- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
tabiki kaptanimbence çok iyisin canım süper gidiyorsun bu hafta listeye de girersin bencebu arada dukan atak menüsünü ornek liste olarak varsa paylasirmisin bende çok merak ediyorum ya benimde bir kaç gün yapmaya ihtiyacım var dayı olur diye dusunuyorum
Atak evresi 3 gün yeterli zaten kaptanm bende bugün 3 günümü doldurdum bitirdim yarın seyir evresine basliycam Atak için ornek menü:bence çok iyisin canım süper gidiyorsun bu hafta listeye de girersin bencebu arada dukan atak menüsünü ornek liste olarak varsa paylasirmisin bende çok merak ediyorum ya benimde bir kaç gün yapmaya ihtiyacım var dayı olur diye dusunuyorum
ya ne sormuştun ki ben neden görmüyorum senin mesajları
tamamdır canım teşekkür ederimtabiki kaptanimoncelikle atak evresi vermek istediginiz kiloya gore belirlenir ve genelde 3-4 gün olur atak ardından seyir evresi geliyor bu seyir evresinde kilo fazlasi verilene kadar bir gün et bir gün sebze+et şeklinde devam ederken atak evresi sadece saf proteinden oluşuyor
Atak evresi
serbesstler :
Tavuk,balık,kırmızı et,köfte çeşitleri,sakatatlar,yumurta,süt, peynir birde yoğurt bunlardan yağsız olacak şekilde öğün ve miktar sınırı olmadan yenilebilir
sınırlilar: her gün atak evresinde 1,5 kaşık yulaf kepegi yenilicek bu hem tokluk hemde diğer sebeplerden zorunlu atak da 1,5 kaşığı gecmeyin bunu genelde galeta denilen yumurtali tarif için kullana bilirsiniz sebze yasak ama maydonoz,tere gibi kokulu otlar yenilebilir,limon,balzamik yada baharat kullanilabilir fakat yağ kesinlikle yasak her şey yağsız olucak
sorunu buldum ya önemli de soruymusGünaydınnnn kaptanım şimdi bizim grup içindeki yüzdemiz hesaplanıcak diğil mi benim pazartesi kilm 66.40blonde ambition un da 72.80 şimdi cuma günü kaç çkarsak grup içi yarışmada o yazıck değil mi? Eğer ayrıldığımız kiloya inersek genel listeye de gireceğiz.
Y YesilinBuyusu buralardamisn canm akşam sadece süt ile durabildinmi senin minakkin temposunda akşamı süt ile geçiştirmek çok zor olur canm ne yaptn
inşallah canmGeçirdim canım ya Asya yemek yapmama veya yememe izin vermiyor ki. Yorgundum eşim baktı biraz bende uzandım. Merak etme bu hafta grup içi birinci biz olucazzzz
inşallah canmyanlız iyice kimse kalmams sanki ya yazan pek yok
resmen 3 kişi menü paylaşıyoruzEvet biz geliyoruz grup sönüyo anlamıyorum valla baya hareketliydi halbuki
Canım spordan sonra tartıldıysan eğer ondan da olabilir. Ödem attırıcı olark ne yapıyorsun?Günaydın kızlar45 dk bisiklet sürerek bu günkü sporu da tamamladım
Sabah tartilayim dedim reglden ödem var sanırım +600 gördümödem atıcilarla hallederim diye düşünüyorum
Şu diğer gruba sinir oluyorum blue geldiler birinciligimize göz koydular duymasınlar amaGünaydın kızlar45 dk bisiklet sürerek bu günkü sporu da tamamladım
Sabah tartilayim dedim reglden ödem var sanırım +600 gördümödem atıcilarla hallederim diye düşünüyorum
Ben hala burdayım tabikiGünaydın eski grubum kimler kaldı eskilerden bilmiyorum ama selam vermeden geçmek istemedim eski mezunlar Danimarka ben
Ay yoksa bizmiyiz oŞu diğer gruba sinir oluyorum blue geldiler birinciligimize göz koydular duymasınlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?