Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menü
08:30 5 kaşık patatesli omlet, 1 dilim peynir, 2 zeytin
12:30 1 adana(sadece etolan kısım tabak aynen geri gitti :) ), bolca salata, 1 bardak ayran
15:30 1 elma
18:30 4 kaşık fırında baharatlı pırasa, 3 kaşık yoğurt, 6-7 tane baklalı tokat sarması (1.5-2cm uzunluğunda yani minik minik)
2.5 litre su
Spor yok maalesef ama arada bir gün dinlenme gibi oldu

Canım inşallah tüm sorunların en hayırlı şekilde çözüme ulaşır. Vefat eden yakınınıza da Allah rahmet eylesin. Seni tekrar bekliyoruz aramıza.

Güzel olmuş canım saçların güle güle kullan. Bende ilk günümü hasarsız atlattım şükür. Biraz başım ağrıdı ama gayet normal. Spor salonu buldum fiyatı da uygun ama asyayı bırakıcak yerim yok. Salon da kesinlikle kabul etmiyormuş. Evde de asya izin vermiyo. Akşama da zaten perte çıkmış oluyorum ne yapıcam bilmiyorum.

8

O zaman toparlanınca tekrar bekliyoruz seni.

canım benim önemli bişey olmasında arada oluyor öyle motivasyon düşüklüğü moralini bozma tabii sen nasıl mutlu olacaksan iyi hissettiğinde yine bekliyoruz; )

Günaydın kizlar
Günaydınnnn kaptanım şimdi bizim grup içindeki yüzdemiz hesaplanıcak diğil mi benim pazartesi kilm 66.40 blonde ambition un da 72.80 şimdi cuma günü kaç çkarsak grup içi yarışmada o yazıck değil mi? Eğer ayrıldığımız kiloya inersek genel listeye de gireceğiz.

canm bende de öyle oldu bunalmışken ayrıldım ve 2 hafta sonra çok azimli kararlı planlı programlı geldim bana da iyi gelir hep uzaklaşmak insallh sende de aynı etki olur canım bomba gibi dönersin

cnm bugün 200 gr daha gitmiş benim 72.6 oldum bile yarım kilo bile daha versem altına düşmüş oluyorum çok mutluyum harika gidiyor dukan amca sağolsun hadi darısı başına canm sen zaten iyi veriyodun artk birlkite iyi vericez

dukan galetasi: 1,5 kaşık yulaf kepegi,1 kaşık yoğurt,1 yumurta ve 1 yumurta akı

-hepsini cirpiyoruz ve önceden isitilmis tavaya 1 kaç damla yağ gezdirip o yağı peçete ile aldirarak sürüyorsunuz ve o tavada onlu arkali galetanizi döküp pisiriyorsunuz

kızlar dukanda yağ yasak çünkü galeta bile busekilde hazirlanyr ve günlük 1,5 kaşık yulaf kepegi hakkı var onu ister bu dukan galetasi yaparak yiyin ister yogurda katın merak edenler olursa diye yazdm

kahvaltıda dukan galetasi yaninda peynir çeşitleri ve sütlü türk kahvesi içtim fakat galetayi bitiremedim yarısı duruyor kızlar ilerliyen saatlerde acikir gibi olunca yerim onu da kahve ile aksamada tabi yine bi et çeşidi

bu nasl düşüş vaayy 1 haftalık kilo gitmiş bi günde supersin canm bende günlük 200 gr civarı düşüyorum

İnşallah canım ya bu hafta atak haftası olsun ikimiz içinde sonrada devamını getirelim inşallah. Ben arkadaşıma gittim kahvaltıya ancak müsait oldum. Benim baya bi şişkinliğim var diye tahmin ediyorum. Daha bi ödem çayı yapamadım yapsam daha da fark eder diye umuyorum. Valla benim bu ara tek sporum asya ama o yetiyo yani. Üzerini değiştirirken bile ter içinde kalıyorum. Arayış içindeyim uygun bi spor salonu bulursam gidicem.

Kahvaltıda arkadaştaydım ama kaçamak yapmadım zaten sıkı sıkı tembih ettim sakın bişey yapma diye. Kavurmalı yumurta peynir domates salatalık bi iki yeşillik bi kaç zeytin 1 küçük muz yarım ince dilim portakal 1 kaşık yoğurtlu kapya biber ince iki dilim salam az fıstık az ceviz. Çeşit çok ama miktarlar azdı yasak bişey de yemedim kızlar. Yarın tartı ne diycek çok merak ediyorum.

40 dakika koşu bandı
30 dakika plates
30 dakika bisiklet
benden başka kimse yokmu ya
bence çok iyisin canım süper gidiyorsun bu hafta listeye de girersin bence bu arada dukan atak menüsünü ornek liste olarak varsa paylasirmisin bende çok merak ediyorum ya benimde bir kaç gün yapmaya ihtiyacım var dayı olur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…