Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tabiki kaptanim oncelikle atak evresi vermek istediginiz kiloya gore belirlenir ve genelde 3-4 gün olur atak ardından seyir evresi geliyor bu seyir evresinde kilo fazlasi verilene kadar bir gün et bir gün sebze+et şeklinde devam ederken atak evresi sadece saf proteinden oluşuyor

Atak evresi
serbesstler :
Tavuk,balık,kırmızı et,köfte çeşitleri,sakatatlar,yumurta,süt, peynir birde yoğurt bunlardan yağsız olacak şekilde öğün ve miktar sınırı olmadan yenilebilir

sınırlilar: her gün atak evresinde 1,5 kaşık yulaf kepegi yenilicek bu hem tokluk hemde diğer sebeplerden zorunlu atak da 1,5 kaşığı gecmeyin bunu genelde galeta denilen yumurtali tarif için kullana bilirsiniz sebze yasak ama maydonoz,tere gibi kokulu otlar yenilebilir,limon,balzamik yada baharat kullanilabilir fakat yağ kesinlikle yasak her şey yağsız olucak

Atak evresi 3 gün yeterli zaten kaptanm bende bugün 3 günümü doldurdum bitirdim yarın seyir evresine basliycam Atak için ornek menü:

kahvaltı: 1,5 kaşık yulaf kepegi yumurta 1 kaşık yogurt az peynir karistirilarak hazirlanan galeta omlet seklinde pişirilip yanına peynir çeşitleri,biraz maydonoz,sosis ve çay

Ara : sütlü kahve

öğlen: tavuk ızgara ve maden suyu

Ara: diyet meyveli yoğurt

Aksam: köfte ve Ayran

ben örnek yazdm ister daha fazla ister daha az öğün ve çeşit yapilabilir miktar sınırı yok diyet içecek ve yoğurtlar serbest yağ yasak

deadline kaptanım ya sabahki sorumu görmedin yine
ya ne sormuştun ki ben neden görmüyorum senin mesajları

tamamdır canım teşekkür ederim

sorunu buldum ya önemli de soruymus evet aynen öyle bu hafta verdiğiniz kilo takım içi yarışma için listeye girerken yüzde falan bölünüyor ama o genel yarışma yüzdesi o bizim takım içi yarışmadan farkli

Bu günkü menü
07:20 2 dilim süzme peynir, 3 zeytin, maydanoz dereotu ve yeşil biber
10:30 1 fincan orta kahve 3-4 leblebi
12:00 4 kaşık dolma içi ve bolca haşlanmis karalahana
18:30 1 kepçe bacaklı çorba, 4 kaşık tavuk sote, 4-5 baklalı tokat sarması,4 kaşık yoğurt
2.5 litre su
Spor 40 dk bisiklet deadline sevilay80

Y YesilinBuyusu buralardamisn canm akşam sadece süt ile durabildinmi senin minakkin temposunda akşamı süt ile geçiştirmek çok zor olur canm ne yaptn

Geçirdim canım ya Asya yemek yapmama veya yememe izin vermiyor ki. Yorgundum eşim baktı biraz bende uzandım. Merak etme bu hafta grup içi birinci biz olucazzzz

Günaydın kızlar 45 dk bisiklet sürerek bu günkü sporu da tamamladım
Sabah tartilayim dedim reglden ödem var sanırım +600 gördüm ödem atıcilarla hallederim diye düşünüyorum
Canım spordan sonra tartıldıysan eğer ondan da olabilir. Ödem attırıcı olark ne yapıyorsun?

Günaydın kızlar 45 dk bisiklet sürerek bu günkü sporu da tamamladım
Sabah tartilayim dedim reglden ödem var sanırım +600 gördüm ödem atıcilarla hallederim diye düşünüyorum
Şu diğer gruba sinir oluyorum blue geldiler birinciligimize göz koydular duymasınlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…