Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar takımları güncelledim bu hafta kim birinci olacak hangi takım kupayı kapacak geçen hafta herkes çok yakındı bu hafta belki de siz birinci olabilirsiniz
Ben izinliyim ama kaptanım birde bişey sorcam aynı kilodaysam dönebiliyorum değil mi

bırakınca illa bir kaç kilo geri geliyor canm zaten vücudumuz su filanda tutmustur şimdi ondan da şişiz olsun veririz parkda en iyisi gerçekten hem çocuk mutlu olur hem sana hareket olur tam mevsimi artk yağmur yaadikca hergün götür yoksa enerjiyi hiç alamıyorlar bende pazartesi spora başlıycam canm ama diyete direk bugün basliyim dedim bakalm bende dukan yapicam canm bazı şeylerimiz benzicek gene bende hala ekmek,hamur işi,pirinç,bulgur filan yasak gene karbonhidrat yok benzer beslenicez

bol bitki çayı iç canım özellikle adaçayı sokturucu etkisi var bir de maydanoz

Hoş geldin canm ben de izindeyim önceki kıloma dönünceye kadar takım içi yarışmaya takiliyorum sen de öyle yapabilirsin benim ayrılış kilom yanlış hatırlamıyorsam 59 civariydi şimdi 63
Hoşbulduk canm benimde reglim bugün bitiyor bakalm yarın sabah kalkar tartilirim net kilom çıkar sonrada sporuma başlarım

benim adım niye yok ki

Deadim Xeroderma_pig mezun olmak istiyor ya 2.gruba başka birini mi eklesek blonde ambition olabilir onun adı hiç yok ya

bol bitki çayı iç canım özellikle adaçayı sokturucu etkisi var bir de maydanoz
Maydanoz içtim canm dün de dereotu icmistim geçen ay ria vardı onu çıkarttım bu ay düzensizlik olabilir demişti doktorum ama yine de stres yaptım
Hoşbulduk canm benimde reglim bugün bitiyor bakalm yarın sabah kalkar tartilirim net kilom çıkar sonrada sporuma başlarım
Süper grup yarışlarında kapisiriz o zaman

süper olur

Offf ben gittim siz geldiniz ben tek başına takıldım öyle neyse iznim bitsin yine geleceğim ama arada takılacağım canım sizi bırakır mıyım ballarım
evet canm kusura bakma ne olur ama biliyorsun ikimizde özel sebeplerden diyet yapicak durumda değildik ve şans tam gelisimiz de sen ayrıldın ama dediğin gibi zaten buralarda olursun ayrilmayiz kii

evet canm kusura bakma ne olur ama biliyorsun ikimizde özel sebeplerden diyet yapicak durumda değildik ve şans tam gelisimiz de sen ayrıldın ama dediğin gibi zaten buralarda olursun ayrilmayiz kii
Evet canım tabi aynen öyle oldu tesadüf ikinizde aynı zamana denk geldiniz bende siz yokken yinede kilo verdim bende şaşırdım da neyse olsun yine takılırım böyle canım

[/QUOTE]

Yaaaaa olmaaaaaaz kaptanım blonde ambition ben ve magickk ayrı bi grup olalım lütfeeeen bizi birbirimizden ayırmayınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…