- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
eliptik çok etkili gerçekten bendekide kondisyon ve yıllar oldu olalı ama ben bu yıl koşu bandıda aldım ikisini bir yapınca daha etkili oluyo cnm ozelliklede banttan inip vücut sicakken üstüne plates falan yapinca çok iyi oluyo bakalm bu hafta yine sıkı bir programa başlıycam inslah.:) Düzenli yapınca fark ediyor benim yanlar hemen düzeliyor ama azck salsam pek fark etmiyorben 6 sene önce almıştım şimdiki aklım olsaydı eliptik alırdım...
Günaydın canm ben de birazdan yapacağımcanm çekti :) bu arada aynı gruptayiz canm birinciliği birakmiyoruz ona göre
ara sonrası normal canm stres felen da yasadn vücut su da tuttu verirsin sıkma canını canm bende pek hasar yok cnm ayrılırken 72.2 idim cnm dün sabah baslamadan tartldm 73 çıktı 800gr sadece oda su dur zaten dedim batta bir günde bile fark etti dün direk su attm hep tuvalette idim ve bu sabah 72.8 çıktım reglemde bugün bitiyo zaten bir iki güne iyice su atar gene 72.2 olurum diye dusunuyorm insalh cumayada 71leri görürüm cnm sen de sikilma sakın zaten 60lardasn güzel vermisdn onu düşün yine vericeksin ve daha güzel olucakKızlaaaaar günaydın ay ne özlemişim ben burayı ya utanarak yazıyorum ama bigün tartıldım kilom 66.40bittim ben yaaaa blonde ambition magickk
ara sonrası normal canm stres felen da yasadn vücut su da tuttu verirsin sıkma canını canm bende pek hasar yok cnm ayrılırken 72.2 idim cnm dün sabah baslamadan tartldm 73 çıktı 800gr sadece oda su dur zaten dedim batta bir günde bile fark etti dün direk su attm hep tuvalette idim ve bu sabah 72.8 çıktım reglemde bugün bitiyo zaten bir iki güne iyice su atar gene 72.2 olurum diye dusunuyorm insalh cumayada 71leri görürüm cnm sen de sikilma sakın zaten 60lardasn güzel vermisdn onu düşün yine vericeksin ve daha güzel olucak
Ben çok fazla yer kaplıyor diye almadımeliptik çok etkili gerçekten bendekide kondisyon ve yıllar oldu olalı ama ben bu yıl koşu bandıda aldım ikisini bir yapınca daha etkili oluyo cnm ozelliklede banttan inip vücut sicakken üstüne plates falan yapinca çok iyi oluyo bakalm bu hafta yine sıkı bir programa başlıycam inslah.
Yapıcam canım da asya izin verse yapıcam ya tuvalete gidemiyorum kızlar valla napıcam ben ya. Yanında durmam da yetmiyo ille onun isediıini yapıcaz ama ben yanında olucam.
Çok iyi canım o kadar arada kilo almamışsın birde reglsin daha ne olsun bu sefer iyi gidecek kilon motivasyon süperara sonrası normal canm stres felen da yasadn vücut su da tuttu verirsin sıkma canını canm bende pek hasar yok cnm ayrılırken 72.2 idim cnm dün sabah baslamadan tartldm 73 çıktı 800gr sadece oda su dur zaten dedim batta bir günde bile fark etti dün direk su attm hep tuvalette idim ve bu sabah 72.8 çıktım reglemde bugün bitiyo zaten bir iki güne iyice su atar gene 72.2 olurum diye dusunuyorm insalh cumayada 71leri görürüm cnm sen de sikilma sakın zaten 60lardasn güzel vermisdn onu düşün yine vericeksin ve daha güzel olucak
toplarsn cnm sen zaten çok iyu veriyorsunSenin için çok sevindim canım benim inşallah bende hızlıca toparlarım.
inşallah cnm iyi spor yapiyorum ama iyi diyet yapmiyordum ondan sikilasma iyi inceldim ama az kilo verdim canm ama bu sefer sıkı diyetle başladım onun için iyi kilo düşüşü olucak inşallah bi sefer hepsini verip kurtulurumBen çok fazla yer kaplıyor diye almadım
Ama süpersin sen maasallah bu azimle mezuniyet yakın gibi duruyor
İnşallah :)inşallah cnm iyi spor yapiyorum ama iyi diyet yapmiyordum ondan sikilasma iyi inceldim ama az kilo verdim canm ama bu sefer sıkı diyetle başladım onun için iyi kilo düşüşü olucak inşallah bi sefer hepsini verip kurtulurum
30 dakika kondisyon bisikleti
40 dakika yürüyüş bandı
plates (karın,iç bacak,göğüs,kol) çalıştm
şimdi kuafordeyim kızlar öğlen bişey yemedim çay,kahve ile geciriyrm akşam eve gidince yemek sonrası yazarm
Hayırdır canım neyin var önemli bişey mi olduBen ayrılmak istiyorumdeadline ara versem iyi olucak
ya inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer canım üzen kendini allah yardımcınız olsun her konuda cuma günü izne ayırırım istersen sonra devam edersin bildirim yapacakmısin cuma yine de bekleyelim mi seni liste paylaşmadan önceMerhaba sevgili kaptanım ve takım arkadaşlarım bu aralar öyle kötüyüm öyle kötüyümki resmen evimin üzerinde kara bulutlar dolaşıypr hayrolsun inşallah diyelim önce çok derinden sarsacak gencecik bi insanın ölüm haberini aldım sonra eşimle aramın bozulmasına sebep olacak bi takım olaylar yaşadım ailemi işimi bırakıp hiç bilmediğim bi şehre sırf eşimin işi için geleli daha 7 ay olmuşken eşimin işsiz kalabilme ihtimali çıktı yani anlayacağınız hiç iyi değilim ve zaten yemeden içmeden kesildimde diyebilirim ama daha fazla devam edemeyeceğimi size bildirme sorumluluğu hissettim kusura bakmayın biraz uzun yazdım sanırım hepinize başarılar diliyorum allah hepinizin yolunu bahtını açık etsin
Cok şükür önemli bişey Yok ..başlarsam daha enerjik gelmek istiyorum burda da pek kimse yok veya alısamadım bilmiyorum.. pek gıremıyorum da k.bakmayın halkınızı helal edinHayırdır canım neyin var önemli bişey mi oldu
ya inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer canım üzen kendini allah yardımcınız olsun her konuda cuma günü izne ayırırım istersen sonra devam edersin bildirim yapacakmısin cuma yine de bekleyelim mi seni liste paylaşmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?