- 7 Ağustos 2016
- 5.119
- 20.381
- 348
Merhaba sevgili kaptanım ve takım arkadaşlarım bu aralar öyle kötüyüm öyle kötüyümki resmen evimin üzerinde kara bulutlar dolaşıypr hayrolsun inşallah diyelim önce çok derinden sarsacak gencecik bi insanın ölüm haberini aldım sonra eşimle aramın bozulmasına sebep olacak bi takım olaylar yaşadım ailemi işimi bırakıp hiç bilmediğim bi şehre sırf eşimin işi için geleli daha 7 ay olmuşken eşimin işsiz kalabilme ihtimali çıktı yani anlayacağınız hiç iyi değilim ve zaten yemeden içmeden kesildimde diyebilirim ama daha fazla devam edemeyeceğimi size bildirme sorumluluğu hissettim kusura bakmayın biraz uzun yazdım sanırım hepinize başarılar diliyorum allah hepinizin yolunu bahtını açık etsin
kızlar kuaforden döndümsaçlarım çooook güzel oldu bayıldım çok mutluyum ve dedim gibi öğleni sadece kahve ile geçirdim Akşam yemeği fırın tavuk,yogurt ve üstüne şimdi sütlü kajvemi içiyorum dukan 2.günü de sorunsuz kapattm
8Cok şükür önemli bişey Yok ..başlarsam daha enerjik gelmek istiyorum burda da pek kimse yok veya alısamadım bilmiyorum.. pek gıremıyorum da k.bakmayın halkınızı helal edinY YesilinBuyusu ( benim durumlar boyle karmasukligim oliyir arada azcik uzak kaldim mi kendume geliyorym )
canım benim önemli bişey olmasında arada oluyor öyle motivasyon düşüklüğü moralini bozma tabii sen nasıl mutlu olacaksan iyi hissettiğinde yine bekliyoruz; )Cok şükür önemli bişey Yok ..başlarsam daha enerjik gelmek istiyorum burda da pek kimse yok veya alısamadım bilmiyorum.. pek gıremıyorum da k.bakmayın halkınızı helal edinY YesilinBuyusu ( benim durumlar boyle karmasukligim oliyir arada azcik uzak kaldim mi kendume geliyorym )
Günaydınnnn kaptanım şimdi bizim grup içindeki yüzdemiz hesaplanıcak diğil mi benim pazartesi kilm 66.40Günaydın kizlar
Bak sana demedimmi canım bu kilolar geçici oluyor bende yaşadım
canm bende de öyle oldu bunalmışken ayrıldım ve 2 hafta sonra çok azimli kararlı planlı programlı geldim bana da iyi gelir hep uzaklaşmak insallh sende de aynı etki olur canım bomba gibi dönersinCok şükür önemli bişey Yok ..başlarsam daha enerjik gelmek istiyorum burda da pek kimse yok veya alısamadım bilmiyorum.. pek gıremıyorum da k.bakmayın halkınızı helal edinY YesilinBuyusu ( benim durumlar boyle karmasukligim oliyir arada azcik uzak kaldim mi kendume geliyorym )
cnm bugün 200 gr daha gitmiş benim 72.6 oldum bileGünaydınnnn kaptanım şimdi bizim grup içindeki yüzdemiz hesaplanıcak diğil mi benim pazartesi kilm 66.40blonde ambition un da 72.80 şimdi cuma günü kaç çkarsak grup içi yarışmada o yazıck değil mi? Eğer ayrıldığımız kiloya inersek genel listeye de gireceğiz.
bu nasl düşüş vaayy
cnm bugün 200 gr daha gitmiş benim 72.6 oldum bileyarım kilo bile daha versem altına düşmüş oluyorum çok mutluyum harika gidiyor dukan amca sağolsun hadi darısı başına canm sen zaten iyi veriyodun artk birlkite iyi vericez
bu nasl düşüş vaayy1 haftalık kilo gitmiş bi günde supersin canm bende günlük 200 gr civarı düşüyorum
Bak sana demedimmi canım bu kilolar geçici oluyor bende yaşadım
bence çok iyisin canım süper gidiyorsun bu hafta listeye de girersin bence
40 dakika koşu bandı
30 dakika plates
30 dakika bisiklet
benden başka kimse yokmu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?