- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
evet gözün üstümüzde olsun sen dönene kadar artk altmışların ucunu görmem lazımİzinliyim ama sizi kontrol edeceğim kızlar aynı gruptayiz nasılsa
eveeetttttEvet canımmm harikasınhızlı bi giriş düşünüyorum belki çarşamba veya perşembe detoks da yapabilirim duruma göre bakıcam artık. Ayy ne güzel aynı gruptayız kızlar magickk
Aynen canım ya çok güzel ben bi gideyim geleyim 1 hafta sonra paylaşıma başlarım ama listeye giremem o zamana kadarEvet canımmm harikasınhızlı bi giriş düşünüyorum belki çarşamba veya perşembe detoks da yapabilirim duruma göre bakıcam artık. Ayy ne güzel aynı gruptayız kızlar magickk
eveeetttttyaşasın yine bir aradayz ben de bu hafta hızlı giriş düşünüyorum canm zatn bu hafta dukanin Atak evresi oluyor ve atakda hızlı düşüş oluyor inşallah cumaya ayrılış kilomuzun altına inmiş oluruz
Aynen canım ya çok güzel ben bi gideyim geleyim 1 hafta sonra paylaşıma başlarım ama listeye giremem o zamana kadarblonde ambition ile kilolariniz düşecek canım merak etmeyin
Günaydın canm sende benim gibi bisikletcisinGünaydın kızlar bu gün sizi bisikletin üzerinden değil koltuğun üzerinden selamlıyorumakşam eve geçince sporumu yapmaya çalışacağım yapamasam da problem değil dinlenmiş olurum diye düşünüyorum Bu arada regl oldum
tamm kaptanimSevilay seni de haftaya listeye alacağım buralardan kaybolma ama bildirimde sabah yapıyoruz 12 ye kadar ona göre yap haftaya listeye alalım tamam mı bugün geç kalmissin erken yazsan alırdık listeye ama nasip değilmiş
tamm kaptanimSevilay seni de haftaya listeye alacağım buralardan kaybolma ama bildirimde sabah yapıyoruz 12 ye kadar ona göre yap haftaya listeye alalım tamam mı bugün geç kalmissin erken yazsan alırdık listeye ama nasip değilmiş
günaydın canım bende bugün maden suyu ile başladım değişik başlangıç oldugunaydin kizlar .gune sekersiz turk kahvesi ile basliyorum .buyrun beraber olsun
:) Düzenli yapınca fark ediyor benim yanlar hemen düzeliyor ama azck salsam pek fark etmiyorGünaydın canm sende benim gibi bisikletcisinberaber bineriz artk nasıl baya faydasını gördün mü bisikletin
Günaydın canm ben de birazdan yapacağımgunaydin kizlar .gune sekersiz turk kahvesi ile basliyorum .buyrun beraber olsun
Günaydın canım sende benim gibi kahvecisin demekki bende büyük fincan sade türk kahvemi içtim afiyet olsun hepimizegunaydin kizlar .gune sekersiz turk kahvesi ile basliyorum .buyrun beraber olsun
Günaydın canm afiyet olsun menünu akşam toplu halde yazarsan daha net yorumlayabilirizgunaydın 2,5 bardak su yeşil çay 2 haş.yumurta ,ıkı dılım salata,bır parcada peynır.
aa tamam . =) teşekkur ederim =)Günaydın canm afiyet olsun menünu akşam toplu halde yazarsan daha net yorumlayabilirizparça parça olunca unutuyorum ben ama kahvaltı güzel canm
Canım sıkıntı yapmiyosun o ödem dikkat et biraz suyunu arttır detoks suyu falan yap gidecek merak etmeKızlaaaaar günaydın ay ne özlemişim ben burayı ya utanarak yazıyorum ama bigün tartıldım kilom 66.40bittim ben yaaaa blonde ambition magickk
Noldu canım hayırdır?Ben ayrılmak istiyorumdeadline ara versem iyi olucak
Canım sıkıntı yapmiyosun o ödem dikkat et biraz suyunu arttır detoks suyu falan yap gidecek merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?