- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
bırakınca illa bir kaç kilo geri geliyor canm zaten vücudumuz su filanda tutmustur şimdi ondan da şişiz olsun veririzparkda en iyisi gerçekten hem çocuk mutlu olur hem sana hareket olur tam mevsimi artk yağmur yaadikca hergün götür yoksa enerjiyi hiç alamıyorlar bende pazartesi spora başlıycam canm ama diyete direk bugün basliyim dedim bakalm bende dukan yapicam canm bazı şeylerimiz benzicek gene bende hala ekmek,hamur işi,pirinç,bulgur filan yasak gene karbonhidrat yok benzer beslenicez
Bencede kaptanımYaaaaa olmaaaaaaz kaptanımblonde ambition ben ve magickk ayrı bi grup olalım lütfeeeen bizi birbirimizden ayırmayınnnnn
evet canm daha zor ama ben en iyi bunla veriyorum cnm ve inanilmaz inceltiyor dukanla 5 kilo verince 10 kilo vermiş gibi daraliyorsun protein ve spordan ötürü çok sıkılastiriyor ondan yapicam ben gerideyim yaza az kaldı anca dukanla toparlarm sonra da ilerde karataya dogr5 ceviririm yineAsya daha bişeyler yapıcak kıvamda değil ama insan sevdiği için insanları izliyo en azındanay dukan bana çok daha zor geliyor ya ama sen protein diyeti yaptığın hafta çok güzel vermiştin bu sefer bırakmak yok bak tamam mı yaz kapıya dayandı bodrumu düşün
Kızlar gruplar en son bu şekilde başka değişiklik yok isterseniz haftaya değiştirebilirim yarın pazartesi hızlı bir giriş bekliyorum sizden hadi bakalım eller havaya
S srplmtmtk takıma geldiğ tarih 2 mart başlangıç 63 hedef 58
[
N nil u mihr 7 mart başlangıç 76.9 75,4 hedef 59
YARISMA BAŞLIYOR
CUMAYA KADAR EN ÇOK YÜZDEYLE KİLO VERENE TAKIM İÇİ KUPA VERECEĞİZ
Eşleşmeler
1. Grupcaroline84 berceste_
S srplmtmtk
2. Grup @zms rainbowXeroderma_pig
@Miramed
3. Grup
magickk ve Y YesilinBuyusu ve blonde ambition
4. Grup
chihiro79
ve @nil u mihr vehicmakam
5. Grup
deadline ve bluegreeneyes
sevilay80
İzinliyim ama sizi kontrol edeceğim kızlar aynı gruptayiz nasılsateşekkür ederiz kaptanım
Kızlar gruplar en son bu şekilde başka değişiklik yok isterseniz haftaya değiştirebilirim yarın pazartesi hızlı bir giriş bekliyorum sizden hadi bakalım eller havaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?