Cuma bildirim yapıyoruz da menülerinize hergün yazıyoruz yaSadece cuma tartı günü değil mi ben bişey mi kaçırdımadet haftasindayim ama kilo verdim galiba @caroline84 nerdesin gel degorsunler kim sessizmis
Mirafatos mu fena fena duymasınKiraz sapı yeşil çay evde ne varsa 3malzeme ile detoks suyu hazirliyorum canm
Panik yok biz hallederiz amablonde ambition fena sakin duymasın da
Aynensevilay80 nerde senin sabah zumbalarin
Açtım Nil Karaibrahimgil şarkılarını yaptım ödem çaylarımı giriştim evime dip köşe haydi bakalım cumaya hesap görüleeeee.
Gunaydn cnmGünaydın kızlar45 dk bisiklet sürerek bu günkü sporu da tamamladım
Sabah tartilayim dedim reglden ödem var sanırım +600 gördümödem atıcilarla hallederim diye düşünüyorum
ay canm ben son gaz hedefe kitliyim valla yoğun spordan geceleri bacaklarm ağrıyor bu hafta platesi ekledigimden heralde kaslar da iyice etki yaptıblonde ambition canım bize karşı savaş açtılar hemen detoks çayları yapıyoruz bol su içiyoruz. Bu hafta birinci biz olmalıyızzzzz. magickk bu hafta izinli ikimizin kilosu hesaplanıcak.
tebrikler sporun çok güzel cnm ama 4 litre böbreklere zararlı degilmiher gün 4 lıtre su içiyorum . ip atlıyorum 2000 tane + 30-40 dakıkalıkda telefon uyg. egzersız
Nasılsın canım sende mezun olsan kimse kalmiycakmis anlasilanBen hala burdayım tabikiteşekkürler canım
ay canm ben son gaz hedefe kitliyim valla yoğun spordan geceleri bacaklarm ağrıyor bu hafta platesi ekledigimden heralde kaslar da iyice etki yaptıdaha da napiim bilemedim bu azimle duvarı delicez ödem atici çay olarak ne içelim canm
3 lıtre içtiğimde az gelıyor=) afedersın ama ıdarrımdan anlıyorum =)tebrikler sporun çok güzel cnm ama 4 litre böbreklere zararlı degilmi
aynen ordan anlaşılıyor3 lıtre içtiğimde az gelıyor=) afedersın ama ıdarrımdan anlıyorum =)
molay gelsin canmKahvaltım 1 hurma süt fıstık sucuklu omlet üç çeşit peynir temizliğe devammmm
Grup içi kupayı biliyorumCuma bildirim yapıyoruz da menülerinize hergün yazıyoruz yabirde takım içi yarış yapıyoruz cuma günü göreceğiz hangi grup kupa alacak bireysel olarak kim kupa alacak ama kupalar bizim kaptırmayız
Dikkat ediyorum canm bu gün tedavi için geldim yine eğer ekstra ödemim olmazsa yarın hallederimGunaydn cnmmesinlikle regleden oluyor bol su ve bitki çayı ile atarsn cnm bugün pek tuz kullanmamaya çalış
gelcek canim insallahKiraz sapı yeşil çay evde ne varsa 3malzeme ile detoks suyu hazirliyorum canm
Panik yok biz hallederiz amablonde ambition fena sakin duymasın da
Aynensevilay80 nerde senin sabah zumbalarin
4 lt su mu nasil ictiniz .bence de fazla degil mitebrikler sporun çok güzel cnm ama 4 litre böbreklere zararlı degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?