- 11 Eylül 2017
- 482
- 1.337
- 28
- 36
peki canim. haklisinizN nil u mihr canm seni de haftaya alalım haftaya ekside olursun olur mu canm maasallah zaten azimlisin haftaya daha güzel olur
deadline kaptanım ben hedef kilomu 63 olarak 1 ay önce
Bugün 63.8 gördüm. Daha fazla kilo vermek istemiyorum. Pilatese başladım bundan sonra amacım sağlıklı sıkılaşmak.
Mezun olmak istiyorum
TebriklerAy 1. Olduk ne güzel oldu ya ceza yiyecekmisiz az kalsın 1. Olduğumuz için hemde ceza puanlarimiz silindi kızlar süperiz 1. Takım 1. Oldukteşekkürler yardımların icin bluegreeneyes kilo veren ve vermek için çabalayan herkese teşekkürler
Canım gene buralardayım ama kilo verme gibi bir hedefim yok :)gitmesenn
Ben biliyordum kaptanım bu hafta birinci olacağımızı hepimiz güzel kilo verdik onun etkisi olduAy 1. Olduk ne güzel oldu ya ceza yiyecekmisiz az kalsın 1. Olduğumuz için hemde ceza puanlarimiz silindi kızlar süperiz 1. Takım 1. Oldukteşekkürler yardımların icin bluegreeneyes kilo veren ve vermek için çabalayan herkese teşekkürler
Teşekkürler bu başarı hepimizinKupanın sahibi grup 5. Grup deadline ve bluegreeneyes
Kupanın sahibi 2.92 ortalamaylabluegreeneyes
Ay çok güzel olur kaptanim bence yine yapalım hep yapalimKızlar yeni yarışmayı açayım mi ne dersiniz istediğiniz grup arkadaşları var mı
İşte buuuuuVere kızlar güzel haberler bu hafta takimlar arası 1. Olduk
Sonuç listelerinden aldim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 561. ETAP
TAKIM DERECELERI
1....%1,215......... 1.TAKIM
2......%1,073........6. TAKIM
3......%1.065....... 5.TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......%2,91.....LAydLiNe ( 13. Takim)
2.....%2,79....deyno ( 12. Takim)
3....%2,63.... @06Derya (14. Takim)
ETAP SONUNCUSU
.....-2,87...... @mrv2855 (12. Takım)
Bence de yaaa daha yeni baslamistik oysa
Ben bişey yapmadım ki canm maşallah kızların azmi takdire şayanAy 1. Olduk ne güzel oldu ya ceza yiyecekmisiz az kalsın 1. Olduğumuz için hemde ceza puanlarimiz silindi kızlar süperiz 1. Takım 1. Oldukteşekkürler yardımların icin bluegreeneyes kilo veren ve vermek için çabalayan herkese teşekkürler
Teşekkürler canm
Ama bizi bırakma olar mııCanım gene buralardayım ama kilo verme gibi bir hedefim yok :)
Sayenizde canmBen biliyordum kaptanım bu hafta birinci olacağımızı hepimiz güzel kilo verdik onun etkisi oldu
Teşekkürler kaptanimTebrikler kızlarrrrrinşallah her zaman böyle devam edersiniz bol eksililer hepinize süpersiniz
Tebrikler canım süpersiniz maşallahKupanın sahibi grup 5. Grup deadline ve bluegreeneyes
Kupanın sahibi 2.92 ortalamaylabluegreeneyes
Diyete devam etcen miCanım gene buralardayım ama kilo verme gibi bir hedefim yok :)
Canım diyet değil benim için hep yeterli dengeli beslenme :)Diyete devam etcen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?