.Canım yarın inş msjlari okurum tek tek
Geldimi üst üste geldi bazi durumlar.
Elhamdulillah iyi şimdi kızım toparlandi.
Sende iyisidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?