Ben izinliyim ama kaptanımKızlar takımları güncelledim bu hafta kim birinci olacak hangi takım kupayı kapacak geçen hafta herkes çok yakındı bu hafta belki de siz birinci olabilirsiniz
Evet biliyorum canım seni izinli yazacaktım oraya unuttumBen izinliyim ama kaptanımbirde bişey sorcam aynı kilodaysam dönebiliyorum değil mi
bırakınca illa bir kaç kilo geri geliyor canm zaten vücudumuz su filanda tutmustur şimdi ondan da şişiz olsun veririzHoşgeldin canımohh bizim makaralar başlar artık yine Allah kısmet ederse bende pazartesi bomba gibi gelmeyi düşünüyorum ben aynı düzen karatay devam canım karatay bana çok iyi geldi. Bırakınca gerçekten rahatsızlık hissetmeye başladım artık. Bi kaç kilo geri aldım ama napalım veririz inşallah eve döndüm asya ile spor nasıl olcak bilmiyorum inanılmaz bunaltıyor ben bu kadar sıkılgan bi bebek görmedim ayy insan delisi dışarda melek evde kelek geçen eşime ben yetemiyorum bu çocuğa kreşe verelim en iyisi dedim ankarada iyice alıştı insana geri dönünce daha beter oldu ne yapsam oyalanmıyo o yüzden onunla nasıl spor yapıcam bilmiyorum ama en olmadı hava güzel oldukça onu parka götürmeye çalışırım park uzak zaten git gel yürüyüş olmuş olur napayım. magickk canım izinde olsanda fırsat bulursan takıl bize özleriz seni şimdiden iyi tatiller sana ailene selam bizden
bol bitki çayı iç canım özellikle adaçayı sokturucu etkisi var bir de maydanozGünaydın guzellerev ahalisine bişi hamuru hazırladım şimdi bisiklete koştum belki 1 dilim ekmek değerinde yerim bilmiyorum şimdilik düşünmüyorum yaaa bir de benim reglim 2 gün gecikti şimdilik beklemedeyim biran önce gelse de şu stresim gecse
Hoşbulduk canmHoş geldin canm ben de izindeyim önceki kıloma dönünceye kadar takım içi yarışmaya takiliyorum sen de öyle yapabilirsinbenim ayrılış kilom yanlış hatırlamıyorsam 59 civariydi şimdi 63
benim adım niye yok kiS srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59
YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ
Eşleşmeler
1. Grupcaroline84 berceste_
S srplmtmtk
2. Grup @zms rainbowXeroderma_pig
3. Grup
magickk izinli ve @Miramed ve Y YesilinBuyusu
4. Grup
chihiro79
ve @nil u mihr vehicmakam
5. Grup
deadline ve bluegreeneyes
sevilay80
DeadimS srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
YARISMA BAŞLIYOR
Eşleşmeler
S srplmtmtk
3. Grup
magickk izinli ve @Miramed ve Y YesilinBuyusu
4. Grup
chihiro79
5. Grup
sevilay80
Maydanoz içtim canm dün de dereotu icmistim geçen ay ria vardı onu çıkarttım bu ay düzensizlik olabilir demişti doktorum ama yine de stres yaptımbol bitki çayı iç canım özellikle adaçayı sokturucu etkisi var bir de maydanoz
Süper grup yarışlarında kapisiriz o zamanHoşbulduk canmbenimde reglim bugün bitiyor bakalm yarın sabah kalkar tartilirim net kilom çıkar sonrada sporuma başlarım
DeadimXeroderma_pig mezun olmak istiyor ya 2.gruba başka birini mi eklesek blonde ambition olabilir onun adı hiç yok ya
Maydanoz içtim canm dün de dereotu icmistim geçen ay ria vardı onu çıkarttım bu ay düzensizlik olabilir demişti doktorum ama yine de stres yaptım
Süper grup yarışlarında kapisiriz o zaman
Offf ben gittim siz geldiniz40 dakika kondisyon bisikleti
evet canm kusura bakma ne olur ama biliyorsun ikimizde özel sebeplerden diyet yapicak durumda değildik ve şans tam gelisimiz de sen ayrıldın ama dediğin gibi zaten buralarda olursun ayrilmayiz kiiOfff ben gittim siz geldinizben tek başına takıldım öyle neyse iznim bitsin yine geleceğim ama arada takılacağım canım sizi bırakır mıyım ballarım
Evet canım tabi aynen öyle oldu tesadüf ikinizde aynı zamana denk geldiniz bende siz yokken yinede kilo verdim bende şaşırdım da neyse olsun yine takılırım böyle canımevet canm kusura bakma ne olur ama biliyorsun ikimizde özel sebeplerden diyet yapicak durumda değildik ve şans tam gelisimiz de sen ayrıldın ama dediğin gibi zaten buralarda olursun ayrilmayiz kii
yoklugumuz sana çok yaramışEvet canım tabi aynen öyle oldu tesadüf ikinizde aynı zamana denk geldiniz bende siz yokken yinede kilo verdim bende şaşırdım da neyse olsun yine takılırım böyle canım
süper olur
[/QUOTE]S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
YARISMA BAŞLIYOR
Eşleşmeler
S srplmtmtk
@Mirafatos
3. Grup
magickk %2.41 ve @Miramed %0.87 ve Y YesilinBuyusu
4. Grup
chihiro79
5. Grup
sevilay80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?