Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sadece cuma tartı günü değil mi ben bişey mi kaçırdım adet haftasindayim ama kilo verdim galiba @caroline84 nerdesin gel degorsunler kim sessizmis
Cuma bildirim yapıyoruz da menülerinize hergün yazıyoruz ya birde takım içi yarış yapıyoruz cuma günü göreceğiz hangi grup kupa alacak bireysel olarak kim kupa alacak ama kupalar bizim kaptırmayız

Günaydın kızlar 45 dk bisiklet sürerek bu günkü sporu da tamamladım
Sabah tartilayim dedim reglden ödem var sanırım +600 gördüm ödem atıcilarla hallederim diye düşünüyorum
Gunaydn cnm mesinlikle regleden oluyor bol su ve bitki çayı ile atarsn cnm bugün pek tuz kullanmamaya çalış

blonde ambition canım bize karşı savaş açtılar hemen detoks çayları yapıyoruz bol su içiyoruz. Bu hafta birinci biz olmalıyızzzzz. magickk bu hafta izinli ikimizin kilosu hesaplanıcak.
ay canm ben son gaz hedefe kitliyim valla yoğun spordan geceleri bacaklarm ağrıyor bu hafta platesi ekledigimden heralde kaslar da iyice etki yaptı daha da napiim bilemedim bu azimle duvarı delicez ödem atici çay olarak ne içelim canm

Hakkaten duvarı delmeye az kaldı. Canım burdan link atmayı hala bilmediğim için sana faceden gönderdim ödem çayı linkini o çok güzel söktürüyor. Bence yarın spor yapma vücut tartı öncesi kasları bi bıraksın. Aralarına sıkışan ödem gitsin.

Cuma bildirim yapıyoruz da menülerinize hergün yazıyoruz ya birde takım içi yarış yapıyoruz cuma günü göreceğiz hangi grup kupa alacak bireysel olarak kim kupa alacak ama kupalar bizim kaptırmayız
Grup içi kupayı biliyorum menü paylaşımı yapıyorum arada niye öyle diyosun
Benim menüler biraz garip oluyo ya açıklamak zor oluyo her defasında usengeclikten yazmıyorum ama çok yazan kazanıyor e yazarim bende kaptanim carolina nerde takim arkadasim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…