Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet canımmm harikasın hızlı bi giriş düşünüyorum belki çarşamba veya perşembe detoks da yapabilirim duruma göre bakıcam artık. Ayy ne güzel aynı gruptayız kızlar magickk
eveeettttt yaşasın yine bir aradayz ben de bu hafta hızlı giriş düşünüyorum canm zatn bu hafta dukanin Atak evresi oluyor ve atakda hızlı düşüş oluyor inşallah cumaya ayrılış kilomuzun altına inmiş oluruz

Evet canımmm harikasın hızlı bi giriş düşünüyorum belki çarşamba veya perşembe detoks da yapabilirim duruma göre bakıcam artık. Ayy ne güzel aynı gruptayız kızlar magickk
Aynen canım ya çok güzel ben bi gideyim geleyim 1 hafta sonra paylaşıma başlarım ama listeye giremem o zamana kadar blonde ambition ile kilolariniz düşecek canım merak etmeyin

Aynen canım ya çok güzel ben bi gideyim geleyim 1 hafta sonra paylaşıma başlarım ama listeye giremem o zamana kadar blonde ambition ile kilolariniz düşecek canım merak etmeyin

Hadi kızlar bu hafta blonde ambition ile bana kaçamak yok. Bu haftaki hedefimiz en azından ayrılış kilomuza düşmek olsun. magickk canım sen dönüncede tüm vücut ölçülerini güzelce alıyorsun sonra haftalık ölçüm yapıyorsun artık hedefimiz seni sıkılaştırmak evet kızlarrrr güzel olduk böyle özlemişim sizleri

Günaydın canm sende benim gibi bisikletcisin beraber bineriz artk nasıl baya faydasını gördün mü bisikletin

Günaydın canm sende benim gibi bisikletcisin beraber bineriz artk nasıl baya faydasını gördün mü bisikletin
:) Düzenli yapınca fark ediyor benim yanlar hemen düzeliyor ama azck salsam pek fark etmiyor ben 6 sene önce almıştım şimdiki aklım olsaydı eliptik alırdım...
gunaydin kizlar .gune sekersiz turk kahvesi ile basliyorum .buyrun beraber olsun
Günaydın canm ben de birazdan yapacağım canm çekti :) bu arada aynı gruptayiz canm birinciliği birakmiyoruz ona göre

Canım sıkıntı yapmiyosun o ödem dikkat et biraz suyunu arttır detoks suyu falan yap gidecek merak etme

Yapıcam canım da asya izin verse yapıcam ya tuvalete gidemiyorum kızlar valla napıcam ben ya. Yanında durmam da yetmiyo ille onun isediıini yapıcaz ama ben yanında olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…