Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kahvaltımı yazayım sonra untuyorum ben süt fıstık fındık 2 tane gün kurusu kıymalı menemen bu arada yeni arkadaşlarımıza kendi düzenimden biraz bahsedeyim kızlar ben karatay yapıyorum o yüzden benim miktar sıkıntım yok serbest olan yiyeceklerden doyana kadar yiyorum 2 öğün yapıyorum 2 öğün arasında sadece bitki çayı çay ve kahve içiyorum aralarda metabolizmamı şaşırtmak adına detokslar yapıyorum kendime izin verdiğim kaçamak günlerim var ancak kaçamak yaptıysam muhakkak telafi yapıyorum. Aslında güzel spor yapıyordm ama gerçekten asyayı biraz düzene sokana kadar çok zor görünüyor. Boyum 163 bazı ölçülerde 160 ben 160 ı kabul ediyorum şuanki kilom 66.40 gruptan 63.50 ile izne ayrılmıştım. Hedefim de 55. Şimdilik böyle...

eliptik çok etkili gerçekten bendekide kondisyon ve yıllar oldu olalı ama ben bu yıl koşu bandıda aldım ikisini bir yapınca daha etkili oluyo cnm ozelliklede banttan inip vücut sicakken üstüne plates falan yapinca çok iyi oluyo bakalm bu hafta yine sıkı bir programa başlıycam inslah.

Kızlaaaaar günaydın ay ne özlemişim ben burayı ya utanarak yazıyorum ama bigün tartıldım kilom 66.40 bittim ben yaaaa blonde ambition magickk
ara sonrası normal canm stres felen da yasadn vücut su da tuttu verirsin sıkma canını canm bende pek hasar yok cnm ayrılırken 72.2 idim cnm dün sabah baslamadan tartldm 73 çıktı 800gr sadece oda su dur zaten dedim batta bir günde bile fark etti dün direk su attm hep tuvalette idim ve bu sabah 72.8 çıktım reglemde bugün bitiyo zaten bir iki güne iyice su atar gene 72.2 olurum diye dusunuyorm insalh cumayada 71leri görürüm cnm sen de sikilma sakın zaten 60lardasn güzel vermisdn onu düşün yine vericeksin ve daha güzel olucak

kahvaltı: haşlanmış yumurta, tulum peyniri, sütlü kahve

kızlar şimdi bisikletten inip banda çıkıyorum sporumu tamamen bitirip duşdan çıkınca yaptklarimi tam yazarm

Senin için çok sevindim canım benim inşallah bende hızlıca toparlarım.

Ben çok fazla yer kaplıyor diye almadım
Ama süpersin sen maasallah bu azimle mezuniyet yakın gibi duruyor

merhaba arkadaşlar dünki menümü yazamamıştım.

25. 03.2018
kalkar kalkmaz 500 ml su

kahvaltı:
1 fincan sütlü şekerli kahve
2 dilim fume hindi
1 yumurta
2 dilim ekmek

ogle (arkadaşımın kahvaltısında):
2 dilim ekmek
2-3 yemek kasigi lor peynir
şekersiz sütsüz kahve
bolca şekersiz açık çay

Akşam:
yarım avuç kuru meyve kuruyemiş karısimi
şekersiz kahve

26. 03.2018 pazartesi

kalkar kalkmaz
500 ml peynir altı suyu (yenisi bu, eskisini bitirdim :) )

kahvaltı:
1 fincan sütlü şekerli kahve
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim fume hindi
1 yemek kasiği taze peynir

ara:
şekersiz sütsüz kahve

öğle:
1 kase pırasa-yoğurt
2 şiş tavuk

ara:
şekersiz sütsüz kahve

akşam (dışarda olacağım, yemeyi planladıklarım):
Bir çeşit köfte
1 kase cacık
1 dilim ekmek

çeşitli miktarlarda su su su

Çok iyi canım o kadar arada kilo almamışsın birde reglsin daha ne olsun bu sefer iyi gidecek kilon motivasyon süper

Ben çok fazla yer kaplıyor diye almadım
Ama süpersin sen maasallah bu azimle mezuniyet yakın gibi duruyor
inşallah cnm iyi spor yapiyorum ama iyi diyet yapmiyordum ondan sikilasma iyi inceldim ama az kilo verdim canm ama bu sefer sıkı diyetle başladım onun için iyi kilo düşüşü olucak inşallah bi sefer hepsini verip kurtulurum

Merhaba sevgili kaptanım ve takım arkadaşlarım bu aralar öyle kötüyüm öyle kötüyümki resmen evimin üzerinde kara bulutlar dolaşıypr hayrolsun inşallah diyelim önce çok derinden sarsacak gencecik bi insanın ölüm haberini aldım sonra eşimle aramın bozulmasına sebep olacak bi takım olaylar yaşadım ailemi işimi bırakıp hiç bilmediğim bi şehre sırf eşimin işi için geleli daha 7 ay olmuşken eşimin işsiz kalabilme ihtimali çıktı yani anlayacağınız hiç iyi değilim ve zaten yemeden içmeden kesildimde diyebilirim ama daha fazla devam edemeyeceğimi size bildirme sorumluluğu hissettim kusura bakmayın biraz uzun yazdım sanırım hepinize başarılar diliyorum allah hepinizin yolunu bahtını açık etsin

kızlar kuaforden döndüm saçlarım çooook güzel oldu bayıldım çok mutluyum ve dedim gibi öğleni sadece kahve ile geçirdim Akşam yemeği fırın tavuk,yogurt ve üstüne şimdi sütlü kajvemi içiyorum dukan 2.günü de sorunsuz kapattm

Ben ayrılmak istiyorum deadline ara versem iyi olucak
Hayırdır canım neyin var önemli bişey mi oldu
ya inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer canım üzen kendini allah yardımcınız olsun her konuda cuma günü izne ayırırım istersen sonra devam edersin bildirim yapacakmısin cuma yine de bekleyelim mi seni liste paylaşmadan önce

Cok şükür önemli bişey Yok ..başlarsam daha enerjik gelmek istiyorum burda da pek kimse yok veya alısamadım bilmiyorum.. pek gıremıyorum da k.bakmayın halkınızı helal edin Y YesilinBuyusu ( benim durumlar boyle karmasukligim oliyir arada azcik uzak kaldim mi kendume geliyorym )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…